Στο πλαίσιο των κατηγοριών εκφοβισμού և νέων … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Σε απάντηση στις τελευταίες εξελίξεις στη βιομηχανία του θεάτρου, η ηθοποιός Φωτεινή Ακίρ πήρε συνέντευξη από την Όλγα Λαφαζάνι Happy “Happy Day”, στην πραγματικότητα, γυρίζοντας μια άλλη διάσημη ηθοποιό για εκφοβισμό.

ΔΕΣ ΕΔΩ. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, δεν είναι το άτομο που έχουν ακούσει μέχρι στιγμής.

“Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η πλημμύρα. Φυσικά, ορισμένα πράγματα ήταν κοινά μυστικά. Τώρα αισθάνομαι ότι μπαίνουμε σε μια άλλη εποχή όπου οι σχέσεις πρέπει να είναι διαφορετικές, τόσο της εργασίας όσο και του ανθρώπου. Με περισσότερο σεβασμό και λιγότερο φόβο.

Φοβόμουν επίσης στη δουλειά, όχι λόγω της φυσικής μου ακεραιότητας, αλλά λόγω αυτού που αποκαλούν εκφοβισμό στην εργασία. Δέχτηκα από έναν άντρα. Όλοι είχαμε κακά αφεντικά. Όλοι εκεί αντιδρούν διαφορετικά.

Επέλεξα τη μέθοδο της σιωπής. Θα ήμουν ο τρελός που ξαφνικά επαναστάτησε. Φυσικά, έχω δει τέτοιες συμπεριφορές να γίνονται δίπλα μου, δηλαδή δεν ήταν εξατομικευμένες μόνο για μένα. «Ήταν ολόκληρη η σεζόν», παραδέχτηκε.

https://www.youtube.com/watch?v=u9zehQyfNM0:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

  • Στα χαρακώματα Άννα Μαρία – Τριαντάφυλλος, η Ελευθερία είναι υποψήφια για το #SurvivorGR. Η Μαρίποσα απείχε από την ψηφοφορία, η φωτιά του Αλέξη Παππά… για τον ηγέτη Τζέιμς Άις երրորդ τρίτη συνεχόμενη νίκη της ασυλίας για τους Κόκκινους
  • “Τα πόδια μου ακρωτηριάστηκαν, κατάπινα απαλά, βγήκα έξω, περίμενα το όνομά μου”
  • Ελένη Φουρέιρα. “Ήρθα όταν ήμουν 8 ετών, το όνομά μου είναι Entella Foureira, ήμουν Αλβανός με δακτυλικά αποτυπώματα”
  • Υπέροχοι Φιλιππίδες – Kimuli! Η κουρτίνα … έπεσε, τα φώτα σβήνουν
  • Εκκαθάρισε τον λογαριασμό του για λόγους καθαριότητας, ի Ο Λινγκάδης απειλεί να μηνύσει
  • «Δεν κατάλαβα καθόλου» «Σταυρώνομαι και σύρτω, πηγαίνεις στο δικαστήριο» ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης, εξηγεί για την επίθεση «ντεμοντέ»

Source