Σχόλιο του Μουτσίνα για τη σύμβαση συνύπαρξης և … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Κεραία! Η επίθεση της Γκουντάρα, η οποία προκάλεσε φήμες για εγκυμοσύνη … “Στην περίπτωσή σας …” Η έμμεση έκθεση του Μουτσίνα για το συμβόλαιο γάμου με τη Μαρία Σινάτσακη.

ΔΕΣ ΕΔΩ. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Κατερίνα Κινουργίου στο «Είστε ευχαριστημένοι», συγκινήθηκε όταν είδε ένα μήνυμα που του έστειλε ο Νίκος Κοκλωνής στο κινητό του.

Η Κατερίνα είπε. Με συγκίνησε κάτι όμορφο που με έστειλε ο Νίκος. Είμαι λίγο συναισθηματικός σήμερα.

Και εκείνη τη στιγμή ο Γρηγόρης Γκουντάρας γύρισε και του είπε. «Και όλες οι γυναίκες στην περίπτωσή σας»,

Το πέρασμα συνεχίστηκε «Να έχετε ένα ωραίο δείπνο» Νίκος Μουτσίνας, ο οποίος είπε: “Δεν ξέρω, θα καλούσα την Κατερίνα. Ζήτω όλοι μας! «Η Κατερίνα είναι μια χαρά», είπε ο Νίκος. Και ήταν μια φράση που αντιστοιχούσε στην αποκάλυψη σχετικά με τη σύμβασή της με τη Μαρία Σινάτσακη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ. Ο Νίκος Μουτσίνας և Η Μαρία Σινάτσακη υπέγραψε συμβόλαιο γάμου.

Νίκος Μουτσίνας և Η Μαρία Σινάτσακη εμφανίστηκε στο κέντρο της παράστασης τρόπου ζωής, καθώς όλα δείχνουν ότι έχουν υπογράψει συμβόλαιο συμβίωσης. Και ενώ όλα τα φώτα είναι αναμμένα «Να έχετε ένα ωραίο δείπνο», προτίμησε να κάνει μια έμμεση αναφορά στο θέμα թող υποδείξεις άδειας.

Έτσι, σχολιάζοντας άλλα θέματα κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο Νίκος Μουτσινάς έριξε εκφράσεις όπως:

Σήμερα σηκώθηκα ήρεμος, χαρούμενος χαρούμενος Ξέρετε γιατί; Αλλά δεν ξέρετε. “

Απλώς μας γνώρισε τότε. Μια μέρα, δέκα ημέρες αργότερα, δεν έχει σημασία. “Λοιπόν, ας βγούμε όλοι από μια δύσκολη θέση.”

“Θα γιορτάσουμε εκείνη την Παρασκευή;” Δεν είναι καλό για κανέναν. Πώς σηκωθήκαμε σήμερα το πρωί; Δεν υπήρχε λόγος. Ο Λιάγκας έρχεται τη Δευτέρα; Ας μετρήσουμε λοιπόν ποιοι είναι οι τέσσερις ιππείς της Αποκάλυψης. Ας ζήσουμε όλοι. “

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την παράσταση του Νίκου Μουτσίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source