Συμβουλές ποδοσφαίρου της Δευτέρας: Παίξτε το παιχνίδι Bridge Card

Οι SPURS ήταν σχεδόν οι μεγάλοι νικητές την Κυριακή, αλλά ένας ισοσταθμισμένος από τον Romain Sasss σήμαινε ότι ανέβηκαν μόνο στην πέμπτη θέση αντί για την τρίτη θέση στο τραπέζι.

Ήταν μια μέρα χαμένης ευκαιρίας και για τη Λίβερπουλ που σπατάλησε την ευκαιρία να ανοίξει χάσμα πέντε πόντων στην κορυφή του τραπεζιού καθώς το φαινόμενο «Fireman Sam» ξεκίνησε για τη West Brom και τον Sam Allardyce, οι οποίοι επέκτειναν την προσωπική του πορεία σε τέσσερα αήττητοι αγώνες στο Anfield χάρη στην ισοπαλία 1-1.

Υπάρχουν τρεις ακόμη αγώνες της Premier League τη Δευτέρα και τους έχουμε καλύψει όλα.

Ο νέος συντελεστής Jamie Kennedy εξυπηρετεί τις συμβουλές του Accumulator για τη Δευτέρα προσθέτοντας σε ένα πενταπλάσιο acca που πληρώνει πάνω από 9/1 και παίρνει σε μερικούς αγώνες εκτός πρωταθλήματος και έναν από τη Νότια Αμερική. Καλή τύχη σε αυτόν και σε εσάς εάν είστε και στο acca.

Συμβουλές αγώνων της Δευτέρας

Ο Alan Thomson πηγαίνει στο Leopardstown για δύο στοιχήματα ρωγμών τη Δευτέρα, με τιμή 3/1 και 5/2.

Συμβουλές για το ποδόσφαιρο της Δευτέρας

Ήταν μια περίπτωση να χτυπήσω το μπαρ, καθώς και οι τρεις συμβουλές μου έμειναν λιγοστές την Κυριακή αλλά μετά και προς τα πάνω για τη Δευτέρα.

Το Crystal Palace έχει φύγει 14 αγώνες πρωταθλήματος χωρίς καθαρό φύλλο και μετά την παραχώρηση 10 στους δύο τελευταίους αγώνες το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται είναι μια επίσκεψη από της πόλης Leicester που έχει το δεύτερο καλύτερο γκολ εκτός έδρας (18) στην κατηγορία.

Οι The Foxes έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στη δεύτερη θέση και πίσω από τη Λίβερπουλ. Ο τρόπος με τον οποίο τα αποτελέσματα έχουν περάσει αυτό το Σαββατοκύριακο, απεχθάνομαι να πάρω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομάδα να κερδίσει στην Πρέμιερ Λιγκ, οπότε πηγαίνω για μια γωνία γκολ σε αυτό. Πάνω από 2,5 γκολ αγώνων απευθύνονται στις 10/11, αλλά είμαι πολύ σίγουρος ότι ο Λέστερ θα φτάσει στο σκορ και θα χαρεί να πάρει 10/11 ότι μπορεί να προσθέσει ένα άλλο.

Τσέλσι β Βίλα θα μπορούσε να πάει με κάθε τρόπο. Οι Blues δεν εμφανίστηκαν ποτέ εναντίον της Άρσεναλ και τώρα βρίσκονται στην όγδοη θέση, πίσω από τους αντιπάλους της Δευτέρας, παρά το γεγονός ότι έχουν παίξει δύο ακόμη παιχνίδια.

Στις 8/13 θα ήταν γενναίος να υποστηρίξει την πλευρά του Φρανκ Λάμπαρντ, που σημαίνει ότι η Άστον Βίλα φαίνεται υπερβολική τιμή με βάση τη φόρμα και των δύο πλευρών στο 4/1 Αν δεν ήταν το εξαιρετικό ρεκόρ της Τσέλσι στο προσκήνιο, θα ήμουν τελείως.

Αντ ‘αυτού, πρόκειται για ένα BetBuilder που επικεντρώνεται σε γκολ και φύλλα. Ο διαιτητής Stuart Atwell είναι ο πιο παραγωγικός στο πρωτάθλημα, μοιράζοντας κατά μέσο όρο 5 κίτρινα ανά αγώνα, συμμάχησε με τη Villa να παίρνει περισσότερα φύλλα από οποιαδήποτε άλλη πλευρά, θα μπορούσαμε να δούμε μερικές κάρτες να αναβοσβήνουν στο Stamford Bridge.

Προτεινόμενα στοιχήματα

  • Λέστερ Σίτι θα σκοράρει 2+ 10/11 (Bet365)
  • Πάνω από 0 γκολ γκολ, πάνω από 0 κάρτες βίλας, πάνω από 0 κάρτες Chelsea 10/11 (Bet365)

Όπως πάντα, ας ακούσουμε τις συμβουλές σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Δωρίστε στο όνομα του Παύλου

Έχουμε ξεπεράσει το ποσό των £ 3.000 και για τις δύο αιτίες που τέθηκαν προς τιμήν του Paul, κάτι που είναι υπέροχο αφιέρωμα σε αυτόν, γι ‘αυτό ευχαριστώ σε όλους όσους έχουν δωρίσει μέχρι τώρα. Εάν θέλετε να κάνετε μια δωρεά στη μνήμη του Παύλου, διαβάστε για το Ίδρυμα Bubble και την Αγία Μαργαρίτα της Σκωτίας Hospice και βρείτε πώς να κάνετε δωρεές εδώ.

* Λάβετε υπόψη ότι η εταιρεία φιλοξενίας μας φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα αυτή τη στιγμή, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένα σχόλια τοποθετούνται με μέτρο, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να τα εγκρίνουμε χειροκίνητα, τα οποία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το συντομότερο δυνατό.

Source