Συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ του Δήμου Çatalköy και του Δήμου Mezitli

Το Γενικό Προξενείο της ΤΔΒΚ Mersin ανακοίνωσε ότι υπεγράφη συμφωνία αδελφής πόλης μεταξύ του Çatalköy από την περιοχή της Κερύνειας και του Δήμου Mezitli από την περιοχή Mersin, ο οποίος προβλέπει συνεργασία στους τομείς του πολιτισμού, των τεχνών, του αθλητισμού και της οικονομίας.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Γενικού Προξενείου της ΤΔΒΚ στο Mersin, η συμφωνία υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Mezitli Neşet Tarhan και τον Δήμαρχο Çatalköy Mehmet Hulusioğlu μέσω του Διαδικτύου λόγω της πανδημίας.

Ο Zalihe Mendeli, Γενικός Πρόξενος της ΤΔΒΚ στο Mersin, υπογράμμισε ότι πίστευε ότι και οι δύο δήμαρχοι θα πραγματοποιήσουν μαζί πολύ σημαντικά έργα.

προωθούν αμοιβαία τον πολιτισμό τους για κάθε έναν από τους δήμους, ο οποίος τόνισε τη σημασία των ρυθμίσεων αθλητικών δραστηριοτήτων με καλλιτεχνικές δραστηριότητες Mendel, εκτός από τη Δημοκρατία της Τουρκίας από οποιαδήποτε χώρα ως αξιωματούχος της μη αναγνωρισμένης Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου, δήλωσε ότι έχει γίνει όλο και πιο σημαντικό από τέτοιες συνεργασίες.

(ΕΤΣΙ)

Source