Συνελήφθη ύποπτος με σύλληψη κάνναβης και κοκαΐνης

Ο ύποπτος συνελήφθη με κάνναβη και κοκαΐνη

Συνελήφθη ο Ahmed Mohamed Elsaid Muselhi, ο οποίος κατέσχεσε περίπου 25 γραμμάρια κάνναβης και 1 γραμμάριο κοκαΐνης στην επιχείρηση που διοργάνωσε η ναρκωτική αστυνομία στην Αμμόχωστο.

Συνελήφθη ύποπτος με σύλληψη κάνναβης και κοκαΐνης

Νάντι Μπαχάδι

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Στην επιχείρηση που διοργάνωσε χθες η ναρκωτική αστυνομία στην Αμμόχωστο, περίπου 25 γραμμάρια κάνναβης και 1 γραμμάριο ναρκωτικών τύπου κοκαΐνης κατασχέθηκαν στη διάθεση του Ahmed Mohamed Elsaid Muselhi.

Ο ύποπτος, ο οποίος συνελήφθη, παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστή του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου με την κατηγορία της «παράνομης διάσωσης ναρκωτικών».

Το δικαστήριο αποφάσισε να κρατήσει τον ύποπτο σε αστυνομική κράτηση για 3 ημέρες όσον αφορά την ασφάλεια της έρευνας.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΕΤ

Ο αστυνομικός Hüseyin Özdesoy, ο οποίος διενήργησε τη διερεύνηση του περιστατικού, δήλωσε στη δήλωση του δικαστηρίου ότι πληροφορήθηκε ότι ο ύποπτος Ahmed Mohamed Elsaid Muselhi ήταν παράνομα ναρκωτικά στην κατοικία του, σε πληροφορίες που ελήφθησαν στις 11 Ιανουαρίου 2021. Ο Özdesoy σημείωσε ότι η πόρτα χτυπήθηκε κατά την επίσκεψη στην κατοικία, αλλά η ενέδρα ξεκίνησε όταν δεν άνοιξε και στην έρευνα που έγινε στην κατοικία του ύποπτου, εντοπίστηκαν 25 γραμμάρια ναρκωτικών τύπου κάνναβης και 1 γραμμάριο ναρκωτικών τύπου κοκαΐνης στην ντουλάπα του υπνοδωματίου του υπόπτου. Ανακοίνωσε ότι το σήμα έχει ληφθεί.

Σημειώνοντας ότι η έρευνα μόλις ξεκίνησε, ο Özdesoy ζήτησε να κρατηθεί ο ύποπτος στην αστυνομία για 3 ημέρες.

Άλλες ειδήσεις FORENSIC NEWS

.Source