Σύμφωνα με το Δημαρχείο Λευκωσίας, έχουν ξεκινήσει εργασίες ανακαίνισης στην οδό Ρηγανά

Σύμφωνα με τον Δήμο Λευκωσίας, ξεκίνησε η ανακαίνιση της οδού Ρηγαγκάνης – Ανακοίνωση

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Η ανακαίνιση της οδού Ρηγανά ξεκίνησε χθες, σύμφωνα με τον Δήμο Λευκωσίας.

Σημειώνει ότι ο δρόμος είναι κλειστός σε τροχοφόρα οχήματα · έχουν εγκριθεί οι κανονισμοί κυκλοφορίας ·

Σημειώνει ότι το γενικό έργο αφορά στους δρόμους του Ριγκαινή և Βασίλειου Βουλγαροκτόνη

Σημειώνει ότι ο κύριος στόχος, ειδικά για την οδό Riganis, είναι η αύξηση της κυκλοφορίας, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να μετακινούνται άνετα και με ασφάλεια στα καταστήματα του δρόμου.

Λέει ότι τα έργα του έργου περιλαμβάνουν: Ανακατασκευή ενός μονοπατιού δρόμου, χώροι στάθμευσης μόνο για δημόσιες συγκοινωνίες, δημιουργία νέων, ευρύτερων πεζοδρομίων που θα ισοπεδώσουν το δρόμο για την υποστήριξη συστημάτων “έξυπνης πόλης”, όπως έξυπνο σύστημα διαχείρισης στάθμευσης, συλλογή περιβαλλοντικών δεδομένων, εγκατάσταση Wi-Fi և κλπ. և Αναβάθμιση του δικτύου συλλογής όμβριων υδάτων.

Σημειώνει ότι μετά την ολοκλήρωση των προαναφερθέντων έργων, ο Δήμος θα συνεχίσει να ανακοινώνει την πρόταση της δεύτερης φάσης του έργου, η οποία αναφέρεται στην αποκατάσταση / διαμόρφωση των προσόψεων των κτιρίων στους δρόμους του Ρηγανά և Βασίλειου Βουλγαροκτόνη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα εγκατασταθεί ταυτόχρονα νέος αστικός φωτισμός, ενώ οι παρτέρια με δέντρα και καλλωπιστικά φυτά θα εγκατασταθούν στους δρόμους.

Τέλος, ο Δήμος Λευκωσίας δηλώνει ότι προσβλέπει στην αμοιβαία κατανόηση, συνεργασία και παροτρύνει ταυτόχρονα τους οδηγούς να επιστρέψουν στα μαθήματα που προσφέρονται από τα κάθετα σημάδια.

Πηγή: KYPE

Source