Συλλογή περίεργων ειδήσεων: Ανεβείτε στο θεματικό πάρκο Sugar Rush της Καλιφόρνια. Choas στο σαλόνι ομορφιάς της Σρι Λάνκα και άλλα

Ακολουθεί μια σύνοψη των τρέχοντων περίεργων ειδήσεων.

Μάτι καραμέλα: να φτάσετε ψηλά στο θεματικό πάρκο Sugar Rush της Καλιφόρνια

Λαχτάρα για καραμέλα χωρίς τις θερμίδες; Γιορτάστε τα μάτια σας σε μια στροβιλισμένη γίγαντας γλειφιτζούρια, cupcakes και όλα τα γλυκά στο Sugar Rush, ένα αναδυόμενο θεματικό πάρκο στο Λος Άντζελες. Βάλτε μια δωρεάν απόλαυση στο στόμα σας στο τέλος, αφού περπατήσετε με μια μάσκα.

Στεμμένη, αποστεμμένη, στέφθηκε ξανά. χάος στη σκηνή ομορφιάς της Σρι Λάνκα

Η διαγωνισμός ομορφιάς της κυρίας Σρι Λάνκα κατέβηκε στο χάος το σαββατοκύριακο όταν ένας πρώην κάτοχος τίτλου δήλωσε ότι η νικητή δεν ήταν επιλέξιμη επειδή ήταν διαζευγμένη και αφαίρεσε βίαια το στέμμα της. Ένα βίντεο της εκδήλωσης της Κυριακής άνοιξε με τη νικητή του διαγωνισμού το 2019 και την κυρία World, Caroline Jurie, μιλώντας στο κοινό λίγο μετά την ανακοίνωση του νικητή και των επιλαχόντων στο Κολόμπο.

Χαμογελάστε! Το χαλούμι της Κύπρου αποκτά καθεστώς προστατευόμενο από την ΕΕ

Η Κύπρος αποκτά προστατευμένο καθεστώς για το βραβευμένο χαλούμι της, δίνοντας στους παραγωγούς της το αποκλειστικό δικαίωμα να πουλήσουν το λαστιχένιο τυρί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αργότερα αυτό το μήνα, η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να δώσει επίσημα χαλούμι, ή «hellim» στα τουρκικά, το καθεστώς προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ), το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από τον Οκτώβριο, σύμφωνα με το υπουργείο Γεωργίας της Κύπρου.

(Με στοιχεία από εταιρείες.)

.Source