Συμφώνησαν να σκοτώσουν τον Σαντίκ Ακάν!

Οι Sevil İleri, Durmuş Kaya και Murat Gören, που έκαναν μυστική συμμαχία για τη δολοφονία ανθρώπων στη Λευκωσία, καταδικάστηκαν σε 9 μήνες φυλάκιση.

Λεπτομέρεια Special-Evolution Wedge

Αποφασίστηκε ότι οι Sevil illeri, Durmuş Kaya και Murat Gören είχαν σχηματίσει μια μυστική συμμαχία μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου 2020 για να νικήσουν πρώτα και στη συνέχεια να σκοτώσουν τον Sadık Akan με την αιτιολογία ότι δεν άφησε τον Sevil İleri. Ο Durmuş Kaya συμφώνησε με τον Murat Gören μέσω του Sevil İleri για την εξάλειψη του Sadık Akan και έδωσε 2.000 500 TL

Ο Πρόεδρος Nüvit Gazi, ο ανώτερος δικαστής ifeerife Kâtip και ο δικαστής Umut İnan, που αποτελούν το Ανώτατο Ποινικό Δικαστήριο της Λευκωσίας, ανακοίνωσαν την απόφαση της ifeerife Kâtip. Ο υπάλληλος ανακοίνωσε ότι έκριναν και τους τρεις κατηγορούμενους ένοχους και τους καταδίκασε. Ο υπάλληλος υπογράμμισε ότι σοβαρά και αποτρεπτικά εγκλήματα πρέπει να δίνονται σε εγκλήματα κατά της ζωής και της υγείας. Ο γραμματέας δήλωσε ότι οι κατηγορούμενοι Durmuş Kaya, Sevil İleri και Murat Gören εξέτασαν την απόφασή τους να παραιτηθούν αφού συμφώνησαν να σκοτώσουν τον καταγγέλλοντα. Ο γραμματέας δήλωσε ότι οι κατηγορούμενοι άγγιξαν όλα τα θέματα εναντίον τους και τους καταδίκασαν σε φυλάκιση 9 μηνών.

.Source