Συννεφιά: ομίχλη σχηματίζει τον καιρό για τις επόμενες μέρες

Ο καιρός θα είναι καθαρός τις επόμενες μέρες με σύννεφα που θα τα κάνουν να φαίνονται διαφορετικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ ο καιρός αναμένεται να αλλάξει από την επόμενη εβδομάδα.

Ειδικότερα, σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως καθαρός, με τοπικά αυξημένα σύννεφα σε διαστήματα. Το πρωί, στο ανατολικό μισό του νησιού, αναμένεται τοπική ομίχλη ή ομίχλη, χαμηλή συννεφιά, η οποία σταδιακά θα καθαρίσει. Ο άνεμος είναι βορειοδυτικός, νοτιοδυτικός, ελαφρύς έως μέτριος, 3 έως 4 μποφόρ και σε θυελλώδεις περιοχές, ισχυρός, 4 έως 5 όλοι. Αυτός που θα είναι λίγο ακατάστατος, αλλά ανατολικά և το πρωί νοτιοανατολικά – ήσυχος μέχρι λίγο σοκαριστικός. Η θερμοκρασία θα αυξηθεί σε 19 βαθμούς στην ξηρά, 20 στη δυτική-βόρεια ακτή, 21 στα παράκτια βουνά, 14 βαθμούς στα ψηλότερα βουνά.

Κυρίως καθαρός καιρός στις παραλίες απόψε με τοπικά σύννεφα. Ο άνεμος είναι νοτιοδυτικός-βορειοδυτικός, σταδιακά δυτικός-βορειο-ανατολικός, αδύναμος, 3 μπλόφες, αλλά στην αρχή, στη μέση, 3 έως 4 μπλόφες. Αυτός που θα είναι λίγο ανήσυχος θα είναι ειρηνικός, αλλά στα δυτικά և τοπικά στο βορρά θα υπάρξει λίγο χάος. Η θερμοκρασία θα μειωθεί σε 7 βαθμούς στην ξηρά, περίπου 9 στην ακτή και περίπου 5 βαθμούς στα βουνά.

Ο καιρός θα είναι κυρίως καθαρός κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, αλλά θα υπάρξει αύξηση της συννεφιάς σε διαστήματα της τοπικής περιόδου.

Η θερμοκρασία αναμένεται να αλλάξει σημαντικά μέσα σε τρεις ημέρες, παραμένοντας πάνω από τις μέσες κλιματικές τιμές.

Source