ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ADANA

Νέα: Umit UÇAR

Το όνομά του είναι εκκοκκιστήρια και ένας γίγαντας, που ταυτίζεται με βαμβάκι ποιότητας Α που εξάγεται σε όλο τον κόσμο. βιομηχανία πόλη; … Η πόλη Adana της Τουρκίας με καλό φαγητό και βάση υφασμάτων, εγκατάσταση εργαλείων αναβάθμισης OSBθα μιλήσω με. Το όνομα του μακροχρόνιου ιδρύματος που κατέχει τον παλμό της βιομηχανίας της πόλης, η οποία εξάγει περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Βιομηχανικό Επιμελητήριο Adana Πρόεδρος Ζέκι ΚιβάντςΜίλησε στο Sanayi TV. Η δικαστική διαδικασία τελείωσε και κινείται προς μια λύση Βιομηχανική ζώνη εξειδικευμένης ενέργειας Ceyhan«Το S, το οποίο αναφέρεται στην Adana Kivanc, η δεύτερη περιοχή του κόλπου της Τουρκίας θα κάνει,« θα έχουμε την ευκαιρία να παράγουμε πολλά προϊόντα στην περιοχή », είπε. Παραγωγή και λιτή παραγωγή για το μέλλον της εκβιομηχάνισης και μοντέλο fabrikaΟ Kıvanç εξήγησε τον τύπο ως εξής: “Είναι απαραίτητο να παρέχουμε λιτή εκπαίδευση των βιομηχάνων μέσω του μοντέλου εργοστασίου, ή οι άνθρωποι που εκπαιδεύονται στις επιχειρήσεις τους πρέπει να είναι μέντορες.”

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Ποια είναι η θέση της Adana στη βιομηχανία της χώρας;

Η Adana, μια από τις πρώτες βιομηχανικές πόλεις στην Τουρκία. Ένα από τα πρώτα εργοστάσια στην Ανατολία, το εργοστάσιο βαμβακερού τζιν ιδρύθηκε στην Adana πριν από 150-200 χρόνια. Μια επαρχία που έχει περάσει από τη γεωργία στη βιομηχανία. Η κλωστοϋφαντουργία έχει αυξηθεί. Η Adana είναι μια πόλη με βιομηχανίες κλωστοϋφαντουργίας, αυτοκινήτων, χημείας, τροφίμων και μηχανημάτων. Μια επαρχία προέκυψε από τα Άδανα. Οσμάνιι. Έγινε μια από τις καλύτερες επαρχίες εκβιομηχάνισης. Δεν μπορούμε να επωφεληθούμε από κίνητρα, επένδυσηστις επαρχίες γύρω μας που λαμβάνουν αυτό το κίνητρο. Οι επαρχίες γύρω μας έχουν επίσης βιομηχανοποιηθεί. Οι Niğde, Kahramanmaraş, Hatay και Osmaniye έγιναν μια καλή βιομηχανική πόλη. Αυτά είναι το αποτέλεσμα των επαρχιών μας. Η Adana είναι μια πόλη που έχει έρθει σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Τα σημαντικότερα εξαγωγικά προϊόντα της Τουρκίας από βαμβάκι στο παρελθόν. Και αυτό παρήχθη στην Adana. Δεδομένου ότι η εξαγωγή έγινε από εδώ, το ξένο νόμισμα ερχόταν εδώ. Δόξα τω Θεώ είμαστε ξανά καλοί σήμερα, δεν είμαστε κακοί. Η πλειοψηφία του φαγητού παρέχεται από την Adana της Τουρκίας. 4-5 μονάδες επεξεργασίας αμύλου αραβοσίτου είναι εδώ, οι εγκαταστάσεις συσκευασίας είναι σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά και είναι εδώ. Έχουμε ήδη μακρά ιστορία στην κλωστοϋφαντουργία.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ
Τι γίνεται στην πόλη για εξαγωγή και παραγωγή;

Εξάγουμε περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Δεν αρκεί για την Adana, ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερη. Η μεγαλύτερη εξαγωγή μας είναι υφασμένα υφάσματα. Ωστόσο, οι εξαγωγές μας τόσο από κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα όσο και από ενδύματα είναι πολύ μπροστά. Η Τουρκία θα είναι ο δεύτερος κόλπος του νησιού. Όταν κοιτάζετε με αυτόν τον τρόπο από τον κόλπο Iskenderun, υπάρχει μια ανέγγιχτη περιοχή μέχρι το Yumurtalık-Ceyhan. Βιομηχανική ζώνη εξειδικευμένης ενέργειας Ceyhan. Υπήρχε ένα ζήτημα που ήταν στο δικαστήριο για πολλά χρόνια, επιλύθηκε. Του ανατέθηκε να διαχειριστεί την αναγεννησιακή εταιρεία. Συμφωνήθηκε με Αλγερινούς. Η εταιρεία Rönesans θα παράγει πολυαιθυλένιο με Αλγερινούς. Πολλά προϊόντα θα παραχθούν και θα γίνουν η κορυφαία βιομηχανική πόλη της Τουρκίας στο νησί. Αλλά αυτή είναι μια διαδικασία. Έρχονται το φυσικό αέριο και το αργό πετρέλαιο. Ελπίζουμε ότι θα υποβληθούν σε επεξεργασία στην περιοχή μας. Η Çukurova είναι μια καλή περιοχή επενδύσεων. Είναι εύκολα προσβάσιμο, υπάρχει μια βιομηχανική κουλτούρα. Το OIZ μας είναι αρκετά μεγάλο. Προσπαθούμε να αυξήσουμε τις περιοχές επέκτασής μας. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε OIZ.

ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΟΥ

Ποια θα είναι η παραγωγή του Ceyhan Energy Specialization EB;

Η Ceyhan Energy Specialized Industrial Zone ιδρύθηκε το 2007 με νόμο. 100 εκατομμύρια βαρέλια αργού πετρελαίου έρχονται σήμερα στο Ceyhan. Εάν κατασκευαστεί ένας ακόμη αγωγός, αυτό θα έρθει. Αυτήν τη στιγμή φορτώνουμε και μεταφέρουμε μόνο αργό πετρέλαιο. Η Εξειδικευμένη Ενεργειακή Βιομηχανική Ζώνη ιδρύθηκε σε αυτήν τη χώρα προκειμένου αυτό το αργό πετρέλαιο να υποστεί επεξεργασία και τελική επεξεργασία και να φτάσει στον τελικό καταναλωτή μέχρι τη μεταφορά. Ορισμένες περιπτώσεις παρατάθηκαν στην απαλλοτρίωση επειδή είναι νομικό ζήτημα. Ως βιομηχανικό επιμελητήριο, προσπαθήσαμε να υποστηρίξουμε αυτήν τη διαδικασία. Όταν τελειώσουν τα νομικά του προβλήματα, το φυσικό αέριο εξάγεται στη Νότια Κύπρο, στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτά θα έρθουν στο Yumurtalık, Ceyhan, İskenderun. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για το Έργο Εξειδίκευσης Ενέργειας. Είναι ένα καλά μελετημένο έργο για μεταφορά πετρελαίου από τη Μέση Ανατολή στο Yumurtalık, Ceyhan Bay μέσω αγωγού και για την επεξεργασία φυσικού αερίου εκεί. Εάν συμβεί, συμβαίνει. Κατά τη γνώμη μου, είναι απαραίτητο έργο για τη λεκάνη της Μεσογείου. Οι άνθρωποι της περιοχής και της βιομηχανίας Adana θα επωφεληθούν περισσότερο από αυτό.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ

ΠανδημίαΜετατράπηκε σε ευκαιρία να κάνει η Τουρκία;

Η εξάπλωση του κορανοϊού στην Κίνα στον κόσμο άλλαξε τα συστήματα εφοδιασμού των χωρών. Οι χώρες του κόσμου έχουν πλέον στραφεί από την παγκοσμιοποίηση σε περιφερειοποίηση στην αλυσίδα εφοδιασμού τους. Η χώρα μας, οι τομείς μας άρχισαν να αναλαμβάνουν θέσεις εργασίας στην Άπω Ανατολή τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. Ευρωπαίοι και Αμερικανοί άρχισαν να τροφοδοτούν την Τουρκία. Αλλά η Άδανα είναι μία από τις επαρχίες που πλήττονται περισσότερο από αυτήν την ασθένεια. Ελπίζω αυτή η καταστροφή να βγει από τον ανθρώπινο κόσμο το συντομότερο δυνατό. Οι σκέψεις μου, η Τουρκία έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί παραγωγική βάση. Επομένως, η παραγωγή και οι εξαγωγές μειώνονται σε όλο τον κόσμο. Το να βρεθεί ακόμη και 1 τοις εκατό στην Τουρκία αυτόν τον μήνα ήταν μια μείωση των εξαγωγών. Ως εκ τούτου, είμαστε σε απώλεια ως χώρα. Σύμφωνα με το 2019, είναι περίπου 7-8 τοις εκατό. Οι εξαγωγές και η παραγωγή μας συνεχίζονται. Αυτό σημαίνει ότι τόσο οι Ευρωπαίοι όσο και οι Αμερικανοί μας δίνουν θέσεις εργασίας και αγοράζουν αγαθά από εμάς. Οι εξαγωγείς ενδυμάτων έχουν έλλειψη προθεσμιών. Όλοι θέλουν την περιουσία τους. Ορισμένοι τομείς λειτουργούν τόσο καλά ώστε μερικοί από τους τομείς των υπηρεσιών και των βιομηχανιών υποφέρουν. Μετά την πανδημία, θα είμαστε πιο επιτυχημένοι επειδή έδειξε ότι η Τουρκία ήταν μια πραγματική παραγωγική βάση. Οι κατασκευαστές χαλιών δεν πωλούν τίποτα στις ΗΠΑ, έτσι και οι κατασκευαστές επίπλων. Ευχή μας είναι αυτή η χώρα να απαλλαγεί από αυτήν την καταστροφή το συντομότερο δυνατόν και να αυξήσει τις εξαγωγές μας.

ΟΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΘΕΡΟ

Μπορείτε να κάνετε μια αξιολόγηση από το παράθυρο των Urban OIZs;

Το Adana OSB είναι ένα μεγάλο και καθιερωμένο OIZ. Οι περιοχές ανάπτυξης μας είναι όμορφες. Προς το παρόν, δεν υπάρχει γη προς πώληση στο Adana OSB. Γι ‘αυτό, συνεχίζονται οι προσπάθειες διεύρυνσης του OIZ και οι διαδικασίες απαλλοτρίωσης. Η Adana είναι πραγματικά μια πόλη με κλίμα για επενδύσεις. Μια επαρχία με βιομηχανική κουλτούρα. Δημιουργούμε Χημεία OIZ στην Adana, ακριβώς δίπλα στην Ceyhan Energy Specialized Industrial Zone. Δημιουργούμε ένα μικτό OIZ στο Ceyhan. Αυτές είναι σημαντικές θέσεις εργασίας για εμάς. Προσπαθούμε να το κάνουμε μεγάλο μέγεθος. Δημιουργούμε Food OIZ στην Adana. Δημιουργούμε το Sera Tarım OIZ. Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα αργά. Προσπαθούμε να οργανώσουμε τη βιομηχανία της Adana 30-40 χρόνια αργότερα. Υπό την προεδρία του κυβερνήτη μας, μαζί με τους προέδρους του επιμελητηρίου της πόλης μας.

MENTORLUK «ΜΟΝΤΕΛΑ»

Έχετε έλλειψη ειδικευμένου ενδιάμεσου προσωπικού;

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να βρούμε εξειδικευμένο προσωπικό στην Adana. Μπορούμε να βρούμε υπαλληλικούς υπαλλήλους με τα προσόντα που θέλουμε. Μια επαρχία με βιομηχανική κουλτούρα. Οι άπαχες εκπαιδεύσεις παραγωγής παρέχονται στον τόπο που ονομάζουμε μοντέλο εργοστασίου. Το υπέβαλα στον Υπουργό Βιομηχανίας μας. Ο βιομήχανος μας συνεχίζει τη μέθοδο «μητέρα και πατέρας». Ας το κάνουμε αυτό σε κάθε επαρχία όπου υπάρχει βιομηχανία, ας εξηγήσουμε την άπαχη παραγωγή, ας δημιουργήσουμε ένα πρότυπο εργοστάσιο, ας παρέχουμε εκπαίδευση. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Υπήρχε ένα πρόβλημα απαλλοτρίωσης, αλλά θέσαμε τα θεμέλια, θα το ολοκληρώσουμε τον Απρίλιο-Μάιο και ελπίζουμε να λειτουργήσουμε το μοντέλο εργοστασίου. Δημιουργήσαμε μια ομάδα και οδηγήσαμε στο γήπεδο. Εκπαιδεύσαμε 12 εταιρείες. Είχαμε τις εταιρείες να θέσουν σε λειτουργία πράξεις που θα αποφέρουν έσοδα περίπου 17 εκατομμυρίων λιρών. Με τις εκπαιδεύσεις που έδωσαν σε εταιρείες, έγιναν κανονισμοί που αυξάνουν την αποδοτικότητα, μειώνουν το κόστος και αυξάνουν την ποιότητα. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Όλες οι επιχειρήσεις μας έχουν την τύφλωση των επιχειρήσεων. Πιστεύουμε ότι η εξωτερική εκπαίδευση θα είναι πολύ επωφελής για τις επιχειρήσεις μας, τόσο ως προς την κερδοφορία, την ανταγωνιστικότητά τους όσο και την αποτελεσματικότητά τους. Δούλευα στην περιοχή μας ανάπτυξη Ανοίξαμε έναν από τους πόρους της εταιρείας σε αυτήν την κλήση. Διαθέσαμε κάποια υποστήριξη από τον οργανισμό για την εκπαίδευση των βιομηχάνων. Ζήτησα επίσης από τον Πρόεδρο της KOSGEB. Είπα ότι το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να δώσουμε στον βιομηχανικό είναι η εκπαίδευση όσο και τα χρήματα. Κύριε Πρόεδρε, ούτε μας προσβάλλει. Το KOSGEB έχει επίσης εκπαίδευση. Εάν ο βιομήχανος θέλει να εκπαιδεύσει σχετικά με τη λιτή κατασκευή, η KOSGEB πληρώνει ένα συγκεκριμένο ποσό ανά εταιρεία. Ας ανακοινώσουμε στους φίλους μας που δεν το γνωρίζουν. Είναι απαραίτητο για τους βιομηχάνους μας να παρέχουν αδύνατη εκπαίδευση μέσω του μοντέλου εργοστασίου, ή οι άνθρωποι που εκπαιδεύονται στις επιχειρήσεις τους πρέπει να καθοδηγούν. Πιστεύουμε ότι η Τουρκία θα είναι πολύ καλύτερη το 2021 από ό, τι σήμερα. Θα αυξήσει επίσης τις εξαγωγές και θα αυξήσει την παραγωγή. Ελπίζω ότι το 2021, αυτή η επιδημία θα εξαφανιστεί από τον ανθρώπινο κόσμο και το έθνος θα λειτουργήσει, εργασίατην κοιτάζει.

.Source