“Στόχος μας είναι να ανοίξουμε την τουριστική περίοδο για το Μάιο και τον Ιούνιο με διπλό εμβολιασμό και διπλή κατάσταση”

Υπουργός Υγείας Dt. Ο Ünal Üstel πραγματοποίησε μια σειρά επισκέψεων στην Περιφέρεια Αμμοχώστου σήμερα.

Ο Υπουργός Üstel επισκέφθηκε πρώτα το Κρατικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και μετά το Κέντρο Υγείας Geçitkale και παρέδωσε το όχημα σαλόνι που χρειάζεται το Κέντρο Υγείας Geçitkale.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Κέντρο Υγείας Geçitkale, ο Üstel παρουσίασε την παράδοση με το κλειδί στο όχημα του σαλόνι που απαιτείται από το κέντρο στον Δρ Çağla Kılınç, τον ιατρό που είναι υπεύθυνο για το κέντρο.

Ο Υπεύθυνος Ιατρός του Κέντρου Υγείας Geçitkale Çağla Kılınç δήλωσε ότι το επίσημο όχημα έχει μεγάλη έλλειψη για μεγάλο χρονικό διάστημα και δήλωσε ότι οι ανάγκες του κέντρου υγείας θα καλυφθούν πολύ πιο εύκολα από σήμερα.

Ο διευθυντής του Τμήματος Πρωτοβάθμιας Υπηρεσίας Υγείας Çiğdem Çağa τόνισε τη σημασία του Κέντρου Υγείας Geçitkale και τόνισε ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το κέντρο να έχει ένα όχημα.

Ο Υπουργός Υγείας, Dt.Ünal Üstel, έκανε μια δήλωση σχετικά με την επίσκεψή του στο Κρατικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και είπε ότι συζητήθηκαν τα προβλήματα του νοσοκομείου και συζητήθηκαν τα πράγματα που πρέπει να γίνουν για την αύξηση των κέντρων PCR.

Επικεφαλής Ιατρός Dr. Δηλώνοντας ότι συναντήθηκαν με τον Μουσταφά Καλφάογλου και αξιωματούχους του νοσοκομείου, ο Στέλ σημείωσε ότι θα ληφθούν μέτρα για την ολοκλήρωση των ελλείψεων προκειμένου να παρέχεται καλύτερη εξυπηρέτηση στους πολίτες που ζουν στην περιοχή.

έμβλημα69

Ο Üstel είπε ότι έκανε επίσης εξετάσεις στο Κρατικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για το πώς και πού να εγκαταστήσει τη μονάδα αγγειογραφίας.

Ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες μελέτες για την παροχή καλύτερης εξυπηρέτησης στο Κρατικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Δήλωσε επίσης ότι σκοπεύει να ανοίξει ένα νέο κέντρο Pcr σε συνεννόηση με τον Δήμο Αμμοχώστου.

Τονίζοντας ότι ο αριθμός των περιπτώσεων έχει αυξηθεί στην περιοχή της Αμμοχώστου, ο Üstel δήλωσε ότι υπάρχει μαζικός έλεγχος στην περιοχή.

Τονίζοντας ότι το πρόγραμμα εμβολιασμού θα επιταχυνθεί με τα μελλοντικά εμβόλια, ο Üstel τόνισε ότι η ανθρώπινη υγεία έρχεται πρώτη, αλλά οι προσπάθειες συνεχίζουν να αυξάνουν την οικονομία.

Δηλώνοντας ότι οι πρωτοβουλίες συνεχίζονται με τις αποφάσεις που λαμβάνονται από το ανώτατο συμβούλιο υγείας και το συμβούλιο υπουργών, ο Üstel είπε ότι μετά τη συνεδρίαση του συμβουλίου των υπουργών, τα ψηφιακά βραχιολάκια θα τεθούν σε χρήση και ο κλειστός τουρισμός θα ξεκινήσει με την καραντίνα στο σπίτι.

Σύμφωνα με την πορεία της επιδημίας, ο Üstel επεσήμανε ότι στοχεύουν να ανοίξουν την τουριστική σεζόν με διπλό εμβολιασμό και διπλό PCR για το Μάιο και τον Ιούνιο, και δήλωσε ότι θα γίνει η απαραίτητη εργασία για να ξεκινήσει εντελώς η πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση. .

Δηλώνοντας ότι το όχημα σαλόνι που χρειάστηκε το Κέντρο Υγείας Geçitkale παραδόθηκε ως αποτέλεσμα της εργασίας που έγινε, ο Üstel ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό Ersan Saner και τον Υπουργό Οικονομικών Dursun Oğuz.

Source