Συναγερμός νοσοκομείου. Οδηγίες στη Λάρνακα aph Πάφος να ετοιμαστείτε να πηδήξετε τον Μάρτιο [ΒΙΝΤΕΟ]

Η μεγαλύτερη βραδιά για δημόσια νοσοκομεία. Σε λίγες μόνο ώρες, ο αριθμός των ασθενών που υποβλήθηκαν σε θεραπεία για CoViD-19 ξεπέρασε ένα νέο αρνητικό ρεκόρ με το Σύστημα Υγείας, το οποίο είχε ακόμη πιο δύσκολες μέρες μπροστά.

Ο εκπρόσωπος της ΟΚΥΠΥ Χαράλαμπος Χαριλάου είπε: «Το χθες βράδυ ήταν πολύ δύσκολο. “Αν και έχουν αναφερθεί 168 περιπτώσεις για θεραπεία σε δημόσια νοσοκομεία, έχουμε φτάσει τα 175. Αναμένεται ότι θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη σήμερα, καθώς οι διαγραφές είναι πολύ χαμηλότερες από τις εισαγωγές. ”

Η Πρωτοχρονιά έχει βρει πενήντα από τους συνανθρώπους μας σε κρίσιμη κατάσταση που έχουν πολεμήσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής τους στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας և Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ωστόσο, η ροή ύποπτων κρουσμάτων σε βραχυπρόθεσμους θαλάμους αυξάνεται καθώς ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων στην κοινότητα είναι εξαιρετικά υψηλός.

Έκτακτη συνάντηση

Στη σκιά των νέων αρνητικών δεδομένων που καταγράφηκαν τις πρώτες 24 ώρες του 2021, ΟΚΥΠΥ և Η διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας συναντήθηκε το απόγευμα για μια επείγουσα συνάντηση για να εξετάσει εάν ο αριθμός των κρεβατιών είναι επαρκής.

Ο κ. Χαριλάου είπε: «Αυξήσαμε τον αριθμό των διαθέσιμων κλινών στη Χειρουργική Β, έτσι ώστε εάν περισσότεροι ασθενείς που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν τα Σαββατοκύριακα στην Αμμόχωστο της Λεμεσού, μπορούν να τους παρέχεται κρεβάτι στο Νοσοκομείο Λευκωσίας».

Σύμφωνα με το σχέδιο, το Νοσοκομείο Αμμοχώστου διαθέτει 75 κρεβάτια για ασθενείς που πάσχουν από CoViD-19, 40 για το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και 41 για τη μονάδα εντατικής θεραπείας του ίδιου νοσοκομείου. Ο αριθμός των κλινών στο Νοσοκομείο Λεμεσού αυξήθηκε από 56 σε 70.

“Οι Πάφοι nurs nurs Οι νοσοκόμες της Κιπρούντα αναλαμβάνουν ευθύνες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού և Άλλοι άνθρωποι θα μπουν στους θαλάμους για να φέρουν έμπειρους νοσοκόμους στο θάλαμο CoViD-19, ώστε να μπορούμε να βοηθήσουμε εκεί που πρέπει να πάμε”, είπε.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Πάφου στη Λάρνακα είναι σε εγρήγορση, ώστε να μπορεί να θεραπεύσει θετικά περιστατικά κοροναϊού εάν είναι απαραίτητο. Η ΟΚΥΠΥ έχει ήδη ζητήσει από τα δύο νοσοκομεία να καθορίσουν πού θα θεραπευτούν για αυτές τις περιπτώσεις, ενώ το προσωπικό τους έχει επίσης αρχίσει να προετοιμάζεται για τέτοιες επιπτώσεις.

Source