“Σχετικά τραγούδια” – Μια διαδικτυακή συναυλία για την υποστήριξη των ανθρώπων του πολιτισμού


Η δεύτερη διαδικτυακή συναυλία έχει προγραμματιστεί για αύριο για να υποστηρίξει εκείνους τους πολιτιστικούς εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες μετά από μια εκδήλωση κατά της επιδημίας που διοργανώνει το Πολιτιστικό Κίνημα με το σύνθημα «Κανένας μόνος». Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό.

Η δεύτερη και τελευταία συναυλία με τίτλο “Τραγούδια Harjan” θα δοθεί το 2021. 5 Ιανουαρίου, 9 μ.μ. Στις 00 Η συναυλία περιλαμβάνει τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο, τα οποία μιλούν για αγάπη, ανεξάρτητα από φυλή, εθνικότητα ή θρησκεία. «Αγαπάς τον γείτονά σου σαν τον εαυτό σου», είπε ο Απόστολος Παύλος (Ρωμ. 13: 8-10). «Μερικές φορές νιώθω ότι είμαι με αυτούς που δεν έχω γνωρίσει ποτέ», είπε η Ελίτης (από κοντά). Ο άνθρωπος είναι η εικόνα του προσώπου μας στον καθρέφτη. Έχοντας αυτό κατά νου, το Κίνημα συγκέντρωσε τα τραγούδια των μεγάλων μας συνθετών, στιχουργών, ποιητών και προσέφερε αυτή τη συναυλία σε καιρούς, σε κοινωνίες, χωρίς αγάπη, διχασμένη, εκμετάλλευση, με αγάπη, όπως θα έπρεπε.

Δύο νέοι Κύπριοι τραγουδιστές, ο Frédéric Tombazon արի Paris Parashun, μαζί με πέντε μουσικούς με επικεφαλής τον George Org Calgiros, ο οποίος είναι επίσης καλλιτεχνικός διευθυντής, θα εκτελέσουν τη συναυλία με τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Λεόντη. Λοΐζου, Σταύρος Κουγιούτης, Σταύρος Καρχάκος, Ίανς Ανής Μαρκόπουλος κ.λπ. στίχοι στα ποιήματα των Άννι Ρίζι, Νίκου Γκάτσου, Μάνου Ελευθερίου, Λευτέρη Παπαδόπουλου κ.λπ.

Για να υποστηρίξει το Ταμείο Υποστήριξης Καλλιτεχνών, το SoldOutTicketbox.com έχει μια επένδυση 5 և 10 € και μετά την κατάθεση θα μπορεί να παρευρεθεί στη συναυλία. Για πληροφορίες τηλ. 99065962:

Αναφέρθηκε ότι χθες πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη συναυλία με τίτλο “Three Manos”, η οποία ήταν αφιερωμένη σε τρεις δημιουργούς: Μάνος Λόιζος, Μάνος Ελευθερίου και Μάνος Ξίδους με τη συμμετοχή των Κουλής Θεόδωρου, Μαρίας Θεοδότου, Νικόλα Φιλίτα, Δημήτρη Μεσημέρη και Φράυ. Tombazu και Savva Lagu.

Ακολουθήστε μας στις Ειδήσεις Google!


Source