Συνελήφθησαν 4 ύποπτοι κατά την έρευνα εκβιασμού εναντίον αναπληρωτή CHP

Από το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης για την Έρευνα Οργανωμένων Εγκλημάτων, Καραμπάτ, Αναπληρωτής CHP της Κωνσταντινούπολης“παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της ιδιωτικής ζωής” και “εκβιασμόςΟλοκληρώθηκαν οι δικαστικές διαδικασίες 4 υπόπτων που τέθηκαν υπό κράτηση στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήχθη για το έγκλημα.

Το εισαγγελέα παρέπεμψε τους υπόπτους ADE, CA, AA και E.B στον δικαστή που ήταν εν ενεργεία, απαιτώντας να συλληφθούν για κατηγορούμενα εγκλήματα.

Στην απόφαση του δικαστή που ήταν εν ενεργεία, υπήρχαν διάφορες αποδείξεις ότι ο ύποπτος A.A έλαβε τα σχετικά ψηφιακά υλικά από την ADE, ο ύποπτος E.B ετοίμασε την υποδομή για να αναφέρει το ζήτημα προκειμένου να αυξήσει την πίεση στον καταγγέλλοντα βουλευτή και τα μηνύματα της E.B που περιέχουν εκβιασμό στον καταγγέλλοντα. Δηλώθηκε ότι έστειλε φωτογραφίες του καταγγέλλοντος και του ADE πλησιάζοντας.

Στην ετυμηγορία, η οποία ανέφερε ότι οι ύποπτοι γνώριζαν τις εγκληματικές πράξεις, η διαδικασία απαίτησης χρημάτων ήταν επίσης γνωστή στους υπόπτους, ο ύποπτος C.A ήταν επίσης στην Κύπρο και συνελήφθη σύμφωνα με το ένταλμα αναζήτησης, ο C.A έγραψε στον ύποπτο A.A. Τονίστηκε ότι είπε ότι θα τον έστειλε σε διακοπές, ότι κανείς δεν θα μπορούσε να τον βρει, οπότε οι ύποπτοι ήταν ύποπτοι να φύγουν και να κρύψουν τα αποδεικτικά στοιχεία.

Στην απόφαση, δηλώθηκε ότι πληρούνται οι όροι του μέτρου προστασίας της κράτησης λόγω των τρεχόντων αποδεικτικών στοιχείων, και συνήχθη το συμπέρασμα ότι τα μέτρα δικαστικού ελέγχου ήταν ανεπαρκή στο στάδιο της έρευνας και δεν θα εξυπηρετούσαν τον σκοπό και ότι όλοι οι ύποπτοι διατάχθηκαν να συλληφθούν για το έγκλημα που τους επιβλήθηκε.

Εν τω μεταξύ, πληροφορήθηκε ότι ο ύποπτος E.B ήταν ο πρώην πρόεδρος της CHP Çekmeköy.

Τα νέα που παρουσιάζονται στους συνδρομητές μέσω του AA News Flow System (HAS) δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Anadolu Agency με συνοπτικό τρόπο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για εγγραφή.

.Source