Συλλυπητήρια Μικ για το θάνατο του Μιχαλάκη Λεπτού

Το Δημαρχείο της Πάφου, Σύλλογοι, Εταιρείες, Ιδρύματα և Το CDA College εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο του Μιχαλάκη Λεπτού.

ΜΙ: Δημαρχείο Πάφου Εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Μιχαλάκη Λεπτού, Ιδρυτή και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου Εταιρειών Leptos. Οι νεκροί, λέει ο Δ. Η Πάφος ήταν ένας πρωτοπόρος επιχειρηματίας με μακρόπνοη θέαση, ο οποίος, μέσω της διαφορετικής δουλειάς του σε όλους τους τομείς της οικοδομής, του τουρισμού, της εκπαίδευσης και της υγείας, συνέβαλε αποφασιστικά στην ανάπτυξη της πόλης-επαρχίας. Πάφος

Συλλαμβάνοντας, προωθώντας καινοτόμες, τολμηρές ιδέες και πρωτοβουλίες για τα κυπριακά δεδομένα, άφησε ένα μοντέλο ενός ελεύθερου πνεύματος, εξωστρεφούς, διορατικού επιχειρηματία που ήξερε πώς να πάρει το μήνυμα των καιρών. Ένα από τα πιο σημαντικά έργα του για την πόλη ήταν η ίδρυση του Πανεπιστημίου της Νάπολης, του πρώτου ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Πάφου.

Σύμφωνα με την Πάφο, ο Μιχαλάκης Λέπτος ήταν μια χαρισματική φιγούρα με ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων που ξεπερνούσαν τις συνηθισμένες επιχειρήσεις. Ανέπτυξε φιλίες και συνεργασία με διασημότητες στο εξωτερικό, προσφέροντας σημαντικά οφέλη στην Πάφο και την Κύπρο, γεγονός που τον έκανε έναν έγκυρο πρέσβη της χώρας μας. Ως Επίτιμος Πρόξενος του Βασιλείου της Ιορδανίας στην Κύπρο, ο νεκρός συνέβαλε στην αδελφότητα του Αμμάν – στην ανάπτυξη των σχέσεων της Πάφου κατά την περίοδο 2015-2016.

Εκ μέρους των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάφου անդամ του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος θα βάλει στεφάνι στο σώμα του αποθανόντος. Το Δημαρχείο της Πάφου σημειώνει επίσης ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα εξετάσει το ενδεχόμενο να καταβάλει το δέοντα σεβασμό στον αποθανόντα σε εύθετο χρόνο. Ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Πάφου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τη σύζυγο του αείμνηστου Μιχαλάκη Λεπτού, τα παιδιά και τη μεγαλύτερη οικογένεια.

Ένωση Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης

Ο Παγκύπριος Σύλλογος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης και Κατασκευής Γης εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του επιχειρηματία Μιχαλάκη Λεπτού, τονίζοντας ταυτόχρονα το μεγαλείο του επιχειρηματικού πνεύματος του αποθανόντος.

Στη δήλωση, αναφέρει ότι ο αείμνηστος Μιχαλάκης Λέπτος ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου, πρόεδρος του από το 1989 έως το 2001. Από την ίδρυση του συλλόγου το 1983, και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, έχει δώσει τη δική του. στίγμα κατά τη διάρκεια του Συλλόγου, καθιστώντας τον καθοριστικό παράγοντα στην οικονομική ζωή της Κύπρου.

Πάντα πρωτοπόρος και οπλισμένος με τη διορατικότητα του, ο Μιχαλάκης Λέπτος, λέει, άριστα στις επιχειρήσεις, ανοίγοντας το δρόμο για τις επιχειρήσεις που ξεκίνησε. Ο Παν Κύπρος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Κατασκευών εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του αποθανόντος.

ΕΤΕΚ:

Το ΕΤΕΚ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Μιχαλάκη Λεπτού και εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συγγενείς του.

Σε δήλωσή του, ο ΕΤΕΚ είπε ότι ο Μιχαλάκης Λεπτός ήταν Πολιτικός Μηχανικός, μέλος του ΕΤΕΚ από την ίδρυση του Επιμελητηρίου. Γεννημένος στην Κερύνεια, ήταν, μεταξύ άλλων, μηχανικός της πόλης στην Κερύνεια. Αργότερα, ως μοναδικός ιδιοκτήτης, δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της οικοδόμησης γης στην Κερύνεια, με προγραμματισμένα κορυφαία έργα για εκείνη την εποχή.

Με την αίτηση έφυγε για τη Σαουδική Αραβία για να δραστηριοποιηθεί στον κατασκευαστικό κλάδο. Το 1978, επέλεξε την Πάφο, η οποία είπε ότι του θυμίζει την αγαπημένη της Κερύνεια ως νέο κόμβο του, μια σημαντική επένδυση στον τουρισμό και τις κατασκευαστικές βιομηχανίες.

EBEP:

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γραμματέας / Διευθυντής և Το προσωπικό του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του κ. Μιχαλάκη Λεπτού.

Σε μια δήλωση, ο ΕΒΕ Πάφος δηλώνει ότι ο Μιχαλάκης Λέπτος ήταν ένας από τους πρωτοπόρους και ιδρυτές της σύγχρονης κυπριακής επιχείρησης, που ξεπερνούσε τα σύνορα της Κύπρου στο πεδίο των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων.
“Εκτός από την επιτυχία του στην επιχείρηση, τη συμβολή του στην κυπριακή οικονομία, τις δημόσιες δραστηριότητές του, τις διάφορες δραστηριότητές του ως μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πάφου και άλλων θεσμών και ενώσεων, τη χαρισματική προσωπικότητά του, τη συμβολή του στις κυπριακές δημόσιες υποθέσεις, τον σέβεται όλοι”, είπε.

ΕΤΑΠ:

Επιπλέον, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Πάφου εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του πρωτοπόρου επιχειρηματία Μιχαλάκη Λεπτού.

Σε δήλωσή του, το ΕΤΑΡ σημειώνει ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας υποβαθμίζεται από το θάνατο του Μιχαλάκη Λεπτού, αφήνοντας ένα ημιτελές χάσμα στην οικογένεια, το ξενοδοχείο, την ανάπτυξη γης, την εκπαίδευση, την υγεία και την εργασία του. ,

Θα τον θυμόμαστε όλοι, προσθέτει το ETAP, για τα κέρδη του, τη διορατικότητα του, τη συνεχιζόμενη συμβολή του στην οικονομία και την κοινωνία μας.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Πάφου έχει εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην ομάδα ընտանի ընտանի ընտանի ել ընտանի ընտանի ::::::::::::::::::::::::::::::::::

ΠΕΡΑΣΜΑ

Η Ένωση Ιδιοκτητών Ξενοδοχειακών Πανεπιστημίων, σε μια δήλωση, εκφράζει δημόσια τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του αείμνηστου Μιχαλάκη Λεπτού, καθώς και στον όμιλο LEPTOS, για τον πρόωρο θάνατό του. Η συμβολή του στην κυπριακή επιχείρηση, αλλά και η κοινωνική του δραστηριότητα και οι επενδύσεις του καταγράφονται σε αυτήν την ιστορία, θα αποτελέσουν παράδειγμα για νέους επιχειρηματίες.

Επιπλέον, η PASYXE θα ήθελε να εκφράσει το ενδιαφέρον της για την στενή ανάπτυξη της ξενοδοχειακής και τουριστικής βιομηχανίας και τη στενή συνεργασία με την PASYXE, η οποία πάντα διακρίνει τον αείμνηστο Μιχαλάκη Λεπτό.

Ο Παν-Αρμενικός Σύνδεσμος Ξενοδοχείων θα επενδύσει στον Ερυθρό Σταυρό Κύπρου (υποκατάστημα Κερύνειας) ως φόρος ελάχιστης τιμής, καταλήγει η δήλωση.

Πρώην Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Γ. Όμηρος

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Γιαννάκης Ομίρου, σε γραπτή του δήλωση, αποχαιρετά τον επιχειρηματία Μιχαλάκη Λεπτό με απογοήτευση. Με την ίδρυση του Πανεπιστημίου NEAPOLIS, άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι στην κυπριακή επιχειρηματική εκπαίδευση, λέει ο κ. Ομήρου, στέλνοντας τα θερμότερα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.

Κολλέγιο CDA

Το CDA College εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχαλάκη Λεπτού. Ενα άτομο. Στην ανακοίνωσή του, προσθέτει την προσφορά πρωτοπόρων στον ξενοδοχειακό κλάδο, τη διαχείριση γης, τον τουρισμό, την υγειονομική περίθαλψη και την εκπαίδευση. Η μνήμη του είναι αιώνια.

Source