Συλλυπητήρια για τους μάρτυρες της συντριβής ελικοπτέρου στο Τατβάν από υπουργούς από την Αλβανία και την ΤΔΒΚ

ΑΓΚΥΡΑ (AA) – Αλβανός Υπουργός Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων Olta Xhaçka και Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) Tahsin Ertuğruloğlu …

ΑΓΚΥΡΑ (AA) – Ο υπουργός Εξωτερικών της Ευρώπης και Εξωτερικών της Αλβανίας Olta Xhaçka και ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) Tahsin Ertuğruloğlu εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στον υπουργό Εξωτερικών Mevlüt Çavuşoğlu για τους στρατιώτες που υπέστησαν μαρτυρία στο δυστύχημα του ελικοπτέρου στο. Η περιοχή Tatvan του Bitlis.

Ο υπουργός Ευρώπης και Εξωτερικών της Αλβανίας Xhaçka, ο υπουργός Εξωτερικών της ΤΔΒΚ Ertuğruloğlu και ο υπουργός Τουρισμού και Περιβάλλοντος της ΤΔΒΚ Ataoğlu εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τους στρατιώτες που υπέστησαν μαρτυρία κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου στο Tatvan.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Jorge Arreaza στις αναρτήσεις κατά μήκος της τουρκικής σημαίας μοιράζεται φωτογραφίες από το λογαριασμό Twitter, η Τουρκία δήλωσε ότι είναι αλληλεγγύη προς τον λαό και την κυβέρνηση.

Ο Arreaza ευχήθηκε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των μαρτύρων στρατιωτών και ευχήθηκε οι τραυματίες να ανακάμψουν το συντομότερο δυνατό.

Η Βαγδάτη Αμρέγιεφ, Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου Συνεργασίας των Τουρκικών Ομιλούμενων Χωρών (Τουρκικό Συμβούλιο), δήλωσε ότι έμαθε με μεγάλη θλίψη την είδηση ​​των στρατιωτών που υπέστησαν μαρτυρία στη συντριβή του ελικοπτέρου, “Εκ μέρους του Τουρκικού Συμβουλίου και εγώ, το έλεος του Θεού για τους στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους σε αυτό το οδυνηρό ατύχημα, συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και στο αδελφικό τουρκικό έθνος. μοιράστηκε το μήνυμά του.

Πηγή:Πηγή ειδήσεων

Source