# Σύμβαση εξόδου της SurvivorGR Sofia με τον πρώην σύζυγό της … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Επίσης, παρουσίασε την εξερχόμενη συγκατάθεση της Σόφιας Μαργαρίτι που εστάλη στον πρώην σύζυγό της στις 21 Δεκεμβρίου, σημειώνοντας τα εξής:

“Ξέρω ότι δεν τα πηγαίνω καλά από τον Σεπτέμβριο του 2020 επειδή απολύθηκα από την προηγούμενη δουλειά μου. Αυτό επιδείνωσε τα προϋπάρχοντα οικονομικά μου προβλήματα, την αδυναμία μου να στηρίξω τον εαυτό μου και την αδυναμία μου να φροντίσω τα ανήλικα παιδιά μου.

Στο πλαίσιο αυτής της δυσμενούς εξέλιξης, έψαχνα για μια αμειβόμενη δουλειά στο εξωτερικό για να επιβιώσω, η οποία θα εμφανίζεται στην τηλεόραση, καθώς έχει άμεση λειτουργία με το τηλεοπτικό προϊόν, το οποίο θα εμφανίζεται σε ένα εθνικό κανάλι. Αποφάσισα να αναλάβω αυτήν τη δουλειά για να ανακάμψω οικονομικά, և στο μέλλον ես Εγώ minor τα ανήλικα παιδιά μου θα μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια. “

Στην εξερχόμενη συμφωνία, η Σόφια Μαργαρίτι ενημερώνει τον πρώην σύζυγό της ότι λόγω της φύσης της συγκεκριμένης αμειβόμενης εργασίας που βρήκε, δεν θα είναι σε θέση να επικοινωνήσει με τα παιδιά για αρκετούς μήνες, πράγμα που δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει το δικαίωμα να επικοινωνήσει με τα ανήλικα παιδιά της.

“Μην διαδίδετε ψευδείς, συκοφαντικές φήμες για τους λόγους της απουσίας μου, μην με κατηγορείτε για τα ανήλικα παιδιά μου”, είπε.

Source