Σύμφωνα με την Οργανωτική Επιτροπή, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο για άλλη μια φορά

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων και Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο Mori Yoshiro αξιολόγησε την τελευταία κατάσταση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο στη διαδικτυακή συνάντηση της Πρωτοχρονιάς που πραγματοποιήθηκε για περίπου 3.500 άτομα που εργάζονται στο πλαίσιο της επιτροπής και του οργανισμού.

Δίνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα στους υπαλλήλους για προετοιμασίες τουρνουά, ο Μόρι υποστήριξε ότι είναι “απολύτως αδύνατο” να αναβάλει ξανά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο λόγω της επιδημίας.

Υποδηλώνοντας ότι αυτή η δυνατότητα είναι “εκτός επιλογής” Mori, σε ολόκληρη την Ιαπωνία Κορωνοϊός “Νομίζω ότι θα πρέπει να πάρουμε μια σκληρή απόφαση μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου”, δήλωσε, δηλώνοντας ότι η πορεία των αγώνων μπορεί να επηρεάσει την απόφαση αποδοχής υπερθεματιστών στο τουρνουά. είπε.

Δηλώνοντας ότι οι προετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες συνεχίζονται όπως είχε προγραμματιστεί, ο Μόρι είπε, “Αν έχουμε λίγη αμφιβολία, θα επηρεάσει τα πάντα. Θα περάσουμε από αυτή τη σκοτεινή σήραγγα μαζί με τις δυνάμεις μας. Ακόμα και μετά από μεγάλες νύχτες, έρχεται το πρωί. Το μόνο που θα πω είναι να συνεχίσουμε τις προετοιμασίες μας όπως είχε προγραμματιστεί. Πιστεύω ότι μπορούμε να φέρουμε χαρά και ελπίδα σε πολλούς ανθρώπους.” μίλησε.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο Muto Toshiro είπε: “Ο αθλητισμός είναι ισχυρός και επηρεάζει τους ανθρώπους. Το καθήκον μας δεν είναι να σκεφτούμε τι θα συμβεί, αλλά πώς μπορεί να οργανωθεί το τουρνουά.” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Στη δημοσκόπηση του Κυόδο που διεξήχθη το σαββατοκύριακο, το 35,3% των συμμετεχόντων απάντησε στην ερώτηση σχετικά με το τουρνουά “θα έπρεπε να ακυρωθεί” και το 44,8% “καθυστέρησε ξανά”.

Αποφασίστηκε να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, οι οποίοι είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν μεταξύ 24 Ιουλίου και 9 Αυγούστου πέρυσι και αναβλήθηκε λόγω της επιδημίας, φέτος από τις 23 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου.

.Source