Συγκρότημα և εντελώς ειλικρινές. Οικονομία … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Η Αθηνά Οικονόμακου είναι ένα από τα πιο διάσημα άτομα στο instagram, յուրաքանչյուր κάθε εμφάνιση της έχει πολλές αντιδράσεις. Στην πραγματικότητα, η πιο συνηθισμένη ερώτηση που τον ρωτούν είναι αν είχε κάνει πλαστική χειρουργική.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης Ε & Α, δηλαδή ερωτήσεων και απαντήσεων με δικά του έξοδα, ένας οπαδός τον ρώτησε με τεράστια αυτοπεποίθηση: “Σε ποιον γιατρό εργάζεται το Botox;”

Η ηθοποιός, πάντα χωρίς δυσκολία, ειλικρινά, απάντησε ότι πιθανότατα μπερδεύτηκαν από τα φίλτρα στις φωτογραφίες της, ενώ αργότερα, όταν της ζητήθηκε να ανεβάσει μια φωτογραφία χωρίς φίλτρο, το έκανε. Πρέπει να σημειωθεί ότι η Αθηνά Οικονομάκου ήταν θύμα απάτης. Κοίτα τι συνέβη.

Υπάρχουν φήμες ότι θέλουν η Athena Economaku να είναι έγκυος για δεύτερη φορά, αλλά προφανώς δεν ξέρει … τίποτα. Ειδικότερα, μετά την ερώτηση στα κοινωνικά δίκτυα, απάντησε ανοιχτά.

Η ηθοποιός είναι οπαδός των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, επικοινωνεί με τις διαδικτυακές της συνομιλίες καθημερινά μέσω σημειώσεων. Χθες, ωστόσο, έκανε ερωτήσεις, όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Μια ερώτηση που δέχτηκε ήταν ότι «πολλοί ιστότοποι ακούνε ότι είσαι ξανά έγκυος. Πείτε μας, θα μας κάνετε ξανά ευτυχισμένους; Τότε, η Αθηνά Οικονομάκου δεν δίστασε, απάντησε δημοσίως. “Οπου?” Δεν το έχω δει. ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source