Συναρπαστικό βίντεο – Παραολυμπιακή καθησυχαστική … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Αμερικανός παίκτης Παραολυμπιακός Blake Lipper βρήκε έναν τρόπο να κάνει ευτυχισμένο ένα 2χρονο παιδί που έβαλε το προσθετικό του πόδι και άρχισε να μαθαίνει να περπατά.

Ο KJ Dyer επρόκειτο να περπατήσει για πρώτη φορά, ο αθλητής ήταν εκεί για να τον εμπνεύσει να κάνει ό, τι μπορούσε για να γίνει ανεξάρτητος. Έτσι, το μικρό ήθελε να μάθει ότι δεν ήταν μόνος σε αυτό το διαφορετικό ταξίδι.

Το αγόρι φαίνεται ενθουσιασμένο και περπατά προς τον 31χρονο, ο οποίος έχει κερδίσει οκτώ μετάλλια σε διεθνή τουρνουά στίβου.

“Σήκωσα τα πόδια μου, είμαι έτοιμος, είμαι έτοιμος για σένα”, λέει ο Lipper στο βίντεο. “Κάνεις υπέροχη δουλειά, είσαι φανταστικός. «Κοίτα, το δικό μου είναι σαν δικό σου», είπε χαρούμενα στον KJ, ο οποίος φαινόταν χαρούμενος.

Τώρα το μικρό αγόρι είναι συνηθισμένο στο προσθετικό άκρο, περπατά πολύ καλά χωρίς τη βοήθεια του “P”, αναφέρει η ABC News. “Το βίντεο τον ενθαρρύνει στο σπίτι”, είπε η μητέρα του μωρού. Στην πραγματικότητα, ο Παραολύμπιος ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο είπε σε ένα παιδί 2 ετών: Να είσαι έτοιμος!”.

Παρακολουθήστε το συγκινητικό βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=IjtbJ90KΘΙ:

Πηγή: Newsbeast

Source