Στο τέλος, ο βαρέος ΠΑΟΚ έσωσε την ισότητα.

Ο ΠΑΟΚ κάνει τα πάντα για να βγάλει τα μάτια του. Ο υπερβολικά τοποθετημένος Απόλλωνας γύρισε 0-1, ο Ντικέφαλος έσωσε τη θέση του στην ισοπαλία στον τελικό (2-2)

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής PROTATHLIMA. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Η στατιστική υπηρεσία του αγώνα “μαρτυρεί” σε ένα μάλλον εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι εναντίον του “Apollon yr myurnis” στο στάδιο “Tumba”. Στην πραγματικότητα, οι φιλοξενούμενοι ανταμείφθηκαν για την υπομονή τους, «χτύπησαν» τον αντίπαλο με τα λάθη τους, և Η ομάδα του Pablo Garcia έριξε όλη την πίεση για το αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο.

Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του αγώνα, το “Light Brigade” αρχικά δεν ακολούθησε τη λογική της μαζικής άμυνας, αφήνοντας την γηπεδούχος ομάδα την πρώτη λέξη στο γήπεδο, στοιχηματίζοντας σε μια γρήγορη μετάβαση στις στιγμές “περπατήματος”. μέσα ή έξω, προσπαθώντας να εκπλήξει τον iv ikovich.

Για το μεγαλύτερο μέρος του μισού, ο ΠΑΟΚ είχε υψηλές γραμμές, δημιουργώντας ένα παιχνίδι back-to-back, ειδικά σνακ από τα δεξιά με τον Vierinia և Murg, ο οποίος συνεργάστηκε, δημιούργησε σκηνές και φάνηκε να είναι μια συνεχής πηγή κινδύνου.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο Amr Warda, ο οποίος επιβραβεύτηκε για τις επιδόσεις του με το δεύτερο γκολ που σημείωσε το “μαύρο και άσπρο” μετά το Περιστέρι, ανοίγοντας το 29ο σκορ στο στάδιο Tumba. Στον αγώνα επιστροφής, η Βηρυτός δοκίμασε τον σταυρό από τα δεξιά, και ο Αιγύπτιος, χρησιμοποιώντας την αντεπίθεση, έστειλε την μπάλα στο δίχτυ με κλειστή εκπομπή, 1-0 στον Ντικέφαλο, μετά το σουτ του Ομάρ Ελ Καντούρι.

Με βάση την εικόνα και των δύο ομάδων, ο ΠΑΟΚ έχασε το πλεονέκτημά του στο μισό με το γκολ της Βάρντα, γεγονός που θεωρητικά του έδωσε περισσότερη ηρεμία για να οδηγήσει το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Ωστόσο, ο Apollo και myurnis φώναξε έντονα στην αρχή της συνάντησης. Ο Ts amburis σκόραρε με λευκή μπάλα 1-1. Μετά το πέναλτι που προσέφερε ο Φωτιάς, έσπασε το El Canturi με τη βοήθεια του VAR.

Ο Πάμπλο Γκαρσία στοιχηματίζει άμεσα στην ποιότητα της Καγκάβα που προέρχεται από τον πάγκο, αλλάζοντας δραματικά την εικόνα του Ντικέφαλου μέσω των επαφών του, καθώς και με την κοινή χρήση του παιχνιδιού, αναγκάζοντας τον Γιώργο Πάραχο να λάβει διορθωτικά μέτρα για να “σταματήσει” την πίεση. ανταγωνιστείτε και μείνετε “ζωντανοί”. Η αλλαγή του Fernandez αποδείχθηκε «χρυσή» για τον Apollo Sm myurnis, καθώς έβαλε την ομάδα του στη θέση του οδηγού (1-2) από μια πλευρική θέση με ένα ωραίο σημείο, εκμεταλλευόμενος τις ανενεργές στιγμές αδράνειας του ΠΑΟΚ. !

Παρά το κρύο, ο ΠΑΟΚ βρήκε τι είχε αποθηκεύσει τα αποθεματικά – έσωσε το Ingasson 2. Η άμυνα του 2 ավ στο 88… 88 88 ′, και ο αγώνας μετατράπηκε σε ροντέο καθυστερήσεων, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα χωρίς – αλλά – να αλλάξει κάτι στον πίνακα αποτελεσμάτων.

Πηγή: sdna.gr

Source