Συνήθιζα να νιώθω το συναίσθημα «σου είπα» στα εφηβικά μου χρόνια

Τι ζώδιο; Τα χαρακτηριστικά του ζώδιο σας κυριαρχούν σε εσάς;

Είμαι Ταύρος. Ο ανερχόμενος μου είναι ο Σκορπιός, το σημάδι της Σελήνης μου είναι ο Κριός. Δείχνω όλα τα χαρακτηριστικά του. Ο λαιμός του Bull, η απόλαυση στην άνεση και την απόλαυση. την ανερχόμενη κατάσταση βαθιάς διερεύνησης του Σκορπιού, εσωτερικεύοντας τα πάντα, ζώντας βαθιά. Οι έντονες και σκληρές αντιδράσεις του Moon Koç … Υπάρχουν όλα.

Πώς σας ενδιαφέρει η αστρολογία;

Επιστρέφει στα δημοτικά χρόνια. Ρώτησα τα ωροσκόπια των ανθρώπων εκείνης της ηλικίας. Ο δάσκαλος μας ζήτησε να παρακολουθήσουμε τις φάσεις της Σελήνης. Ενώ μελετούσα το φεγγάρι, ερωτεύτηκα τον ουρανό. Αλλά η πραγματική ιστορία ξεκίνησε όταν ήρθα στην Κωνσταντινούπολη από την Προύσα για πανεπιστήμιο. Εκείνη την εποχή, υπήρχαν ομάδες αστρολογίας και φόρουμ στο Διαδίκτυο. Το κεφάλι μου άνοιξε λίγο περισσότερο. Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή της Κωνσταντινούπολης, Τμήμα Στοματικής και Οδοντιατρικής Υγείας. Αλλά δεν έχω κάνει ποτέ τη δουλειά μου. Εργάστηκα στον κλάδο των επικοινωνιών. Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να το κάνω με λευκά κολάρα, ολοκλήρωσα την εκπαίδευσή μου στην κλασική αστρολογία, τη δυτική αστρολογία και τη Βεδική Αστρολογία. Δούλευα για τις Τουρκοκυπριακές Αερογραμμές όταν το ηφαίστειο ξέσπασε στην Ισλανδία. Η εταιρεία χρεοκόπησε. Ήμουν άνεργος. Εκείνη την ημέρα αποφάσισα. Απλώς θα έκανα αστρολογία τώρα.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΟΥΜΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

class = “cf”>

Τι είδους εκπαίδευση πήρες;

Ξεκίνησα την εκπαίδευσή μου με τον Öner Döşer. Είμαι ένας από τους πρώτους πτυχιούχους. Διδάσκει κλασική και δυτική αστρολογία. Η περίοδος διήρκεσε 2-2,5 χρόνια. Στη συνέχεια, έλαβα εκπαίδευση Βεντικής Αστρολογίας από τον Μέριχ Ακαλίν για 1,5 χρόνια. Είμαι στο κλασικό σχολείο. Στη συνέχεια, επειδή με ενδιέφερε πολύ η ψυχολογία, έλαβα εκπαίδευση οικογενειακών σειρών από τον Mehmet Zararsızoğlu για 3,5 χρόνια.

Ποια χώρα είναι η πιο προηγμένη από αυτήν την άποψη; Ποια είναι παραδοσιακά η ισχυρότερη χώρα; Τι γίνεται με την Τουρκία;

Είμαστε πολύ καλοί στην Τουρκία. Πρώτα απ ‘όλα, αυτά τα εδάφη είναι η περιοχή όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά η αστρολογία. Οι πληροφορίες διαδίδονται πραγματικά από εδώ. Ωστόσο, δεδομένου ότι η παραπληροφόρηση είναι πολύ γρήγορη στη χώρα μας, δεν μπορεί να φτάσει στην επιθυμητή αξιοπρέπεια πολύ εύκολα. Οι πόροι είναι λιγοστοί. Γιατί βρίσκονται μπροστά η Βρετανία, η Σερβία και οι ΗΠΑ; Επειδή υπάρχει θεσμοποίηση και ένωση. Το αντιμετωπίζουμε τώρα. Ιδρύσαμε τον Επαγγελματικό Σύλλογο Αστρολογίας πριν από λίγους μήνες. Είμαι ο πρόεδρος.

Παρέχετε επίσης εκπαίδευση, ποιοι είναι πιο πιθανό να είναι;

Η αστρολογία είναι μια τέτοια πειθαρχία που πρέπει να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα το δεξί και το αριστερό μυαλό. Πρέπει να κάνετε σοβαρούς υπολογισμούς, αλλά πρέπει επίσης να κάνετε σχόλια από την ανάλυσή σας. Επομένως, δεν μπορώ να διακρίνω ανάμεσα σε αυτούς που έχουν περισσότερη διαίσθηση ή σε αυτούς που έχουν ισχυρότερη αναλυτική νοημοσύνη. Νομίζω ότι οι άνθρωποι που έχουν και τα δύο θα είναι πιο επιτυχημένοι.

class = “cf”>

Έχετε έξι βιβλία.

Η σειρά «Power of Timing» είναι στην πραγματικότητα σαν ένας οδηγός που σηματοδοτεί τις σωστές ώρες κάθε μέρα για το επόμενο έτος στο τέλος του έτους. Θα υπογράψει την κατάλληλη στιγμή, θα συναντηθεί και να φλερτάρει με κάποιον την κατάλληλη στιγμή, να ιδρύσει επιχείρηση, να έχει …

Πόσο οδηγεί τη ζωή σας; Πόσο επηρεάζει τις σχέσεις σας;

Δεν το ζω με εμμονή επειδή δεν είναι υγιές. Νομίζω ότι κάνουμε ένα πολύ επικίνδυνο επάγγελμα. Είναι μια δουλειά που μπορεί να φέρει το εγώ του ανθρώπου σε επιβλαβές σημείο και να κάνει τα άτομα με κακή ψυχική υγεία ακόμη πιο άρρωστα. Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι προφητεύονται. Σε τελική ανάλυση, η ζωή έχει έναν φυσικό ρυθμό και ροή. Αλλά εάν κάτι πολύ σημαντικό πρόκειται να συμβεί, για παράδειγμα εάν πρόκειται να υπογράψω μια σημαντική υπογραφή ή να πραγματοποιήσω μια επένδυση, χρησιμοποιώ επίσης τον ουρανό για να δράσω τη σωστή στιγμή.

85 ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ, 15 ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ

Μπορείτε να μαντέψετε το ωροσκόπιο των ανθρώπων;

Δεν καταλαβαίνω. Δεν τα καταλαβαίνω, αλλά μπορώ να καταλάβω ποιο στοιχείο είναι υψηλότερο στο γράφημα σας κατά κατάσταση και στάση. Οι άνθρωποι της φωτιάς δεν μπορούν να σταθούν ακίνητοι, να κινηθούν. Οι άνθρωποι της γης είναι πιο αναλυτικοί. Είναι ελεγχόμενο. Οι άνθρωποι του αέρα είναι πολύ έξυπνοι. Εάν κάνετε μια ερώτηση, θα σας έρθει με μια ερώτηση ενώ θα απαντήσετε. Οι άνθρωποι του νερού είναι πιο διαισθητικοί.

Στις αρχές του περασμένου έτους, είπατε ότι θα μπορούσε να υπάρξει επιδημία το 2020. Τι βιώνετε με τις ακριβείς προβλέψεις σας; Νιώθεις σαν “σου είπα”;

class = “cf”>

Μπήκα σε αυτό το συναίσθημα στους ανώριμους καιρούς μου. Αλλά έχουν περάσει 10 χρόνια τώρα. Δεν πηγαίνω εκεί. Καθώς μαθαίνετε, συνειδητοποιείτε ότι δεν ξέρετε τίποτα.

Ποιο ποσοστό των σχολίων είναι στατιστικά στοιχεία, ποιο ποσοστό είναι τα προσωπικά σχόλια;

Επιτρέψτε μου να το εξηγήσω με αυτόν τον τρόπο: Ας πούμε ότι υπάρχει μια σκληρή αλληλεπίδραση μεταξύ του Κρόνου και του Ουρανού. Τι κάνω? Αυτό που συνέβη τα τελευταία χρόνια, όταν η αλληλεπίδραση μεταξύ του Κρόνου και του Ουρανού ήταν πριν, τα σαρώνω. Τότε λέω: «Φίλοι, αυτά έχουν συμβεί στην ιστορία. και πάλι, αυτοί και αυτοί μπορεί να μας περιμένουν. 85 τοις εκατό στατιστικά στην πραγματικότητα. Το 15 τοις εκατό είναι και η προσωπική μου γνώμη.

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος σου μέχρι τώρα;

COVID-19 … Είπα “Λήγει τον Ιούνιο.” Πιο συγκεκριμένα, είπα, “Θα χάσει τη δύναμή του τον Ιούνιο και η αντίληψη των ανθρώπων θα τελειώσει.” Φυσικά, αυτό έχει παραμορφωθεί ελαφρώς. Η εσφαλμένη αντίληψη για μένα είναι ότι έχω πει κάτι τόσο παρεξηγημένο για κάτι τόσο παγκόσμιο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Αστρολόγοι Γιατί να μην αγοράσετε μετοχές και στοιχήματα;

Δεν ξέρουμε …. Αυτή είναι μια ερώτηση που εμφανίζεται πολύ. Λένε, “Αν είσαι τόσο καλός, παίξε το παιχνίδι της τύχης.” Η αρχή της πιθανότητας λειτουργεί στην αστρολογία. Για παράδειγμα, σχολιάζω για ντέρμπι FB-GS εδώ και χρόνια. Αν και δεν καταλαβαίνω το ποδόσφαιρο. Κοιτάζω την ημέρα και την ώρα του αγώνα και κάνω μια πρόβλεψη. Αποδεικνύεται ότι είναι 70 τοις εκατό. Αλλά πηγαίνω και στοιχηματίζω; Δεν παίζω

.Source