Στο Balıkesir, τα περιστατικά κορώνας μειώθηκαν σε ένα στα 5 και ο αριθμός των θετικών περιπτώσεων, εκφρασμένοι σε 500 την ημέρα το Νοέμβριο, μειώθηκε σε 100 από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τον Balıkesir, σημειώθηκε μείωση των περιπτώσεων covid19. Η μείωση του αριθμού των περιπτώσεων που προκλήθηκαν από την απαγόρευση της κυκλοφορίας από τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά από σύσταση της Επιστημονικής Επιτροπής έχει επίσης δείξει την επίδρασή της στο Μπαλίκερ. Στην πόλη, η οποία παρουσίασε τη δεύτερη κορυφή τον Νοέμβριο και είχε περισσότερες από 500 θετικές περιπτώσεις ανά ημέρα, οι αριθμοί μειώθηκαν σε 100 από τον Ιανουάριο. Βαμμένοι με κόκκινο χρώμα, οι χάρτες έγιναν επίσης πράσινοι.
Η αύξηση των περιπτώσεων κοροναϊού από τον Νοέμβριο φαίνεται να μειώνεται με το νέο έτος. Στην εφαρμογή Hayat Eve Sığar που δημιούργησε το Υπουργείο Υγείας, το κόκκινο χρώμα που εκφράζει την περιοχή υψηλού κινδύνου κυριάρχησε τον Νοέμβριο, ενώ η μείωση του αριθμού των περιπτώσεων έγινε πράσινη με το νέο έτος. Στην πράξη, ενώ μια προειδοποίηση περιοχής μεσαίου κινδύνου έγινε σε όλο το κέντρο του Balıkesir, μετά την απαγόρευση των 80 ωρών, οι πολίτες συγκεντρώθηκαν επίσης στο κέντρο της πόλης.
Οι περιπτώσεις κοροναϊού, οι οποίες εκφράστηκαν το 500s το Νοέμβριο, μειώθηκαν στα 100s την ημέρα από τις 3 Ιανουαρίου. Ενώ η μείωση του αριθμού των καθημερινών περιπτώσεων ευχαρίστησε τους πολίτες, ο κυβερνήτης του Balıkesir Hasan Şıldak δήλωσε ότι υπήρξε μείωση του αριθμού των υποθέσεων από τον Νοέμβριο και ότι οι αριθμοί θα μειωθούν ακόμη περισσότερο με την εφαρμογή των μέτρων που έλαβαν οι πολίτες.
Πολίτης ικανοποιημένος
Ο Hikmet Karaman, ένας έμπορος στο Yeni Çarşı, είπε, «Υπήρξε μείωση του αριθμού των περιπτώσεων, υπάρχει μείωση των θανάτων. Εάν κάνουμε αυτό που λένε το κράτος μας, οι υπουργοί και οι γιατροί, αυτά τα πράγματα θα βελτιωθούν. Βλέπουμε ότι οι περιορισμοί της απαγόρευσης κυκλοφορίας έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη μείωση του αριθμού των περιπτώσεων και επηρεάζουν την τηλεόραση. Πρέπει να υπάρξουν περιορισμοί της απαγόρευσης κυκλοφορίας », είπε. Ο Balıkesirli İsmail Kurt είπε τις απόψεις του σχετικά με τη μείωση του αριθμού των περιπτώσεων, «Όταν το έθνος είναι στο σπίτι, φυσικά, είναι λίγο βάρος για εμάς. Θέλω αυτή η ασθένεια να περάσει γρήγορα. Αφήστε το να πέσει λίγο περισσότερο. Αλλά οι καταστηματάρχες είναι άθλιοι. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας επηρεάζει τη μείωση του αριθμού των περιπτώσεων. Οι άνθρωποι δεν αγγίζουν αριστερά και δεξιά, οπότε έχει αποτέλεσμα ».
Ο βετεράνος της Κύπρου mailsmail Arslan είπε, «Φυσικά μας αρέσει η μείωση του αριθμού των περιπτώσεων. Αλλά πρόσφατα υπάρχει ένα φαινόμενο που ονομάζεται μετάλλαξη. Δεν καταλάβαμε τι ήταν. Λοιπόν, τι είναι, τι είναι, αν είναι πιο αποτελεσματικό από τον κοραναϊό ή όχι, είμαστε σε αμφιβολία. Νομίζω ότι πρέπει να λάβουμε τις προφυλάξεις που πρέπει να λάβουμε αυστηρά. Αυτή τη στιγμή, πρέπει πρώτα να δώσουμε προσοχή στη μάσκα, την απόσταση και την υγιεινή. Πιστεύω ότι οι περιορισμοί της απαγόρευσης της κυκλοφορίας ήταν πολύ αποτελεσματικοί στη μείωση του αριθμού των περιπτώσεων. Για παράδειγμα, είμαι βέβαιος ότι ο αριθμός των περιπτώσεων θα μειωθεί εάν γίνουν περισσότερα με τα σχολεία κλειστά για δύο ημέρες άνω των 65 ετών και κάτω των 18 ετών. Κοιτάξτε, βλέπουμε ότι ακόμη και τις τελευταίες τρεις ημέρες, ο αριθμός των θανάτων έχει μειωθεί σχεδόν κατά 50%. Αυτό είναι επίσης ένα καλό σημάδι. Ελπίζω ότι το εμβόλιο θα είναι χρήσιμο στο μέλλον. ”

Όλες οι ειδήσεις του Balıkesir που δημοσιεύονται από την Anadolu Agency, DHA και İHA περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενότητα καθώς προέρχονται από τα κανάλια του πρακτορείου αυτόματα, χωρίς καμία συντακτική παρέμβαση εκδοτών του Haberturk.com. Οι νόμιμοι συνομιλητές όλων των ειδήσεων στον τομέα του Balıkesir News είναι τα πρακτορεία που έχουν ενημερωθεί.

Source