Σύμφωνα με τον El Arabi, ο Ολυμπιακός αποφεύγεται επίσης στις 21.

Κέρδισε το ντέρμπι, συνεχίζει να κυριαρχεί στον 21ο Ολυμπιακό.

Οι Πειρατές κέρδισαν τη «μάχη» του 14ου αγώνα, επικρατώντας 3-0 έναντι του Γ. Το “Καραϊσκάκη” του ΑΙΚ έκανε το ντεμπούτο του στα Τζενέζ, με πρωταγωνιστή τον Γιούσεφ Ελ Άραμπι, ο οποίος “χτύπησε” δύο φορές (με το κεφάλι του στις 13, αντί του 68ου) και έχασε δύο ακόμη γκολ. Η Valbouena σκόραρε στον τελικό, σημειώνοντας από το πέναλτι 90 + 4 ‘.

Οι «κίτρινοι-μαύροι» τους κλωτσούσαν μερικές, αλλά καλές στιγμές, όταν ο Μαντάλο έγινε διπλός ηγέτης το 67, όταν έχασε για πρώτη φορά από τη Σά, και στη συνέχεια, αφού έλαβε μια απάντηση, έστειλε την μπάλα στο τερματοφύλακα, το οποίο βρήκε στο χέρι του. Κοίτα:

Ίσως δεν “έτρωγε” τον αριθμό των γύρων που έλαβε, αλλά αν ήταν απαραίτητο, η υπεράσπιση της ένωσης ήταν ακόμα στο χάος.
Στις 11 Μαρτίου, η ομάδα των Martins από την ΑΕΚ, η οποία έκανε τη διαφορά της σε +7, από τον ΠΑΟΚ, που είχε προηγουμένως 1-1 με την AEL.

Έτσι ξεκίνησαν
Ο Pedro Martins οδήγησε τον Πειραιά 4-2-3-1. Κάτω από τις ακτίνες, σε άμυνα με τους Rafinha, Semedo, Bai, Cholebas. Η Embila, η Camara στον άξονα και η Bruma, Fortuni, Varousa βρίσκονται στο τρίο της μέσης με τον μοναδικό επιθετικό από τον Al Arabi.

Στην απέναντι ακτή, ο Manolo Jimenez επέλεξε το ίδιο σύστημα (4-2-3-1). Στο τέλος με τον Ts intotas, στην άμυνα – ig Igrinski եդ Nedeltsiaru, και στα δύο άκρα της άμυνας – Μπακάκης և Lopez και το κεντρικό ντουέτο – Christich και Simoes, μπροστά από τον Mandalos, από τα δεξιά – Garcia, από αριστερά – Livarja.

Αγώνας:
Συνήθως μετά τις διακοπές, οι αγώνες είναι ύποπτοι, καθώς οι παίκτες βγαίνουν από το ρυθμό. Ωστόσο, η έναρξη στο Φάληρο δεν έφερε ιδιαίτερες εκπλήξεις. Στο πρώτο μέρος, όπου είχε έναν ωραίο ρυθμό, δεν είχε πολλά διαλείμματα և όχι πολύ ένταση. Τα στάδια ήταν λίγα, ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο, κινείται με πρωτοβουλία, αλλά, ωστόσο, δεν ήταν αποτελεσματικό. Ταυτόχρονα, το NPP ήταν σε κατάσταση αναμονής, αλλά ήταν το πρώτο που ήταν στην άκρη του εδάφους του αντιπάλου. Αφού ο Mandalos έκλεψε μετά από το λάθος του Semedo, έγινε αλαζονικός, αλλά τότε ο Ansarifard αποκόπηκε από τους οικοδεσπότες.

Μετά από αυτό, ο Πειραιάς άρχισε να κυλά επιθετικά, τον διπλό πρωταγωνιστή του El Arabi σε τέσσερα λεπτά. Αρνητικό – 10 “, μετά την αποτυχία υπεράσπισης της καρδιάς, μετά την επιστροφή του Cholebas. Λίγο αργότερα, πήρε το αίμα του, παίρνοντας τον αέρα εναντίον του Ts Igrinsky, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα intotas αφού έριξε γλυκά τον Embilas. Το σταυρό σουτ του Fortunis και αυτές οι δύο στιγμές (33 ‘) ήταν τα καλά στάδια του “κόκκινου και λευκού”.

Στην απέναντι ακτή, το NPP, εκτός από την επικίνδυνη επίθεση με το Mandalo-Karim, είχε αρχικά μια άλλη επικίνδυνη κατάσταση, όταν ο αρχηγός του δημιούργησε ένα πρόβλημα στην άμυνα του εχθρού. Πέρασε από το Semedos, αλλά τον σταμάτησε η Ραφήνια.

Ο Manolo Jimenez δεν του άρεσε η γενική εικόνα των «κίτρινων-μαύρων», που γνώριζε ότι η ομάδα του έπρεπε να παίξει για τη νίκη, έκανε δύο διορθωτικά βήματα μετά το διάλειμμα (Oliveira αντί για Ansarifard, Galanopoulos αντί για Garcia), συν την αναγκαστική. παίρνει τη θέση του Μπακάκη. Στον πρώτο γύρο, οι κινήσεις ήταν σωστές, αλλά στο τέλος δεν ήταν αρκετές.

Η ΑΕΚ δεν δίστασε να κάνει απειλές. Η Oliveira κέρδισε τον αγώνα με τον Bai πριν κάνει μια στροφή στην περιοχή όπου ο Simoes έχασε το μισό μετά το μπιλιάρδο. Ο El Arabi θα μπορούσε να είχε σημειώσει δύο γκολ, αλλά είχε επίσης δύο μεγάλες πιθανότητες αφού έχασε μια προβολή στο 63ο λεπτό (στο κέντρο της Valbouena). Στο δεύτερο μέρος և, αντίστοιχα, το συνολικό ποσό του δεύτερου μέρους ήταν δύο λεπτά 67′-68 ‘. Ο Mandalos έχασε μια διπλή ευκαιρία αφού έχασε από τον Sai και έστειλε τη μπάλα στη θέση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Μπαν χειραψία, αλλά προφανώς θεωρήθηκε ακούσιος. Στα τουρνουά, ο El Arabi για άλλη μια φορά πραγματοποίησε την ένταση 2-0 μετά από μια καταιγίδα στην άμυνα του αντιπάλου.

Με αυτόν τον τρόπο, ο “δολοφόνος” του Ολυμπιακού “σφύριξε” το τέλος του ντέρμπι, και το υπόλοιπο του αγώνα, αν και ήταν γεμάτο για είκοσι λεπτά, αποδείχθηκε ότι έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Η ΑΕΚ έριξε μια λευκή πετσέτα, ο Ολυμπιακός είχε το τρίτο στόχο στο μυαλό, πιέζοντας το γεγονός ότι είχε επίσης φρέσκα πόδια, κυρίως με την είσοδο του Ράντσελοβιτς, το οποίο καταγράφηκε ως “απώλεια” Ο Valbuena έδωσε έξυπνα πέναλτι στον Simoes, ο οποίος απλά δεν ενήργησε λογικά, τραβώντας το πουκάμισο του αντιπάλου εκείνη τη στιγμή. Ο Γάλλος πήρε τη θανατική ποινή και νίκησε την intotasis 3-0

Ολυμπιακός (Pedro Martins). Sa, Cholebas, Ba, Semedo, Rafinia, Camara (89 ′ Thiago Silva), Embila, Fortunis (70 ′ Rancelovi)), Varusai (70 ′ Buhalakis), Bruma (61 ′ Bruma), El Arabi

Έμειναν στον πάγκο. Zolakis, Sundan, Andrutzos, Masuras, Sise

ΑΕΚ (Manolo Jimenez). Int intotas, Lopez, Nedelciaru, ig Igrinski, Bakakis (46 ′ Svarnas), Simoes, Kristi (82 82 Albanis), Mandalos, Livia (73 ′ Tankovi), Garcia (46 ′ Galanof) Ansar (46 ′)

Έμειναν στον πάγκο. Athanasiadis, Latsi, Mitai, Albanis, Macheiras.

Source