Σύμπλεγμα κατωτερότητας (1) | Fuat BOL

Ψάχνουμε για τις αξίες που μας κάνουν να είμαστε ποιοι είμαστε, δηλαδή εμείς από την ημέρα που χάσαμε τον εαυτό μας!

Κάνουμε το μεγαλύτερο λάθος σχετικά με τη θρησκεία μας. Διότι, με τη διαστρεβλωμένη εκπαίδευση που λαμβάνουμε, γινόμαστε εχθροί γι ‘αυτόν επειδή δεν γνωρίζουμε τη θρησκεία μας και τον πιστεύουμε και τον υποτιμούμε ως άλλες θρησκείες.

Να γιατί “Η θρησκεία μας άφησε πίσω” λέμε. Ωστόσο, η θρησκεία (Ισλάμ) μας έχει κάνει πρόοδο και μας κάνει πάντα πρόοδο. Γιατί, στο Ισλάμ, οι δύο ημέρες είναι ίσα (ίσα) σπατάλη.

Μια θρησκεία που απαιτεί σήμερα να είναι μπροστά από χθες, «αντίδραση-αντίδραση» μπορεί να αναφερθεί με;

Στη χώρα μας, για ορισμένους, η θρησκεία ήταν και θυμόταν με αντίδραση. Επειδή είμαστε ακόμα “μεσαιωνικό σκοτάδι” συνεχίζουμε να λέμε! Εμείς οι ίδιοι δεν ξέρουμε τι μιλάμε. Η άγνοιά μας για την ιστορία ξεχειλίζει από τα πόδια μας.

Ναι, η Ευρώπη βρισκόταν στο σκοτάδι στα μεσαιωνικά χρόνια. και ήταν στο απόλυτο σκοτάδι. Αλλά στην ίδια μεσαιωνική εποχή, το Ισλάμ γεννήθηκε σαν ήλιος. ξεκινώντας από την ανατολή, φωτίζει ολόκληρο τον κόσμο.

Ο φωτισμός του Ισλάμ είναι η βάση όλων των διαφωτισμών στη Δύση μέχρι στιγμής.

class = “cf”>

Αλλά δεν το διδάξαμε αυτό. Στο σκοτάδι της έρευνας της Δύσης, το Ισλάμ καταδικάστηκε μαζί με τον Χριστιανισμό.

Η Εκκλησία (Παπάσι) κρέμασε όσους πίστευαν ότι ο κόσμος ήταν επίπεδος σαν δίσκος, ήταν στρογγυλός και γυρίζοντας. Ο Πάπας και οι ιερείς στάθηκαν ως αναπληρωτές του Θεού και έκαψαν ανθρώπους (συμπεριλαμβανομένων των βασιλιάδων) ενώ ήταν ακόμα στη γη. έκαναν τον κόσμο ακατοίκητο για τους ανθρώπους, έκαναν τη ζωή κόλαση.

Paradise for money, πωλείται δέμα ανά δέμα.

Στη Δύση, στην οποία κυριαρχούσε η Εκκλησία, οι γυναίκες δεν θεωρούνταν ανθρώπινες. Επειδή η γυναίκα ήταν καθαρός διάβολος.

Η Δύση πολέμησε και έπρεπε να πολεμήσει με την εκκλησία για να απαλλαγεί από αυτήν την κόλαση στη γη. Ήταν σε θέση να απαλλαγεί από την εκκλησία μετά από μακρούς αγώνες.

Το Ισλάμ έχει τεράστιο μερίδιο σε αυτήν την απελευθέρωση (Αναγέννηση και Μεταρρύθμιση).

Ωστόσο, οι γενιές μετά τις ισλαμικές επιστήμες του Τανζιμάτ έγιναν για να ξεχάσουν την ιστορία. Τώρα κοιτάξαμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια της Δύσης που ήταν τόσο φωτισμένοι και εξακολουθούμε να τον κοιτάζουμε με το ίδιο μάτι.

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να απαλλαγούμε από αυτήν τη δίνη, αυτό το σύμπλεγμα κατωτερότητας στο οποίο έχουμε πέσει. Για αυτό, ο καθηγητής Δρ. Δάσκαλος Fuat Sezgin‘μικρό «Ιστορία των Ισλαμικών Επιστημών» Πρέπει να διαβάσουμε το βιβλίο ως υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία μας. Κανένας άλλος τρόπος δεν μπορούμε να νικήσουμε το συγκρότημα κατωτερότητάς μας.

Διότι οπουδήποτε κοιτάζουμε, ποια επιστήμη μελετάμε, ποια εξέλιξη βλέπουμε, ποια τεχνολογία συναντάμε, συναντάμε πάντα τη Δύση και τη Δύση. αφαιρείται.

class = “cf”>

Αυτά έρχονται μπροστά μας. Και το καταπιάζουμε και οι δύο σαν μέλι, και ως αποτέλεσμα, έχουμε παγιδευτεί σε ένα τρομερό συγκρότημα κατωτερότητας.

Επιπλέον, εξετάζουμε την κατάσταση του μυαλού των σημερινών μουσουλμάνων. Είμαστε εντελώς απελπισμένοι.

Ενώ η θρησκεία μας “Αν πιστεύεις ότι είσαι ανώτερος και πρέπει να είσαι ανώτερος με κάθε τρόπο.” λέει.

*

ΔΕΝ: Θα συνεχίσω αυτό το θέμα με το άρθρο την Τετάρτη.

.Source