Συγχαρητήρια από τον Έλληνα Αρχιεπίσκοπο στον Πρόεδρο Ερντογάν

Ελληνοκυπριακή διοίκηση (GCASC) Αρχιεπίσκοπος Β ‘της Ορθόδοξης Εκκλησίας. ΧρυσόστομοςΈκανε αξιολογήσεις στον ελληνικό τύπο στην ημερήσια διάταξη. Ο Χρίστοστομος δήλωσε σε συνάντηση του προέδρου της ελληνικής διοίκησης Νίκος Αναστασιάδης ότι του είπε ότι ήθελε μια λύση δύο κρατών, ότι υποστήριζε αρχικά το ELAM αλλά αργότερα παραιτήθηκε και ότι ήταν ένας από τους τρεις ιδρυτές του DIKO.

“Το ERDOĞAN ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ”

Μιλώντας στον ελληνικό τύπο, II. Ο Χρυσόστομος μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, «Ο Ερντογάν, ηγέτης της Τουρκίας, της Τουρκίας εδώ και χρόνια που χρησιμοποιεί φθηνή εργασία από την Ευρώπη σήμερα είναι μια πραγματική περιοχή εκδίκησης πατριωτών“Χρησιμοποίησε εκφράσεις.

ΔΑΠΑΝΩ 50 ΧΙΛΙΑ ΛΙΡΑ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΑΝΑΦΟΡΑ

ΙΙ. Υπενθυμίζοντας την παραδοχή του ότι “ξόδεψε 50 χιλιάδες Λίρα Κύπρου” για να υποστηρίξει το “όχι” στα δημοψηφίσματα του σχεδίου Ανάν το 2004, ο Χρυσόστομος είπε: “Υπήρχε μια ομάδα που ενδιαφερόταν να βάλει αφίσες για να καθοδηγήσει τους ανθρώπους, κάνοντας αυτό – αυτό. Εκείνη την εποχή, ένας δημοσιογράφος ήρθε κουνώντας ένα αντίγραφο επιταγής 50.000 λιβρών από την Αρχιεπισκοπή. Ένας λογιστής το είχε δώσει. Ήμουν ακόμα ο Μητροπολίτης Πάφου και αυτός (δημοσιογράφος) ήθελε να αποκαλύψει και την Αρχιεπισκοπή και εγώ. Μόλις συνειδητοποίησα τι συνέβαινε, σήκωσα τη φωνή μου και χτύπησα τη γροθιά μου στο τραπέζι, «Η ιδιοκτησία της Εκκλησίας είναι 2-3 δισεκατομμύρια. Όλη η περιουσία του είναι για την πατρίδα. Ακούς?’ Φώναξα, έφυγα χωρίς να πω ούτε λέξη “

ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ

ΙΙ. Χρυσόστομος, αναφερόμενος στον πρώην Έλληνα ηγέτη Τάσο Παπαδόπουλο, “Σας είπε ότι δεν ήθελε να ανοίξουν τα οδοφράγματα;” σχετικά με την ερώτηση «Δεν το ήθελε. Δεν το ήθελε πραγματικά. Ήξερε ότι θα μας προκαλούσε προβλήματα », είπε και πρόσθεσε:« Όταν οι άνθρωποι φώναζαν, ας πούμε όχι στην Ευρώπη, έκανα μια δήλωση και είπα «Όχι είναι για ενήλικες, όχι για ανηλίκους. Έγινε Πρόεδρος το 2003. Το εξήγησα », είπε. Από την άλλη πλευρά, II. Χρίστοστομος, πώς θα εξηγούσες τη μη απάντηση σε αυτόν στο δημοψήφισμα του Ανάν το 2004; ” στην ερώτηση «Φαίνεται ότι χάσαμε. Η Κύπρος φεύγει. Η Κυπριακή Δημοκρατία φεύγει. Οι Βρετανοί είναι κακοί. Έδωσαν αυτήν την αναπηρία ανεξαρτησία και σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να καταστρέψουν την Κυπριακή Δημοκρατία όποτε το ήθελαν ».

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης: Τουρκία Η Τουρκία χτίζει δύναμη στην Κεντρική Ασία!


ΚΛΙΚ ΕΝΑΡΞΗ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Οι πληροφορίες στη σελίδα δεν είναι συμβουλευτικές και δεν εμπίπτουν στο πεδίο των επενδυτικών συμβούλων. Μπορεί να μην ταιριάζει στο προφίλ του επενδυτή σας.

.Source