Συμβουλές Εγνατίας, Πλήρης Μεγαλού, Βήματα Ψαλτής, Εκπλήξεις Reggeborgh և Τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης του πλοίου Διαμαντίδης

αναφέρεται στην Παγκόσμια Οικονομία φαίνεται καλή για το 2018 (εφ 'όσον κάποιος κάνει κάτι χαζός)

Το “αγκάθι” της Σκαραμάνγκα

Η προσφορά του πλοιοκτήτη απορρίφθηκε με συνοπτική διαδικασία Θεόφιλος Πρίβολος Για την απόκτηση ναυπηγείων Scaramanga.

Η στήλη σας σας ενημέρωσε για το Scotodin που φορούσε ο Υπουργός Οικονομικών Χριστός Σταϊκούρας αλλά και τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς όταν είδαν την προσφορά των Ναυπηγείων Θεόφιλου Πυλωτής.

Δεν λέτε πολλά για 15,1 εκατομμύρια ευρώ

Αλλά τώρα ξεκινούν οι δυσκολίες πώλησης ναυπηγείων, όπως στην περίπτωση σύντομων διαδικασιών, η κυβέρνηση πρέπει πρώτα να αλλάξει την ειδική νομοθεσία διαχείρισης και στη συνέχεια να ξεκινήσει μια νέα προσφορά.

Καθώς τα μηνύματα που στέλνουν οι επενδυτές είναι ότι χωρίς αλλαγές, το ναυπηγείο θα παραμείνει ανενεργό, τα περιουσιακά του στοιχεία θα υποτιμηθούν σημαντικά.

Η στήλη αναφέρει ότι έχουν ήδη πραγματοποιηθεί αλλαγές στο Υπουργείο Οικονομικών, η Τράπεζα Πειραιώς επιβλέπει την ανάπτυξη, καθώς και ναυπηγούς που έχουν δικαιώματα πιστωτών.

Ο SC ακονίζει τα μαχαίρια του

Τα μαχαίρια βγήκαν μεταξύ εκείνων που ενδιαφέρονται για την 35ετή παραχώρηση της απόφασης Εγνατίας Οδού στην απόφαση του Κρατικού Συμβουλίου να κάψει περισσότερο αίμα

Το πρόβλημα έχει πολλές πτυχές և δεν αναμένονται μετά από τα προληπτικά μέτρα που παρουσίασαν οι κοινές επιχειρήσεις Ellactor-Roadis t Mytilineos-Vinci, οι οποίες υιοθετήθηκαν από το Συμβούλιο της Ευρώπης για να απαλλαγούν γρήγορα από το χάος …

Από την άλλη πλευρά, η κοινοπραξία GEK TERNA-Egis Projects συνήθως παρουσίαζε, όπως γνωρίζετε, την πρότασή της, և Η MIRI κοιτάζει το ανώτατο όριο (μετά την απόφαση του Επιμελητηρίου Ελέγχου).

Πειραιώς. Για να επιστρέψετε στον πλήρη ιδιωτικό τομέα

Η Τράπεζα Πειραιώς λαμβάνει νομικά μέτρα για τη μετατροπή των μετοχών της Cocos υπέρ της Διευκόλυνσης Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας, καθώς συνεργάζεται με το Ταμείο από τη μία πλευρά και από την κυβέρνηση από την άλλη. Μεγάλος προγράμματα – υποστηρίζονται επίσης από ξένους συμβούλους Goldman Sachs և UBS – ήδη την επόμενη μέρα ավել αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Η στήλη σας ενημέρωσε χθες ότι η αύξηση θα συμβάλει εν μέρει στον αντίκτυπο του κεφαλαίου, το οποίο θα οδηγήσει στην τιτλοποίηση 13 δισεκατομμυρίων ευρώ σε μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Η ιστορία της Τράπεζας Πειραιώς μεταβιβάστηκε από δύο ξένες επενδυτικές τράπεζες σε ξένους επενδυτές – εταιρείες – κεφάλαια – ξέρω ότι υπάρχει θετικό ενδιαφέρον

Κάτι που μπορεί να φανεί στο μερίδιο της τράπεζας ΛΗΞΗ 1,63% 1,25: , η οποία έκλεισε χθες με αύξηση 1,63%, φτάνοντας τα 1,25 ευρώ.

Alpha Bank. Κοιτάζω στο εξωτερικό

Ο εσωτερικός μετασχηματισμός των θυγατρικών μου τελείωσε, όπως έμαθα Alpha Bank, καθώς η διεύθυνση της Psaltis, εκτός από τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, στοχεύει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας από την παρουσία της τράπεζας στη Ρουμανία, την Κύπρο και την Αλβανία.

Ο εσωτερικός μετασχηματισμός των θυγατρικών είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν από περίπου 2 χρόνια estimated εκτιμάται ότι θα συμβάλει σημαντικά στην αύξηση της αξίας του μεριδίου της Τράπεζας στον Όμιλο :.

Alpha Bank ALPHA -1,03% 0,96: , συνεπώς, ενώνει τις διεθνείς χρηματοοικονομικές εταιρείες, ιδίως την Alpha Bank Romania, την Alpha Bank Cyprus և την Alpha Bank Albania, υπό την κατοχή θυγατρικής 100%.

Μέσω αυτής της αναδιοργάνωσης, η Τράπεζα φαίνεται να επιδιώκει την αξία της στρατηγικής ευελιξίας, εκμεταλλευόμενη την πολύ ισχυρή παρουσία της στη Ρουμανία και την Κύπρο, προσβλέποντας στην περαιτέρω ανάπτυξή τους, την αξία τους και την αξιολόγηση των επιπτώσεων της δραστηριότητας της ξένης αγοράς. ,

Η αναδιοργάνωση έλαβε όλο τον απαραίτητο έλεγχο և άλλες εγκρίσεις է συμπίπτει με το θετικό αποτέλεσμα του έργου Galaxy, το οποίο θα σηματοδοτήσει τη δεύτερη φάση της υλοποίησης του στρατηγικού σχεδίου της Alfa Bank.

Το σενάριο φλεγμονή σεναρίων αναδιοργάνωσης

Σε μια εποχή όπως αυτή πέρυσι, υπήρχαν φήμες ότι ο πρωθυπουργός θα άλλαζε την κυβέρνησή του και μάλιστα θα έπαιρνε αποφάσεις για τους λαούς του βουνού.

Τώρα, ένα χρόνο μετά την αφαίρεση του κοροναϊού από την εικόνα, οι φήμες εμφανίστηκαν ξανά ότι το εμβόλιο πιστεύεται ότι ισορροπεί κάπως την κατάσταση, φέρνοντας τις κυβερνητικές αλλαγές πιο κοντά.

Η στήλη ενημερώνει ότι το ζήτημα της αναδιοργάνωσης έχει εμφανιστεί ξανά στην ημερήσια διάταξη του πρωθυπουργού, καθώς ο εμβολιασμός θα συμβαδίζει με την ανανέωση της κυβέρνησης.

Φαίνεται ότι θα υπάρξουν γρήγορες αλλαγές στο οικονομικό προσωπικό «Ίδωμεν! Επειδή συνήθως ακούγονται πολλά, συνήθως γίνονται λίγα

Ψυχολογική υποστήριξη στο Intrum

Η επιδημία, φυσικά, θα μας αφήσει με διάφορους μουρμουρητές, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο.

Τα μπλοκαρίσματα δεν ταιριάζουν στην ανθρώπινη φύση, ειδικά όταν επαναλαμβάνονται.

Και εδώ οι εταιρείες πρέπει να φροντίσουν το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο τους, το οποίο δεν είναι άλλο από τους υπαλλήλους

Ως αισιόδοξος εργαζόμενος, καλύτερη απόδοση.

Στην Intrum Hellas (ξέρω ότι συμβαίνει αλλού) είδαν την ανάγκη ψυχολογικής υποστήριξης և, όπως πληροφορήθηκα, ο Διευθύνων Σύμβουλός της, Γιώργος Βορ. είναι η ανάγκη οποιουδήποτε υπαλλήλου που το χρειάζεται.

Οι Ολλανδοί προετοιμάζονται, οι αδελφοί χωρίζουν

Αργά և Αμέσως μετά το νέο έτος μαθαίνω ότι αναμένονται άλλες εκπλήξεις από τον ολλανδικό reggae control Hellactor,

Το ποσοστό αυτών που ελέγχουν άμεσα αυξάνεται μέρα με τη μέρα, միշտ Ο Λεωνίδας Βομβολάς είναι πάντα 12,7%.

Όσο για τους Καλικάνους, μετά την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου του Δημήτρη, δεν νομίζω ότι (οι αδελφοί) θα περάσουν τις διακοπές μαζί

Μου λένε ότι υπάρχει ένα κρυολόγημα που διαρκεί περισσότερο από δύο μήνες

Σύμφωνα με πληροφορίες παραιτήθηκε επίσης Ιωάννης Πεχλιβανίδης, που ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου. από τα αναφερόμενα:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εξέλιξη ήταν συνέχεια της διαφορετικής προσέγγισης που υιοθέτησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ellactor ΕΛΛΑΚΤΡΟΣ 1,21% 1,67 , Αναστάσιος Καλλιτσάντσης με τον αδελφό του Δημήτρη σχετικά με τη στρατηγική που θα υιοθετηθεί στον Όμιλο.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι αδελφοί Καλίτσαντ (Αναστάσιος – Δημήτρης) υπέγραψαν πρόσφατα δεσμευτική συμφωνία για την πώληση 39,2 εκατομμυρίων μετοχών της Invesco Finance, η οποία ελέγχεται από τον Ιωάννη Καϊμανάκη և Δημήτρη Μπακού.

Εάν η πώληση ολοκληρωθεί έως τις 12 Ιανουαρίου 2021, η συμμετοχή των αδελφών Kallitsants θα είναι σχεδόν μηδενική.

Ωστόσο, ένας βασικός παράγοντας στη διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών είναι η στάση του πλοιοκτήτη Διαμαντή Διαμαντίδη, ο οποίος εκτιμάται ότι κατέχει περίπου το 4,9% των μετοχών της Ellactor.

Περιορίστε την πτώση στο ATS

Στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο γενικός δείκτης έκλεισε χθες -0,15%, ενώ οι τράπεζες σημείωσαν απώλειες κλάδου 0,96%. Καθώς το έτος πλησιάζει στο τέλος του, τα κέρδη επικρατούν, αλλά με ήπιες περιστροφές.

Η σημερινή συνεδρία χρηματιστηρίου είναι ουσιαστικά το τέλος του 2020, καθώς θα έχουμε μισή συνεδρία την Πέμπτη λόγω του εξαμήνου.

Η στήλη θα είναι μαζί σας τα μεσάνυχτα της Κυριακής և συγχαίροντάς σας για το νέο έτος.

Source