“Στο παρελθόν, μια τέτοια νίκη ήταν κοινή, ενώ σήμερα … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο προπονητής της APOEL Σάββας Πουσαϊτίδης ήταν ικανοποιημένος με τη νίκη επί της Πάφου, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου του αγώνα.

Ο κ. Προυσαϊτίδης δήλωσε αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου είναι μια ομάδα που χαμογέλασε μετά από πολύ καιρό. Χαίρομαι που αφήσαμε ένα δύσκολο μέρος. Είμαι ευχαριστημένος με τα μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Είπα στα παιδιά ότι σήμερα μπορούν να το απολαύσουν, αλλά αύριο πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε ».

Σημείωσε ότι “στα τρία τελευταία παιχνίδια είμαστε μαζί, τα παιδιά έχουν δουλέψει σκληρά, έχουμε σημειώσει επτά πόντους, έχουμε σημειώσει επτά γκολ. Χάσαμε μερικά γκολ που δεν έπρεπε να είχαμε σημειώσει, αλλά καλά συνεχίζουμε. “

Όσον αφορά τις μεταφορές, είπε ότι «η καραντίνα και οι αλλαγές που έγιναν στα αεροδρόμια έχουν πρακτικές δυσκολίες για ορισμένους παίκτες να εμφανιστούν. Ξέρω ότι δεν έχω χρόνο, αλλά επικεντρώνομαι στους παίκτες μου. Θα δούμε τις επόμενες μέρες. “

Συμπερασματικά, κλήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο του APOEL, λέγοντας: “Δεν μπορούμε να στείλουμε πολλά μηνύματα ή να πούμε πολλά πράγματα. Οι άνθρωποι κουράζονται να ακούνε. Θέλει να δει. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο. «Μια τέτοια νίκη ήταν κοινή στο παρελθόν, αλλά σήμερα όλα έχουν αλλάξει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source