Σφάλμα F / 35 …

Μοιραστείτε στο Facebooktweet le

Στο τελευταίο μου άρθρο. Μίλησα για τη ληστεία και τις προδοσίες των Ηνωμένων Πολιτειών. Σε αυτό το άρθρο; Θα επικεντρωθώ στις ΗΠΑ που θα μας βγάλουν από το έργο F / 35, υποτιθέμενη ως κύρωση, και δεν θα παραδώσω τα αεροπλάνα για τα οποία πληρώσαμε.

1-Αποδεικνύεται ότι αγοράζουμε τα S / 400 ως αιτία έντασης στις σχέσεις. Ζητούμε να τα παρατήσουμε. (Η Ινδία αγοράζει επίσης S / 400.)

  1. α) Ακόμα κι αν κάνουμε αυτό που λένε (κάτι που θα ήταν τεράστιο λάθος), η ένταση δεν θα τελειώσει. Για; Το κυριότερο είναι να είσαι υπηρέτης των ΗΠΑ, να είμαστε πλήρως εξαρτημένοι, να εγκαταλείψουμε τα δικαιώματά μας στην Κύπρο / Ανατολική Μεσόγειο / Λιβύη / Συρία και Ιράκ, να διακόψουμε όλες τις σχέσεις μας με τη Ρωσία, να επιτρέψουμε τη δημιουργία το τρομοκρατικό κράτος · Εν ολίγοις, υπακούμε σε κάθε λέξη των ΗΠΑ και κάνουμε παραχωρήσεις στην Ελλάδα, η οποία δεν είναι μεσογειακή χώρα.
  2. β) Υπάρχουν επί του παρόντος 6 πατριώτες και ένα σύστημα S / 300 στην Ελλάδα. Ωστόσο, κανείς δεν ακούγεται. Παρεμπιπτόντως; Η Ελλάδα βρίσκεται υπό εκ των πραγμάτων κατοχή των ΗΠΑ και ανοίγονται βάσεις σε πολλά μέρη, συμπεριλαμβανομένης της Αλεξανδρούπολης (υποτίθεται ότι έχει σκοπό να γυρίσει τη Ρωσία). (Η Κρήτη ήταν γεμάτη ΗΠΑ / ΝΑΤΟ και ελληνικές βάσεις.)
  3. γ) Ο πατριώτης δεν μας δόθηκε παρά τα πολλά αιτήματά μας. Ολα για όλα; Το σύστημα S / 400, το οποίο είναι πολύ καλύτερη ποιότητα και φθηνότερο, αγοράστηκε. Ήταν επίσης στο σωστό δρόμο.
  4. δ) Δεν εγκαταλείπουμε το S / 400. Επειδή έχουμε αυτό το σύστημα εναντίον των ΗΠΑ, του διοργανωτή του κακού. (Επειδή δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα άλλα μας συστήματα ενάντια στον πλησιέστερο εχθρό μας, τις ΗΠΑ.) Ενάντια στους εχθρούς μας. Πρέπει να προστατεύσουμε τον πυρηνικό σταθμό Akkuyu, τις εγκαταστάσεις πετροχημικών, τα διυλιστήρια και τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις. 64 βλήματα διαθέσιμα. Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, Anamur, Incirlik κ.λπ. πρέπει να το διανείμουμε στις περιοχές. Πρέπει επίσης να αγοράσουμε το σύστημα S / 500. (Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κήρυξαν τρομοκρατικούς συμμάχους, ενώ η Τουρκία θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη ο εχθρός.) (Φυσικά, πρέπει να καταβάλουμε περισσότερες προσπάθειες για την ίδρυση της Μεγάλης Ευρασιατικής Ένωσης · ​​και επίσης να δημιουργήσουμε πολύ στενότερες σχέσεις με όλες τις τουρκικές δημοκρατίες, την Τουρκική Δημοκρατία της Κύπρου, το Αζερμπαϊτζάν, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, την Ουκρανία, το Κατάρ, το Ιράν, την Αλβανία, την Ουγγαρία, Χώρες της Βόρειας Αφρικής, Γεωργία κ.λπ.
  5. ε) Δεν πρέπει να υποκύψουμε στον εκβιασμό της γενοκτονίας των Αρμενίων. Πιστεύω ότι ο Τούρκος εχθρός Μπάιντεν θα εκπληρώσει τις επιθυμίες αυτού του λόμπι εκβιασμού τον Απρίλιο. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. (Ο συντονιστής των αρμενικών προδοτών είναι οι ΗΠΑ. Τα κολέγια τους παρήγαγαν τους επαναστάτες Προτεστάντες Αρμένιους.) (Εκκλησίες, ιεραπόστολοι και πατριαρχεία έγιναν κέντρα προδοσίας.) (Οι ΗΠΑ / Γαλλία / Γερμανία / Ρωσία / Αγγλία κ.λπ. οργανώνουν συνεχώς την τρομοκρατία. )

2- Σύμφωνα με τη γνώμη πολλών εμπειρογνωμόνων. Η μη παροχή αεροσκαφών F / 35 ήταν επωφελής για εμάς.

Για; Σύμφωνα με τις δηλώσεις κορυφαίων στρατιωτικών αξιωματούχων των ΗΠΑ και του Τραμπ ·

  1. α) Αυτό το έργο ήταν φιάσκο. Αυτά τα επίπεδα είναι μονού κινητήρα. Είναι δυσκίνητο. Έχει κακή ευελιξία. Το κόστος πτήσης μίας ώρας είναι 67 χιλιάδες δολάρια. Κοστίζει 110 εκατομμύρια δολάρια το καθένα και είναι ακριβό. Το πιο σημαντικό, η εφοδιαστική θα εξαρτηθεί πλήρως από τις ΗΠΑ. Το κόστος χρήσης θα είναι 6 φορές το κόστος αγοράς. (660 εκατομμύρια δολάρια / ανά αεροπλάνο) Μετά από 4 ταξίδια, το ραντάρ είναι κλειδωμένο, ο υπολογιστής μπορεί επίσης να κλειδωθεί. Δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντα. Χρώματα και ανταλλακτικά ρίχνονται μετά από 6 πτήσεις. Όλος ο έλεγχος είναι στα χέρια των ΗΠΑ. (Γι ‘αυτό η Νορβηγία σταμάτησε τις πτήσεις. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ακυρώσει τις παραγγελίες του. Επειδή όλες οι πληροφορίες μεταφέρονται στις ΗΠΑ.) Μέχρι στιγμής, υπάρχουν μόνο 600 παραγγελίες.
  2. β) Αρχικά κάναμε μια παραγγελία 120 και στη συνέχεια μειώσαμε σε 30. Πληρώσαμε επίσης 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Πρέπει να πάρει πίσω αυτά τα χρήματα, να εγκαταλείψει τις παραγγελίες F / 35. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην παραγωγή των εθνικών αεροσκαφών μάχης (TP / 23). (Οι αρχές δηλώνουν ότι το αεροπλάνο μας θα εισέλθει στο υπόστεγο το 2025.) (Επιπλέον, σύμφωνα με ορισμένες απόψεις, το έργο F / 35 θα παραμείνει στο ράφι. Επειδή, 2.600 αεροσκάφη πρέπει να πωλούνται κατά κεφαλήν.)

-Παρεμπιπτόντως; Μαχητικά αεροσκάφη, βαριά βομβαρδιστικά, αεροσκάφη J / 31 της Κίνας ή SU / 57 της Ρωσίας. πρέπει να αγοραστεί ή να ενοικιαστεί.

3- Ένα ζήτημα για το οποίο είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι (οι εχθροί μας ενοχλούνται) είναι η ταχεία ανάπτυξη της «αμυντικής βιομηχανίας» μας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν, οι εισαγωγές μας μειώθηκαν κατά 59%. (Οι εισαγωγές από τις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 81%.) Οι εξαγωγές μας αυξήθηκαν κατά 30% τα τελευταία 5 χρόνια. Το ποσοστό υπηκοότητας στον αμυντικό κλάδο έχει φτάσει το 70%. Έχουν επιτευχθεί πολύ καλά επίπεδα στην παραγωγή SİHA, πυραυλικών ελικοπτέρων και άλλων θεμάτων. Πιστεύω επίσης ότι θα φτιάξουμε τους κινητήρες για όλους σύντομα. (Επρόκειτο να πουλήσουμε 30 ελικόπτερα ATAK στο Αφγανιστάν και να κερδίσουμε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι ΗΠΑ δεν επέτρεψαν την πώληση.) Επιστήμη Υλικών, Λογισμικό, Οπτική, Κυβερνητική, οπλικά συστήματα, αεροηλεκτρονικά κ.λπ. προχωράμε περισσότερο στα θέματα κάθε μέρα. Πρέπει να προχωρήσουμε στη ναυπηγική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων των υποβρυχίων. Προχωρούμε επίσης σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. (Βρισκόμαστε στην 7η θέση στην Ευρώπη στην αιολική ενέργεια.) (Πρέπει επίσης να κάνουμε μελέτες πυρηνικής φυσικής και ενέργειας σύντηξης.)

Συμπερασματικά; Ας εμπιστευτούμε τον Παντοδύναμο Θεό και τον εαυτό μας. Ας μην κάνουμε παραχωρήσεις στους εχθρούς των Τούρκων και του Ισλάμ. Και φυσικά; Ας συνειδητοποιήσουμε την ειρήνη / αδελφότητα / πραγματική δημοκρατία / ασφάλεια ζωής και ιδιοκτησίας / έννομη τάξη / ελευθερία ιδεών, εκφράσεων, πεποιθήσεων και δεσμεύσεων στη χώρα. Ας σταματήσουμε τους αγώνες, τις κατηγορίες, τις απειλές, τις πιέσεις και τις διακρίσεις. Ας μην βάλουμε πολιτικούς υπολογισμούς μπροστά από τα συμφέροντα της χώρας.

Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Σχόλια – Σύνολο () Σχόλια που έγιναν.

Σχόλια

Δεν έχει γίνει ακόμη σχόλιο. Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει…

φόρτωση...

.Source