Σύμφωνα με την ιατρική βάση δεδομένων, οι γιατροί λένε ότι η απόρριψη σκότωσε έναν 71χρονο άνδρα

Δεν σχολιάζει την καταγγελία ιατρικής κακής πρακτικής του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού που υπέβαλαν συγγενείς του 71χρονου ασθενούς στην Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας (ΟΚΥΠΥ) καθώς διερευνώνται τα γεγονότα της υπόθεσης.

ΟΚΥΠΥ:
“Η Κρατική Υπηρεσία Υγείας (ΟΚΥΠΥ) δεν θα κάνει δημόσια σχόλια σχετικά με καταγγελίες από γιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, συγγενείς του 71χρονου ασθενούς έως ότου γίνουν γνωστά τα γεγονότα της υπόθεσης. αναλόγως. “Ωστόσο, θεωρεί ότι είναι καθήκον του να διευκρινίσει ότι, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, αφού ακολουθούσε όλες τις οδηγίες, η απαλλαγή δόθηκε στη βάση δεδομένων ιατρικής.”

Όλα ξεκίνησαν όταν η 71χρονη γυναίκα για την οποία κατατέθηκε η καταγγελία βρήκε τη γυναίκα στο σπίτι τους με διάσειση και αφρό στο στόμα. Ένα ασθενοφόρο κλήθηκε στη σκηνή, όπου πήρε τον άνδρα και τον πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο γιατρός που ήταν σε υπηρεσία επιβεβαίωσε το θάνατό του.

Η αστυνομία εξέτασε το σώμα του 71χρονου άνδρα για να μάθει εάν είχε μώλωπες ή άλλους τραυματισμούς, αλλά φαίνεται να μην υπάρχει υποψία για έγκλημα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ατυχής 71χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού στις 11 Απριλίου και εισήχθη στο τμήμα καρδιολογίας, όπου υποβλήθηκε σε καθετηριασμό. Απελευθερώθηκε πέντε ημέρες αργότερα.

Τα μέλη της οικογένειάς του παραπονέθηκαν στην αστυνομία για ιατρική αμέλεια. Σύμφωνα με αυτούς, ενώ ο 71χρονος άνδρας είχε ακόμα προβλήματα, οι γιατροί λένε ότι θα απελευθερωθεί λόγω έλλειψης χώρου, ότι πρέπει να μεταφερθεί. Υποβολή στο νοσοκομείο 20 ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Source