Συνέλευση συνεδριάζει

Η σημερινή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της Συνέλευσης της Δημοκρατίας προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις 10:00.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα “μη συγκέντρωσης”

Αν και η Γενική Συνέλευση της Συνέλευσης της Δημοκρατίας ζήτησε συνάντηση ανακοινώνοντας την ημερήσια διάταξη, “ορισμένοι από τους υπαλλήλους Κορωνοϊός Έχει αναφερθεί ότι υπάρχει πιθανότητα να μην συναντηθούμε σήμερα με την αιτιολογία ότι “έχει επαφή.

Σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανονισμούς της Συνέλευσης, πρέπει να γίνει πρόσκληση σε συνεδρίαση, διότι η απόφαση του συμβουλευτικού συμβουλίου σχετικά με την αναστολή δεν μπορεί να ψηφιστεί στη γενική συνέλευση.

Πρόεδρος της Συνέλευσης της Δημοκρατίας dernder Sennaroğlu, Κορωνοϊός Δηλώνει ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με την αιτιολογία ότι είχε επαφές και ότι η συνέλευση δεν μπορούσε να συγκαλέσει. Στη δήλωση, αναφέρθηκε επίσης ότι οι δοκιμές PCR θα έπρεπε να επαναληφθούν στις 21 και 28 Απριλίου με το επιχείρημα ότι το εν λόγω τεχνικό προσωπικό ήταν σε επαφή, και σημειώθηκε ότι η εργασία της γενικής συνέλευσης ενδέχεται να επηρεαστεί από αυτήν την κατάσταση.

Ατζέντα της συνέλευσης

Εν τω μεταξύ, στην ημερήσια διάταξη της πρόσκλησης της συνεδρίασης από τη Συνέλευση της Δημοκρατίας σήμερα για τις 10.00, οι ημερίδες παρουσιάζουν τις διαδικασίες παρουσίασης και μετά τις τρέχουσες ομιλίες των βουλευτών. Υπάρχουν επίσης γραπτές και προφορικές ερωτήσεις στην ημερήσια διάταξη.

ΠΡΟΤΑΣΗ “ΕΠΙΤΡΟΠΗ AD-HOC”

Επιπλέον, θα συζητηθεί επίσης η πρόταση της Ομάδας Συνέλευσης UBP προς την Προεδρία της Δημοκρατίας της Συνέλευσης για τη σύσταση «Ad-Hoc Επιτροπής».

Στην προτεινόμενη πρόταση, την ημερομηνία εκλογής για την ανανέωση των εκλογών του Ρεπουμπλικανικού Κοινοβουλίου, τη ρύθμιση της ημερομηνίας των εκλογών στο Νόμο για τις Εκλογές και το Δημοψήφισμα, και οι σχετικές τροποποιήσεις θα είναι δυνατές με μια μελέτη που πρέπει να βγει με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών κομμάτων στο κοινοβούλιο, έτσι κόμματα που δεν είναι πολιτικά κόμματα μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτά τα έργα. Δηλώθηκε ότι πρέπει να παρέχεται δημοκρατία.

.Source