ΣΧΟΛΙΟ. Έτσι είδαμε τις αποφάσεις της Omonia և Berg

Λόγω του βαθμού ισότητας, η Ομόνοια άφησε το irio της, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι η πλειοψηφία ανησυχούσε για το πώς προέκυψε το θέμα, όχι για την ουσία. Ο Ομόνοια πήρε το προβάδισμα, αλλά η μπάλα βγήκε από το σταυρό.

Κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου παιχνιδιού, με μερικές εξαιρέσεις, υπερασπίστηκε πίσω από το κέντρο με όλους τους παίκτες, δείχνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να ψάξει 2Σε: στόχους, αλλά διατηρήστε το προβάδισμα. Στο πρώτο ημίχρονο, η AEL πίεζε συνεχώς κυρίως από τον Leziak, καθώς ο Τσέχος είχε μια κίτρινη κάρτα և δεν μπορούσε να υπερασπιστεί όπως θα ήθελε. Στον αγώνα επιστροφής, η AEL άσκησε περισσότερη πίεση από την άλλη πλευρά και ο Berg σύντομα μπήκε στη Sehu και έπαιξε πέντε αμυντικούς.

ΜΙ: Συνειδητή απόφαση Ο Μπέργκ λέει πολλά για τη λήψη αυτής της απόφασης. Η ποιότητα της AEL, αλλά η κούραση των παικτών ուն οδήγησε τον Νορβηγό σε αυτήν την απόφαση. Ο Μπέργκ γνωρίζει καλύτερα την ομάδα, ήξερε κάτι για τη λήψη αυτής της απόφασης. Η τεχνολογία επιτρέπει τώρα σε κάθε προπονητή να γνωρίζει την κόπωση κάθε παίκτη«Τονίζουμε και πάλι τα διαδοχικά παιχνίδια և στην πραγματικότητα το ντέρμπι που είχαν ακόμα οι Πράσινοι և που είχαν.

Ενάντια σε μια ομάδα υψηλής ποιότητας, που δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα στην Ομόνοια, ο Berg έλαβε αυτές τις αποφάσεις. Προφανώς, δεν σας άρεσε η εμφάνιση του Omonia – αυτή η αμυντική τακτική, αλλά σε ορισμένα παιχνίδια πρέπει να θυσιάσετε την ποιότητα για το υλικό. Και η Ομόνοια κράτησε το υλικό μέχρι τις καθυστερήσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι χθες κανείς δεν πήρε πόντο από την AEL

Εάν αυτή η αμυντική τακτική ήταν ένα επαναλαμβανόμενο ζήτημα, θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε μια διαφορετική προσέγγιση για την Ομόνοια. Αλλά όταν πρόκειται για το τρίο στο ντέρμπι – πολλή κόπωση, πρέπει να δείξουμε κατανόηση. Πρέπει πάντα να ζυγίζουμε όλα τα δεδομένα πριν κάνουμε κριτική

Λέμε ξανά. Δεν μου άρεσε η ΟΜΟΝΙΑ, αλλά ας δούμε ολόκληρη την εικόνα και να αναγνωρίσουμε τα δεδομένα μπροστά της. Στο τέλος της ημέρας, μετρά το αποτέλεσμα και όχι πώς προέκυψε. Η Ομόνοια είχε διαφορετική τακτική στους ευρωπαϊκούς αγώνες; ΟΧΙ Αλλά η ουσία (προσόντα) παρέμεινε և αναφερόμενη, և κανείς δεν θυμάται πώς προέκυψαν.

Αφήστε αυτόν τον προπονητή να πιστευτεί, ενημερώστε τον για την ομάδα του καλύτερα. Αν συνεχιστεί αυτή η τακτική, θα μιλήσουμε για νέα δεδομένα.

Για όλους εκείνους που επικρίνουν τις αλλαγές του Μπέργκ, ας υπογραμμίσουμε ότι πρέπει να δουν πόσα διαδοχικά παιχνίδια έχει παίξει η Ομόνοια υπό ποιες εντάσεις. Αφήστε τους να δουν το επόμενο πρόγραμμα. Ο Μπέργκ έπρεπε να ανανεώσει την ομάδα κάπου. Ποιος είναι ο λόγος για την εις βάθος αναφορά ομάδων εάν δεν το βλέπουμε να χρησιμοποιείται; Είμαστε σίγουροι ότι αν δεν υπήρχαν αλλαγές ,, η Ομόνοια θα είχε μοιάσει έτσι, οι επικριτές θα επέκριναν ξανά για τις ανεκπλήρωτες αλλαγές για

Μετά από όλα, ήταν μια απροσδόκητη εμφάνιση, μια απροσδόκητη τακτική, αλλά υπήρχαν λόγοι για αυτό. Μην ξεχνάτε την ποιότητα του AEL. Σε τελική ανάλυση, αυτός ο κανόνας δεν είναι κανόνας, αλλά εξαίρεση. Το πρόβλημα είναι ότι η “Ομόνοια” θα μπορεί να βρει τη φρεσκάδα της ξανά, για να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο απόδοσης. Η ισοπαλία με τον πρωταθλητή στην έδρα του (που είχε απολύτως μέχρι χθες) δεν είναι καταστροφή στο τέλος της ημέρας.

Τζορτζ Νικολάου

Source