Συγκρούσεις μεταξύ των υποστηρικτών του Νετανιάχου και των αντιπάλων τους στη διαδήλωση στη Δυτική Ιερουσαλήμ

Διαφήμιση

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Μια ομάδα Ισραηλινών πραγματοποίησε διαδήλωση στη Δυτική Ιερουσαλήμ για παραίτηση του Νετανιάχου, κατηγορώντας του ότι δεν διαχειρίστηκε τον νέο τύπο επιδημίας κοροναϊού (Kovid-19) και λόγω της υπόθεσης διαφθοράς εναντίον του.

Η ομάδα συγκεντρώθηκε μπροστά από την κατοικία του πρωθυπουργού στη Δυτική Ιερουσαλήμ και φώναξε συνθήματα καλώντας τον Νετανιάχου να παραιτηθεί.

Οι υποστηρικτές του Νετανιάχου, οι οποίοι οργάνωσαν διαδήλωση στην ίδια περιοχή, αντέδρασαν στην άλλη ομάδα.

Αφού η ένταση μεταξύ των δύο ομάδων αυξήθηκε, υπήρξε μια βραχυπρόθεσμη διαμάχη. Η αστυνομία παρενέβη και χώρισε τις δύο ομάδες.

Ο Χαϊμ Σάμι, ο οποίος υποστηρίζει τη διαδήλωση εναντίον του Νετανιάχου, είπε στον Οργανισμό Anadolu (AA) ότι έχουν διοργανώσει πολλές διαδηλώσεις για την παραίτηση του Ισραηλινού Πρωθυπουργού για το τελευταίο έτος.

Δηλώνοντας ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις διαδηλώσεις μέχρι να επιτύχουν τους στόχους τους, ο Shami έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Οι διαδηλωτές πρέπει να επικεντρώνονται μόνο στις διαδηλώσεις και στον αγώνα μας, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις εκλογές. Επειδή οι εκλογές είναι παγίδα. Η ιδέα ότι ο αγώνας μπορεί να κερδηθεί μόνο με τις εκλογές είναι λανθασμένη. Αυτός ο άνθρωπος, αυτός ο εγκληματίας (Νετανιάχου), δεν θα αποδεχτείτε τα αποτελέσματα εάν χάσει τις εκλογές. “

Στο Ισραήλ, οι διαδηλωτές πραγματοποιούν διαδηλώσεις για την παραίτηση του Πρωθυπουργού Νετανιάχου με το επιχείρημα ότι δεν κατάφερε να διαχειριστεί την υπόθεση διαφθοράς και το ξέσπασμα του Κόβιντ-19 για περισσότερο από 9 μήνες.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source