Συνεχίστε να ανοίγετε τα λύκεια στο επίκεντρο των καυτών πατατών

Επιστροφή άλλων μαθητών դպրոց Η επανέναρξη του σχολείου-εστιατορίου θα γίνει κάτω από το μικροσκόπιο τις επόμενες ημέρες ως μέρος ενός περιοριστικού σχεδίου δράσης.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Αυτές οι δύο πτυχές έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς επεκτείνονται σε ολόκληρη την κοινωνική δραστηριότητα և επηρεάζουν ολόκληρο τον πληθυσμό.

Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία για τα σχολεία, εκτός εάν, φυσικά, υπάρχουν σοκ, θα πρέπει να περιμένουμε τα σχολεία να ανοίξουν τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τόπος επιστροφής των μαθητών γυμνασίου και αργότερα μαθητών λυκείου φαίνεται να συγκεντρώνεται. Η ικανοποίηση υπερισχύει του γεγονότος ότι όλα είναι ξεκάθαρα στα σχολεία, καθώς η επιστροφή των παιδιών στο δημοτικό και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση γίνεται ομαλά.

Για την κυβέρνηση, οι καυτές πατάτες είναι ο τομέας τροφοδοσίας και δεν μπορεί να αναμένεται δραστική αλλαγή από τις αρχές Μαρτίου. Αυτή η βιομηχανία περιπλέκεται περαιτέρω από το πρόγραμμα αποκλιμάκωσης, το οποίο εξετάζεται από μια ομάδα τεχνοκρατών, συμπεριλαμβανομένου του Αναπληρωτή Υπουργού Τουρισμού Σάββας Πέρδιος. Οι ειδικοί θα μελετήσουν το σχέδιο αποκλιμάκωσης βάσει των οδηγιών των επιστημόνων, ανάλογα με το βαθμό κινδύνου, ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησης.

Οι ιδιοκτήτες προσβλέπουν στην επανέναρξη του χάρτη πορείας της επιχείρησής τους για το Halloween (4-14 Μαρτίου) և Οι Δέκα ημέρες του Πάσχα (4-14 Μαΐου) կիր Κυριακή 2 Μαΐου. Από την άποψη της κυβέρνησης, αποφεύγει την παρουσίαση ενός σαφούς χρονοδιαγράμματος, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από την επιδημιολογική εικόνα που καθορίζεται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Οι επιστήμονες είναι ικανοποιημένοι με τη βελτίωση των επιδημιολογικών δεικτών, τη μείωση της εισαγωγής στο νοσοκομείο και την εισαγωγή σε νοσοκομεία, αλλά ταυτόχρονα, ιδιαίτερα, ανησυχούν για ιογενείς μεταλλάξεις που ενοχλούν την υπόλοιπη Ευρώπη και πολλές χώρες αποκαθιστούν τον αποκλεισμό. Υπό το πρίσμα αυτό, το Συμβούλιο των Υπουργών επιβεβαίωσε την Τετάρτη την απόφασή του σχετικά με τα συντηρητικά μέτρα χαλάρωσης για την αποτροπή πιθανής οπισθοδρόμησης.

Σύμφωνα με αυτόν Κύπρος Φορές: Ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου και οι συνάδελφοί του, που είναι μέλη της Διατμηματικής Επιτροπής Επιδημιολογίας, δήλωσαν ότι η καλή επιδημιολογική εικόνα που παρουσίασε η Κύπρος δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να οδηγήσει σε βιαστικές ενέργειες που θα θέσουν ξανά σε κίνδυνο το σύστημα υγείας. Επομένως, σε πολιτικό επίπεδο, τα προβλήματα του σχεδίου αποκλιμάκωσης μεταφέρονται στους τεχνοκράτες των αρμόδιων υπηρεσιών των υπουργείων.

Ο αυξημένος έλεγχος και ο εμβολιασμός παραμένουν βασικοί πυλώνες της στρατηγικής για τη διαχείριση κρίσεων υγείας, η οποία επιβεβαιώθηκε από το Συμβούλιο Υπουργών, το οποίο γνώριζε την επιδημία. Ένας μεγάλος αριθμός δοκιμών κατανοεί καλύτερα την επιδημιολογική εικόνα, η οποία βοηθά τους επιστήμονες στη διαχείριση κρίσεων.

Επιπλέον, η συνέχιση του προγράμματος εμβολιασμού είναι αργά αλλά σίγουρα μια αιτία ικανοποίησης, με την έννοια ότι οι πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, όπως οι επαγγελματίες υγείας πρώτης γραμμής και οι κάτοικοι γηροκομείων, προστατεύονται σε μεγάλο βαθμό, όπως και οι ηλικιωμένοι .

Η συζήτηση για το εμβόλιο AstraZeneca προκάλεσε πονοκεφάλους σε άτομα άνω των 65 ετών να αλλάξουν το πρόγραμμα εμβολιασμού τους και να καθυστερήσουν τον εμβολιασμό. Ωστόσο, η δήλωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ότι το εμβόλιο είναι κατάλληλο για άτομα όλων των ηλικιών αναμένεται να διαλύσει σε μεγάλο βαθμό τις υποψίες.

Τις επόμενες μέρες, το λογισμικό πύλης εμβολίων θα ενημερωθεί έτσι ώστε ο πολίτης να γνωρίζει εκ των προτέρων τη μάρκα του εμβολίου που του έχει δοθεί. Ο κανονισμός αυτός προωθείται μέσω του Υπουργείου Καινοτομίας, με πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας, κατόπιν αιτήματος των οργανωμένων ασθενών.

Source