Συγγνώμη messages Μηνύματα ενότητας από την Averof. “Η πολιτική τάξη σε απογοήτευσε … 2021 Για να οδηγήσετε τα σύννεφα “

Συγγνώμη messages Μηνύματα ενότητας από την Averof. “Η πολιτική τάξη σε έχει απογοητεύσει … 2021 Για να οδηγήσετε τα σύννεφα “

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Ο Αβέρωφ Νεοφίτου έστειλε το μήνυμα και τις ευχές του στους πολίτες, αναφερόμενος στην επιδημία, την οικονομία, τις προκλήσεις

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Αναφέρεται στο πολιτικό μάθημα που απογοήτευσε τους πολίτες όταν ανέφερε ότι θέλει το ασήμαντο να παραμεριστεί το 2021, ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στο πιο σημαντικό.

Το μήνυμα είναι όπως είναι.

“Οι πολίτες,

Χαρούμενα γενέθλια.

Το 2020, συγκεντρώθηκαν πυκνά σύννεφα στη χώρα μας. Απειλές που αντιμετωπίσατε εσείς, πολίτες, άνδρες και γυναίκες με ειρήνη, αξιοπρέπεια, θυσίες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους ανθρώπους στις πρώτες γραμμές που, παρά το άγχος, δεν έχασαν τα μηνύματά σας. Από νοσοκομεία σε στρατόπεδα, σχολικά γραφεία και ταμεία. Εκφράσατε το πνεύμα της Κύπρου μας.

Αντίθετα, εμείς, η πολιτική τάξη, σας απογοητεύσαμε. Με προσβλητικές και προσβλητικές συμπεριφορές. Με αγώνες και επιμονή. Η αδυναμία μας να αφήσουμε κατά μέρος το αδύνατο, να επικεντρωθούμε στο σημαντικό.

Η χώρα μας έχει αντέξει φέτος χάρη στην καθαρότητα των τελευταίων επτά ετών, το έργο της κυβέρνησης και την καλή διεθνή θέση που έχουμε επιτύχει.

Το 2021, ωστόσο, έχουμε πολλά να διορθώσουμε և ακόμη περισσότερο θάρρος. Όσο είμαστε ενωμένοι, ενεργούμε με σύνεση και υπευθυνότητα.

Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που μας δίνετε արկել λάβετε πιο αποφασιστικά βήματα σε κάθε επίπεδο. Σχετικά με το εθνικό ζήτημα μέσω διαλόγου. Σε άμεσες νομοθετικές μεταρρυθμίσεις. Διαφάνεια με θεσμική αλλαγή.

Καταπολέμηση της επιδημίας Με τα σωστά, λογικά βήματα που εμπνέουν εμπιστοσύνη με ένα σχέδιο να τερματίσουν τον εφιάλτη σύντομα.

Ας είναι το έτος 2021 για να οδηγήσουμε τα σύννεφα. Μαζί με τον φόβο. Η χρονιά που θα πάρουμε ξανά τη ζωή μας στα χέρια μας անվտանգ Η Κύπρος θα οδηγήσει σε ασφαλέστερες, καλύτερες ημέρες.

Καλή χρονιά σε όλους և σε όλους! “

Source