ΣΥΡΙΖΑ “για τα νέα επιτεύγματα του κ. Πατούλη”

“Δεν κατάφερε να στεγνώσει το μελάνι” από την ερώτηση 34 βουλευτών του SIRI ZA. “Η Progress Alliance ρίχνει φως στις ταχείες δοκιμές κοροναϊού στην Αττική”, δήλωσε το κόμμα της αντιπολίτευσης, μετά από νέες αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, το κόμμα του Κουμουντούρου, επικαλούμενο μια έκθεση της SKAI, η οποία αναφέρει ότι η περιοχή της Αττικής έχει υπογράψει ένα άλλο συμβόλαιο για την προμήθεια μάσκας αξίας 300.000 ευρώ, με την ίδια εταιρεία ενδιαφερόμενου επιχειρηματία (γρήγορη παράδοση δοκιμών) να επιμένει ότι υπάρχουν αμφιβολίες.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, εκτός από το πλεόνασμα εφοδιασμού (μάσκα 75 λεπτών), η εταιρεία που εδρεύει στη Νάουσα δραστηριοποιείται στον τομέα των ακινήτων, τροποποιώντας τον χάρτη της στο KAD για να πουλήσει αγαθά από την περιοχή της Αττικής μετά τη σχετική ημερομηνία ραντεβού

“Επειδή η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Επειδή κάθε μέρα βλέπουν υπό το φως της δημοσιότητας τις απίστευτες ιστορίες “φαντασμάτων” υπερεκτίμησης, άμεσων εργασιών, συμβάσεων με εταιρείες, η ΣΥΡΙΖΑ – Progressive Alliance ρωτά:

  • Τέλος, υπάρχει μια διαδικασία στην οποία εμπλέκεται ο κ. Patulis, η οποία δεν δημιουργεί ερωτήσεις και αμφιβολίες εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος;
  • Κύριε Βορίδη, πόσο καιρό θα καλύψει η κυβέρνηση γενικά τον κ. Πατούλη, τον μπλε κυβερνήτη της Αττικής;
  • Πόσο θα συνεχίσει να ανέχεται η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη εάν δεν ενθαρρύνει αυτό το τσουνάμι πρακτικών δωροδοκίας, άμεσων αναθέσεων και σπατάλης κρατικών χρημάτων;

«Η σοφία δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί», δήλωσε το επίσημο κόμμα της αντιπολίτευσης, προσθέτοντας ότι «ενώ οι Έλληνες πολίτες είναι κλειδωμένοι στα σπίτια τους, ανησυχώντας για την υγεία τους, ταυτόχρονα βιώνουν τη μέγιστη οικονομική και εργασιακή ανασφάλεια». ” ” և ” Φροντίδα ” Κάθε μέρα διανέμει πιο ανοιχτά δημόσια χρήματα σε αγαπημένους φίλους.


Όπως ανακάλυψε ο Ef.Syn. Ο διαγωνισμός ταχείας δοκιμής προμήθειας έληξε στην Amani Swiss (Cyprus) Limited, η οποία είναι προς το συμφέρον της οικογένειας Καρυπίδη, η οποία κατέχει επίσης πλειοψηφικό μερίδιο στην PAE Aris. Την περασμένη άνοιξη, η περιοχή της Αττικής διέταξε την Amani Switzerland να προμηθεύσει προστατευτικές μάσκες σύμφωνα με τις γρήγορες διαδικασίες που έθεσε η τότε κυβερνητική νομοθεσία (PNP).

Και τότε η αντιπολίτευση καταδίκασε την υπερεκτίμηση.

,Source