Συμβουλές για ασθενείς με μεταμόσχευση οργάνων «λάβουν εμβόλιο κοροναϊού»

Νέος τύπος Κορωνοϊός Αναφέρθηκε ότι οι ασθενείς με μεταμόσχευση, οι οποίοι συγκαταλέγονται στους πιο επηρεασμένους από την επιδημία, δεν πειράζουν να έχουν απενεργοποιήσει εμβόλια.

Καθηγητής Δρ. Ο Ονούρ Γιαπράκ είπε στον δημοσιογράφο της Anadolu Agency (AA), Κορωνοϊός Είπε ότι τα επιστημονικά δεδομένα που αποκτήθηκαν για τη μόλυνση έχουν φτάσει σε πολύ καλύτερο σημείο από την αρχή της επιδημίας.

Λαμβάνοντας υπόψη εκείνους που έχασαν τη ζωή τους λόγω του Covid, εκείνων με προχωρημένη ηλικία, καρδιά και υψηλή αρτηριακή πίεση, εκείνοι με διαβήτη ή υπερβολικό βάρος, εκείνοι με ανοσοκατασταλμένο καρκίνο και ανεπάρκεια οργάνων όπως το ήπαρ και τα νεφρά και οι ασθενείς με μεταμόσχευση οργάνων είναι από τις πιο επικίνδυνες ομάδες, δήλωσε ο Yaprak, “Περιμένοντας τη μεταμόσχευση οργάνων. ασθενείς, ΚορωνοϊόςΕάν πιάσουν, δυστυχώς, διατρέχουν πολύ υψηλό κίνδυνο. “

Ασθενείς με χρόνια νεφρά και κίρρωση που περιμένουν μεταμόσχευση νεφρού και ήπατος, ΚορωνοϊόςΕπισημαίνοντας ότι ο κίνδυνος απώλειας είναι περίπου 25 τοις εκατό όταν πιαστεί, ο Γιαπράκ είπε, “Επιπλέον, σε άτομα με κίρρωση του ήπατος. Κορωνοϊός Η σοβαρότητα της ηπατικής ανεπάρκειας αυξάνεται ακόμη και μετά την ανάρρωση. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που προκαλείται από το δευτερεύον αποτέλεσμα του Kovid. “

Καθηγητής Δρ. Αποδέκτες φύλλων, μοσχεύματος οργάνων ΚορωνοϊόςΕπισημαίνοντας ότι ο κίνδυνος εισδοχής σε εντατική περίθαλψη ή απώλεια είναι υψηλότερος από την κανονική κοινωνία, συνέχισε ως εξής:

Ο κίνδυνος σε αυτούς τους ασθενείς είναι διπλός. Ο πρώτος είναι ότι το 30-70 τοις εκατό αυτών των ασθενών έχουν ταυτόχρονα προβλήματα όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτη και παχυσαρκία και το δεύτερο είναι ότι αυτοί οι ασθενείς χρησιμοποιούν ανοσοκατασταλτικά φάρμακα. Μεταμόσχευση σε μεταμόσχευση οργάνων, από διαφορετικές χώρες του κόσμου. σε ασθενείς με μεταμόσχευση οργάνων Κορωνοϊός Δημοσιεύτηκε ένα άρθρο σχετικά με το πώς εξελίσσεται η μόλυνση. Τα ποσοστά θανάτου των νεφρών του 2015 που αναφέρθηκαν, 569 ήπατος, 140 πνευμόνων, 194 ασθενών με μεταμόσχευση καρδιάς μετά από covid διέφεραν από κέντρο σε κέντρο, αλλά ήταν μεταξύ 10 και 30 τοις εκατό. Το 70% των μεταμοσχευμένων ασθενών έπρεπε να υποβληθούν σε θεραπεία στο νοσοκομείο. Έως και το 10% των ασθενών με μεταμόσχευση νεφρού έχουν χάσει τους νεφρούς μεταμόσχευσης. Σε έρευνες που διεξήχθησαν στη χώρα μας, Κορωνοϊός Οι ασθενείς με μεταμόσχευση είναι 3-4 φορές πιο θανατηφόροι από τα φυσιολογικά άτομα και κατά μέσο όρο 10 τοις εκατό των μολυσμένων ασθενών πεθαίνουν.

“ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑΤΡΑ

Αναφέροντας ότι στους ασθενείς με μεταμόσχευση οργάνων χορηγούνται περισσότερα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα ειδικά τους πρώτους 6 μήνες, η Yaprak δήλωσε ότι οι ασθενείς τους πρώτους 6 μήνες διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο. ΚορωνοϊόςΥπογραμμίζοντας ότι οι ασθενείς με μεταμόσχευση που πιάστηκαν πρέπει να ενημερώσουν τους γιατρούς τους στο νοσοκομείο όπου μεταφέρονται, ο Yaprak είπε:

“Αυτή η ομάδα ασθενών δεν διαφέρει από τους φυσιολογικούς ασθενείς όσον αφορά τη νοσηλεία λόγω του Kovid. Ο γιατρός μολυσματικών ασθενειών στο σχετικό νοσοκομείο κάνει την τομογραφία του πνεύμονα του ασθενούς και ο ασθενής εξετάζεται. Ασθενείς με πυρετό ή αναπνευστική δυσχέρεια εισάγονται στο νοσοκομείο. Εάν το κέντρο της μεταμόσχευσης εγκρίνει την αντιιική θεραπεία που τους δόθηκε, θα πρέπει σίγουρα να το πάρουν. Οι γιατροί κάνουν μια ρύθμιση για τη μείωση των ανοσοκατασταλτικών φαρμάκων που χρησιμοποιούν οι ασθενείς, οι ίδιες δόσεις αυξάνονται ξανά σε ασθενείς με εικόνα λοίμωξης. “

Καθηγητής Δρ. Φύλλα, ανοσοκατασταλτικά φάρμακα που χρησιμοποιούνται από ασθενείς με μεταμόσχευση οργάνων Κορωνοϊός Είπε ότι υπάρχουν μη αποδεδειγμένες θεωρίες ότι αποτρέπει την καταιγίδα κυτοκίνης που παρατηρείται στους ασθενείς του, αλλά καθυστερεί την απέκκριση του ιού από το σώμα.

Δηλώνοντας ότι εάν ο ιός απελευθερωθεί από το σώμα καθυστερήσει, η θετικότητα του PCR και ο χρόνος μόλυνσης των ασθενών μπορούν να παραταθούν, δήλωσε ο Yaprak, “Ως εκ τούτου, οι συγγενείς τους που έρχονται σε επαφή με τους ασθενείς θα πρέπει επίσης να είναι ξύπνιοι.” είπε.

“ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ”

«Όταν αμφισβητούμε ποιο όργανο είναι πιο επικίνδυνο για Covid σε ασθενείς με μεταμόσχευση οργάνων, οι ασθενείς με μεταμόσχευση νεφρού που λαμβάνουν περισσότερη ανοσοκατασταλτική θεραπεία και οι ασθενείς με μεταμόσχευση πνευμόνων έχουν ελαφρώς υψηλότερο κίνδυνο από τους ασθενείς με μεταμόσχευση καρδιάς και ήπατος επειδή είναι ένα πρωτογενές όργανο». Τόνισε ότι ο παράγοντας που καθορίζει τον κίνδυνο και όχι το όργανο που μεταμοσχεύεται σχετίζεται με το εάν ο ασθενής που μεταμοσχεύεται έχει συννοσηρές ασθένειες.

Καθηγητής Δρ. Φύλλο, αναπτυγμένο Κορωνοϊός που σχετίζεται με το εμβόλιο, “Η μεταμόσχευση οργάνων δεν είναι πρόβλημα να πάρει αυτά τα αδρανοποιημένα εμβόλια ανενεργά ασθενείς. Σε αυτό το πλαίσιο, που έρχεται επί του παρόντος στην Τουρκία περίμενε ότι το κινεζικό εμβόλιο όλες οι μεταφορές ήταν άρρωστοι, για να συμβουλευτείτε τα κέντρα που πρέπει να είναι η μεταφορά.” μίλησε.

Αναφέροντας ότι προς το παρόν είναι άγνωστο σε ποιο βαθμό οι ασθενείς θα αναπτύξουν μια αντίδραση αντισωμάτων επειδή λαμβάνουν ανοσοκατασταλτική θεραπεία, η Yaprak συνέχισε ως εξής:

“Οι μεταμοσχευμένοι ασθενείς πρέπει να προστατεύονται πολύ περισσότερο λόγω των υπαρχόντων κινδύνων. Η μάσκα και η απόσταση είναι τα πιο αποτελεσματικά όπλα μας για προστασία από αυτή την άποψη. ΚορωνοϊόςΟ τρόπος προστασίας από το δέρμα είναι να εφαρμόσουμε τους νόμους της φυσικής. Τα πιο σημαντικά σημεία της μόλυνσης είναι το εσωτερικό περιβάλλον, το μέγεθος του εσωτερικού χώρου, ο αριθμός των ανθρώπων στο περιβάλλον, ο χρόνος που αφιερώνεται σε αυτό το περιβάλλον, εάν υπάρχουν καταστάσεις όπου οι άνθρωποι στο περιβάλλον διαδίδουν εντατικούς ιούς όπως ομιλία, βήχας, φτέρνισμα και εάν το περιβάλλον είναι αερομεταφερόμενο. Σε κλειστές περιοχές έξω από το σπίτι, αυτή η ομάδα ασθενών θα πρέπει σίγουρα να φορά διπλές μάσκες, εάν είναι δυνατόν, δεν πρέπει να χρησιμοποιούν δημόσια μέσα μεταφοράς, αλλά αν χρειάζεται, θα πρέπει σίγουρα να φορούν γείσο πάνω από τη μάσκα. “

Πηγή: ΑΑ

.Source