Τάκης Αντωνίου για τον αγώνα τίτλου, ΑΠΟΕΛ և Atakaran για τον Πουρσαΐτιδα

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, πρώην προπονητής και πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου έκανε δηλώσεις για το Super Sport Fm. Ο Τάκης Αντωνίου του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μίλησε για όλα όσα σχετίζονται με την ομάδα της Λευκωσίας, τον αγώνα για τον τίτλο, αλλά και τον Σάββα Πουσαϊτιτίδη.

Τι λέγεται λεπτομερώς;

Για τον αγώνα τίτλου. “Υπάρχει πολύ ενδιαφέρον για τον αγώνα τίτλου, υπάρχουν μικρές αλλαγές, είναι πολύ ενδιαφέροντα. Όλα είναι ρευστά, και οι τρεις ομάδες είναι πολύ δυνατές, επαρκείς, φαίνεται ότι πιθανότατα θα συζητηθούν λεπτομερώς. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έξι ομάδες παίζουν μεταξύ τους ,, τρεις το ισχυρίζονται και οι άλλες τρεις δεν το κάνουν, για όσους δεν το διεκδικούν, είναι δύσκολο για αυτούς να ελέγχουν τα παιχνίδια. Κάποιοι έχουν ένα κύπελλο, κάποιοι έχουν τις ευθύνες τους, δηλαδή, κάποιος θα πιστεύει ότι δεν έδωσαν τα πάντα σε ένα παιχνίδι, δεν έβαλαν όλους τους παίκτες τους, και ούτω καθεξής. “Είναι δικαιολογημένο, όπως στην περίπτωση του APOEL, το οποίο έπαιξε με μεγάλη περιστροφή στην ΕΠΓ.”

Για τις ανακοινώσεις του Savvas Pursaitidis μετά το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. “Στην πραγματικότητα, είχε δίκιο 100%, αλλά δεν έπρεπε να ακούσει τι λέγεται. “Αντέδρασα μια φορά όταν ήμουν προπονητής, όταν άκουσα κάτι από τα περίπτερα.”

Για το πρώτο ημιτελικό του Anorthosis և APOEL Cup. “Αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί αγώνες της APOEL φέτος, εάν δεν παίζουν στον τελικό, οπότε θα είναι το πιο σημαντικό. Ο μόνος τρόπος για μια ομάδα να βγει από την Ευρώπη είναι να κερδίσει το κύπελλο, πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό ενάντια στην Ανόρθωση, η οποία είναι μια πολύ καλή ομάδα, για να κερδίσει αυτόν τον κρίσιμο τίτλο για το μέλλον της ομάδας. Σας είπα ότι πρέπει να κερδίσουμε το κύπελλο ιστορικού της ομάδας, αλλά τώρα δεν είναι κάτι που αλλάζει, αλλά τα πρακτικά προβλήματα, το αναδυόμενο οικονομικό μέρος βρίσκεται στη μέση και το ηθικό της ομάδας θα αυξηθεί. “

Για νέους παίκτες APOEL. “Οι προπονητές έχουν δείξει θάρρος με τους νέους παίκτες, συνειδητοποιούν ότι έχουμε ταλέντο στην Κύπρο. Νομίζω ότι ο μετασχηματισμός των ομάδων μας στην Ευρώπη εξαρτάται από τους εξαιρετικούς ξένους παίκτες που έχουν έρθει στη χώρα μας, και με την επένδυσή τους φτάσαμε σε τέτοια ύψη. Υπάρχουν μερικοί που δεν είναι τόσο υψηλό επίπεδο, μπορούν να ανταγωνιστούν οι παίκτες μας, με εξαίρεση κάποιες εξαιρέσεις που μπορούν να ανταγωνιστούν τους καλύτερους ξένους. Ελπίζω ότι οι Κύπριοι ΑΠΟΕΛ δεν θα πρέπει μόνο να συμπληρώσουν τη λίστα αιτήσεων, αλλά και να παίξουν και να συνεισφέρουν στην ομάδα. “

Για τον Πασσαΐτιδα Σάββα “Οι άνθρωποι θέλουν να δουν Κύπριους ποδοσφαιριστές. Σε αυτήν την ιστορία, ο Πουσαϊτίδης δημιούργησε τη δική του ιστορία, κάτι που πίστευε πριν έρθει σε εμάς, δεν ακολούθησε τα γεγονότα, αλλά προηγήθηκε. Εμείς, οι APOELists, θέλουμε να βρούμε στο πρόσωπο του Savvas Pursaitidis, τον προπονητή που θα παραμείνει στην ομάδα για τουλάχιστον 4-5 χρόνια, αναφερόμενος φυσικά στον Γιοβάνοβιτς. Είναι οργανωμένο παιδί, γνωρίζει ποδόσφαιρο, έχει όρεξη για δουλειά, το πιο σημαντικό, είναι αποδεκτό από τα μέλη της ομάδας, δεν έχει κριτικό. “Ακόμα κι αν έχει μια περίοδο αρνητικών αποτελεσμάτων, δεν θα παίξει ρόλο, ξέρει ότι θα είμαστε στο πλευρό του.”

Source