Συνταξιούχος στρατού συνταγματάρχης «πίσω από τους νεκρούς» αφού διάβασε τη δική του νεκρολογία

Ο συνταγματάρχης Ron Back εξεπλάγη εντελώς όταν διάβασε τη δική του νεκρολογία (Εικόνα: Solent News & Photo Agency)

Το δωρεάν ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς στέλνει τους μεγαλύτερους τίτλους από ειδήσεις, αθλητισμό και showbiz

Εγγραφείτε Όταν εγγραφείτε θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που παρέχετε για να σας στείλουμε αυτά τα ενημερωτικά δελτία. Μερικές φορές θα περιλαμβάνουν προτάσεις για άλλα σχετικά ενημερωτικά δελτία ή υπηρεσίες που προσφέρουμε. Η Σημείωση απορρήτου μας εξηγεί περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας και τα δικαιώματά σας. Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας ανά πάσα στιγμή. Σας ευχαριστούμε που έχετε εγγραφεί Έχουμε περισσότερα ενημερωτικά δελτία Εμφάνιση μου Εμφάνιση της ειδοποίησης απορρήτου Μη έγκυρο email

Ένας συνταξιούχος συνταγματάρχης διάβαζε ένα ενημερωτικό δελτίο του Στρατού όταν εντόπισε τη δική του νεκρολογία.

Ο συνταγματάρχης Ron Back, 84 ετών, σοκαρίστηκε όταν είδε τα «θλιβερά νέα» του θανάτου του να ανακοινώνονται στο Airborne Network.

Μετά τον «ενοχλητικό» συνδυασμό, ο μπαμπάς των τριών έπρεπε να διαβεβαιώσει τους φίλους και τους πρώην συντρόφους του ότι ήταν ζωντανός και καλά.

Αλλά ο Col Back γέλασε από τη βλάβη, συγκρίνοντάς το με το περίφημο απόσπασμα του Mark Twain «οι αναφορές για το θάνατό μου ήταν υπερβολικά μεγάλες».

Ο πρώην-παρα είπε: «Από όσα έχω ακούσει, η φήμη προήλθε από έναν συνάδελφο που είχα υπηρετήσει με τον οποίο ζει τώρα στη Γαλλία, ο οποίος είπε ότι το άκουσε από έναν άλλο φίλο που ισχυρίστηκε ότι είχε διαβάσει για το θάνατό μου σε εφημερίδα.

Ο Ρον υπηρέτησε στο στρατό για 38 χρόνια
(Εικόνα: Solent News & Photo Agency)

Διαβάστε περισσότερα
Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε περισσότερα
Σχετικά Άρθρα

“Δεν ήμουν θυμωμένος, αλλά αντίθετα πίστευα ότι ήταν μάλλον διασκεδαστικό.

«Δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνουν όλοι · διαβάστε τη νεκρολογία τους.

“Οι λεπτομέρειες που εκτυπώθηκαν για μένα ήταν σωστές – εκτός από το προφανές.”

Ο συνταγματάρχης υπηρέτησε στο στρατό για 38 χρόνια μετά την ένταξή του σε ηλικία 17 ετών και συνέχισε να εργάζεται για τη βρετανική πρεσβεία στις ΗΠΑ.

Η νεκρολογία του εμφανίστηκε σε μια πρόσφατη έκδοση του ενημερωτικού δελτίου Airborne Network.

Η νεκρολογία όπως δημοσιεύτηκε από το ενημερωτικό δελτίο του Airborne Network
(Εικόνα: Solent News & Photo Agency)

Διάβαζε: “Θλιβερά νέα: Ο συνταγματάρχης Ρον Πίσω πέθανε πρόσφατα. Γεννήθηκε το 1936, ανατέθηκε στο Βασιλικό Πυροβολικό το 1955.

Υπηρέτησε στο 33ο Βασιλικό Πυροβολικό του Συντάγματος Φωτός, στο 7ο Βασιλικό Πυροβολικό Άλογο και ήταν Διευθυντής Λογαριασμών Στρατού και Γενικός Διευθυντής στα γραφεία της 44ης Ταξιαρχίας Αλεξίπτωτων 1970-72.

“Αργότερα διέταξε το Junior Leaders Regiment RA και αποχώρησε από συνταγματάρχη το 1991. Δεν έχω περισσότερες λεπτομέρειες προς το παρόν.”

Ο συνταγματάρχης Back, ο οποίος είναι πρόεδρος του τοπικού υποκαταστήματος της Royal British Legion, έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον ανησυχημένο γραμματέα του υποκαταστήματος Phyllis Inglis

Είπε: “Κάποιος με ήρθε σε επαφή και είπε” είσαι ο γραμματέας και δεν έχεις αφήσει κανέναν να γνωρίζει ότι ο πρόεδρος μας πέθανε “.

“Έτσι τηλεφώνησα ένα μέλος της επιτροπής και είπαν ότι δεν θα μπορούσε να είναι αλήθεια, καθώς του μίλησαν την προηγούμενη ημέρα.

Ο Ρον υπηρετεί στην Κύπρο
(Εικόνα: Solent News & Photo Agency)

“Τηλεφώνησα στον Ρον και είπα,” Γνωρίζατε ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είστε νεκροί; ” Χαίρομαι που είναι εντάξει και τον έχουμε ακόμα ως πρόεδρό μας. “

Ο συνταγματάρχης Back, ο οποίος ζει στο New Milton, Hampshire, λέει ότι η σύζυγος Patricia, 83, έλαβε αργότερα κάρτες που αναφέρουν την νεκρολογία.

Πρόσθεσε: “Έχω μιλήσει με τον συντάκτη που ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι θα σιγουρευτεί ότι θα ελέγξει τα γεγονότα του πιο προσεκτικά στο μέλλον.

«Ήταν λίγο στιγμή του Mark Twain – τα νέα του θανάτου μου είναι υπερβολικά μεγάλα».

Ένας εκπρόσωπος του Airborne Network ευχαρίστησε τον συνταγματάρχη Black που ήταν “πολύ ευγενικός” για το σφάλμα.

Πρόσθεσε: “Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τις ανακοινώσεις για το θάνατο βετεράνων ή υπηρετούντων μελών των Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων, και παρόλο που ο θάνατος του Συνταγματάρχη Πίσω μας αναφέρθηκε με καλή πίστη από δύο διαφορετικές πηγές, αποδείχθηκε ενοχλητικό λάθος.”

Καθημερινές ειδήσεις Mirror

Source