σχηματισμοί և πού να το δείτε

Ο αγώνας Κύπρου-Λουξεμβούργου της Ένωσης Εθνών θα διεξαχθεί το 2020. Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο Neo GSP Stadium στις 6 μ.μ. Στις 00 Η Κύπρος είναι τέταρτη στον Όμιλο Γ με 1 πόντο μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες εναντίον Μαυροβουνίου, Αζερμπαϊτζάν, Λουξεμβούργου, μετά Αζερμπαϊτζάν, και τελικά μια νέα ήττα εναντίον της Ελλάδας. Το Λουξεμβούργο κατατάσσεται 1η στην ομάδα Γ με 9 βαθμούς

Κύπρος-Λουξεμβούργο. Ποιοι είναι οι πιθανοί σχηματισμοί;

Κύπρος (4-3-3:): Κυρακίδης Αντόνιο, Λάφης, Κάρο, Wheeler, Castanos, Cousulus, Zionis, Pittas, Christoph, Ilia

Λουξεμβούργο: (4-3-1-2:): Morris Ans Ans, Gerson, Selimovich, Carlson, Martins Pereira, Barrerio, Till, Till, Rodriguez, Devil.

Παραθέτω, έκθεση

Οι καλύτεροι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων τοποθετούν στοιχήματα στο γκολ με περισσότερα από 1,5. Προς το παρόν, οι καλύτεροι συντελεστές στο Λουξεμβούργο είναι 2,45. Οι καλύτερες αποδόσεις αυτή τη στιγμή είναι 3.38. Ο πιο πιθανός συντελεστής στην Κύπρο προς το παρόν είναι 4,25.

Κύπρος-Λουξεμβούργο. Πού να το δείτε;

Ο αγώνας Κύπρου-Λουξεμβούργου δεν θα μεταδοθεί σε κανένα ιταλικό κανάλι, καθώς τα δικαιώματα μετάδοσής του δεν έχουν αποκτηθεί, αλλά σε κάθε περίπτωση, όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπορούν να συνδεθούν στα δύο τοπικά τηλεοπτικά κανάλια μέσω δορυφόρου. χώρες, ή μπορείτε να συμβουλευτείτε τις επίσημες σελίδες Facebook և Twitter των αντίστοιχων εθνικών ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Αζερμπαϊτζάν-Μαυροβούνιο Σχηματισμοί և πού να το δείτε

Επίσημος ιστότοπος της Ένωσης Εθνών: https://it.uefa.com/uefanationsleague/

Παρακαλώ ακολουθήστε և μας αρέσει.


Δημοσίευση προβολών.
632

Source