Σύμφωνα με την κρατική έκθεση, η διαδικασία εμβολιασμού εξελίσσεται ομαλά, χωρίς προβλήματα [ΒΙΝΤΕΟ]

967 εμβολιασμοί θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Εμβολιασμών στην κρατική έκθεση σήμερα. Προς το παρόν υπάρχουν 9 σημεία εμβολιασμού, έως και 15 είναι διαθέσιμα.

Σε αυτήν την περίπτωση, 2.000 άτομα την ημέρα θα εμβολιαστούν σε ένα συγκεκριμένο κέντρο. Η διαδικασία συνεχίζεται ομαλά, և σύμφωνα με τον συντονιστή του κέντρου, δεν καταγράφηκαν παρενέργειες.

Συγκεκριμένα, η συντονίστρια του κέντρου εμβολιασμού Μαρία Ρόκα είπε ότι όλα πάνε ομαλά από το πρωί, ενώ τόνισε ότι δεν υπήρχαν παρενέργειες που απαιτούν τη δική τους παρέμβαση.

Δύο ακόμη μεγάλα κέντρα εμβολιασμού θα ανοίξουν σύντομα

Αναμένεται ότι αύριο ή Τετάρτη το κέντρο εμβολιασμού θα λειτουργεί στην παλιά Paphos Electric, հատուկ αυτό το ειδικό κέντρο θα έχει 7 σημεία εμβολιασμού. Είναι επίσης θέμα ωρών πριν επιτευχθεί συμφωνία με το κέντρο της Λάρνακας.

ΜΙ: Ο Ευγόρας Ταμπούρης, Αναπληρωτής Διευθυντής Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, δήλωσε ότι σήμερα αναμένουμε 967 άτομα να φτάσουν στην Κρατική Έκθεση, αναμένουμε να φτάσουμε στον καθορισμένο χρόνο όταν γίνει το ραντεβού και η περίοδος εμβολιασμού είναι 30 λεπτά.

“Το κάνουμε για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, για τη δική μας προστασία. «Η απόφαση εμβολιασμού ήταν εύκολη», είπε ένας πολίτης.

https://www.youtube.com/watch?v=8Q_6sdHukEQ:

Source