Συναντήσεις της Σχολής Γονέων Σχολείων … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Τα Σχολεία Phaneromen Phaneromen Schools ծնող Ένωση Γονέων, αντίστοιχα, συναντήθηκαν με τον Υπουργό Οικονομικών, τον Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης και τον Υπουργό Παιδείας για τη μετεγκατάσταση του σχολείου σε άλλα σχολεία της περιοχής.

Σε μια δήλωση, αναφέρθηκαν στο «a la carte δημοκρατικό καθεστώς εδώ στο νησί, του οποίου οι ηγέτες έχουν κηρυχθεί ανίκανοι να ανατρέψουν την προαναφερθείσα απόφαση, ενώ το Συμβούλιο Υπουργών, λόγω των περιστάσεων, δηλώνει αδυναμία μπροστά τους “

“Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει την απόφαση της Εκκλησίας, του δημάρχου Λευκωσίας, του πρύτανη της Κυπριακής Σχολής Αρχιτεκτονικής, να κλείσει τα σχολεία στη Φανερωμένη, επειδή το κτίριο όπου βρίσκονται τα σχολεία ανήκει στην εκκλησία”, είπε. εκπρόσωποι ενώσεων.

Σύμφωνα με αυτούς, “τα συνδικάτα των εμπιστευματοδόχων ήταν σε πλήρη εξέλιξη, απλώς προσπάθησαν να ακούσουν και να καταγράψουν τις προτάσεις των κυβερνητικών εκπροσώπων για να επιχρίσουν τα χάπια.”

Προσθέτουν ότι «το Υπουργείο Οικονομικών έχει δεσμευτεί για την πλήρη αποκατάσταση των παιδιών σε άλλα σχολεία, με πρόσθετα προγράμματα, 24ωρα σχολεία, δωρεάν φαγητό, δωρεάν λεωφορεία κ.λπ. και από το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών» έχουν δεσμευμένο να παρέχει επίσημες πληροφορίες απευθείας σε καθηγητές και γονείς συναντώντας στο σχολείο.:

Συμπερασματικά, αναφέρονται σε “μια άλλη μαύρη επέτειο της πρόσφατης ιστορίας της Ελλάδας, η οποία ιδρύθηκε με τη σχολική ομάδα” Φανερωμένη “” πρέπει να επιδοθεί μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. “

Source