Σχεδιάστηκε η 50η επέτειος του CTP

Η 50η κλήρωση λαχειοφόρων αγορών που οργανώνεται παραδοσιακά από το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό Κόμμα (CTP) κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκε στα στούντιο BRT φέτος.

Αυτή την χρονιά Κορωνοϊός Η CTP, η οποία ανέβαλε τα 50 χρόνια των εκδηλώσεών της λόγω της πανδημίας της, συνέχισε να είναι η πιο αξιόπιστη λαχειοφόρο αγορά και έφτασε στην κλήρωση στα στούντιο BRT ενώπιον της Notary Nurten Halimoğlu.

Γενικός Γραμματέας της λοταρίας Ερντογάν Σωρακίν, Οικονομικός Γραμματέας και Δήμαρχος Değirmenlik Ali Karavezirler, Μέλος του VQA και αναπληρωτής του Güzelyurt Armağan Candan εντάχθηκαν.

Τα δύο μεγαλύτερα βραβεία της κλήρωσης, η BMW X1 κέρδισε τον αριθμό εισιτηρίου 136613, ενώ η Mercedes B180 έφτασε στον αριθμό εισιτηρίου 088528. Γενικός Γραμματέας της λαχειοφόρου αγοράς Ερντογάν Σωρακίν έδωσε επίσης ομιλία.

ΡΩΤΗΣΤΕ: ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Ο Γενικός Γραμματέας, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του περιγράφοντας σύντομα τμήματα του 50ετούς ταξιδιού του CTP Ερντογάν ΣωρακίνΕίπε ότι πλήρωσαν ένα πολύ βαρύ τίμημα σε αυτήν τη διαδικασία, αλλά ότι το CTP έχει φτάσει μέχρι σήμερα χωρίς να διακυβεύονται οι αρχές και οι αρχές του.

Σημειώνοντας ότι σήμερα είναι η 50ή επέτειος του CTP, ο Sorakın δήλωσε ότι δεν θα μπορούσαν να διοργανώσουν κοινωνικές και μαζικές εκδηλώσεις φέτος λόγω πανδημικών συνθηκών, αλλά ότι θα ήθελαν να κάνουν αυτές τις δραστηριότητες το 2021 εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Δηλώνοντας ότι διενήργησαν την κλήρωση σήμερα, ο Sorakın είπε, “Ευχαριστώ ειλικρινά τους διαχειριστές του οργανισμού μας, όλα τα μέλη του πάρτι μας, τους εμπόρους λαχειοφόρων αγορών που συνέβαλαν στις πωλήσεις και τους ανθρώπους μας που τους υποστήριξαν.

Δηλώνοντας ότι η λαχειοφόρος αγορά CTP είναι μια αξιόπιστη και διαφανής κλήρωση, ο Sorakın δήλωσε ότι οι νικητές μπορούν να πάρουν τα βραβεία τους από αύριο.

Στο τέλος των λέξεων του Sorak, θυμήθηκε με σεβασμό και λαχτάρα όλους τους συντρόφους που συνέβαλαν στον 50χρονο αγώνα και έχασαν τη ζωή τους για χάρη αυτού του αγώνα, και ευχαρίστησαν όλους όσοι συνεχίζουν να συνεισφέρουν σε αυτόν τον αγώνα τώρα.

.Source