Σχόλιο του Ian ianis Antitokumbo σχετικά με την ανταλλαγή του Harden. “Ουάου”

Μπλε Νησί

Αμέσως μετά τη νίκη επί των “Pistons” πάνω από τα “Pistons” Το Greek Freak φάνηκε να γνωρίζει για τον James Ames Harden που μετακόμισε στο Brooklyn Nets σε συνέντευξη τύπου, αλλά επέλεξε να μην μιλήσει πάρα πολύ γι ‘αυτό, στέλνοντας το μήνυμά του για ακόμη πιο σκληρή δουλειά.

Οι λεπτομέρειες για το τι είπε ο Ian Antetokunbo.

«Ο Rem Jeremy Grant παίζει πολύ καλά, βελτιώνει το παιχνίδι του, βοηθάει την ομάδα του να κερδίσει, έχει μια μπάλα, σκοράρει γκολ, παίρνει πίσω πλάνα, σκοράρει γκολ, είναι εξαιρετικός εργάτης. Όταν βλέπετε αυτούς τους παίκτες, θα πρέπει να τους εκτιμήσετε, γιατί δούλεψαν σκληρά για να είναι σε αυτή τη θέση. Αυτό το έτος είναι πολύ καλύτερο, πρέπει να συνεχιστεί.

Στην άμυνα πρέπει να είμαστε συνεπείς, θα υπάρξουν ημέρες όταν δίνουμε ανοιχτά μαθήματα τριγώνου և ανοιχτά, αλλά έχουμε πολλά παιδιά που μπορούν να εργαστούν στην άμυνα, προσπαθούμε να είμαστε επίμονοι մնալ να μείνουμε μπροστά στον ανταγωνισμό όσο το δυνατόν περισσότερο և.

Είναι εύκολο να δουλέψεις με τις διακοπές, της είπα να είναι πιο επιθετική, αλλά είναι πάντα έτοιμη. Διαβάζει τη συνάντηση, είναι σε θέση να κάνει λήψεις, να κάνει τις δικές του λήψεις από μεσαία έως μεγάλη απόσταση, να πυροβολήσει για εκείνους γύρω του. Πρέπει να καταλάβουμε ότι βρίσκεται σε μια νέα ομάδα, του ζητάμε να παίξει ελεύθερα, να χαλαρώσει, αλλά είναι εύκολο να δούμε ότι είναι πάντα έτοιμος για οτιδήποτε. Μπορεί να μείνει χωρίς πυροβολισμό για δύο σεζόν, στη συνέχεια να βάλει τέσσερις ή πέντε στη σειρά, ή να προετοιμάσει τόσο πολύ για τους συμπαίκτες του.

Προφανώς ήξερα πόσο καλός ήταν ένας παίκτης, αλλά τώρα βλέπω πόσο καλός είναι ένας συμπαίκτης του. Ήξερα ότι ήταν καλός αμυντικός, αλλά μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα, μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε παιχνίδι, οποιαδήποτε νύχτα. Είναι διασκεδαστικό να έχεις έναν καλό φίλο δίπλα σου που εργάζεται τόσο σκληρά, είναι καλός χαρακτήρας, είναι καλός άνθρωπος, απολαμβάνεις να παίζεις με κάποιον σαν αυτόν, θέλεις να κάνεις περισσότερα.

Δεν ακολουθώ κοινωνικά δίκτυα, δεν ξέρω τα νέα, οπότε πρέπει να μου πεις. Πω πω (η αντίδρασή της μόλις έμαθε για την ανταλλαγή). Είναι υπέροχοι για το Μπρούκλιν, προφανώς θα βελτιωθούν σημαντικά, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ανατολή, πήραν επίσης τον Χάρντεν. Στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να προχωρήσουμε και να δούμε πού θα πάει η σεζόν«

sport24.gr:

Source