Τέλος από τον Αύγουστο NPP.

Τέλος, ο Sofronis Augustin από το NPP. Ο Κύπριος προπονητής συναντήθηκε με τον πρόεδρο των κιτρινοπράσινων Άντρο Καραπατάκη σήμερα το πρωί και και οι δύο αποφάσισαν να πάνε με τον δικό τους τρόπο. Σύμφωνα με την ΑΕΚ, οι υποστηρικτές του Αυγούστου είναι στο παρελθόν.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Κύπριος προπονητής είχε συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, αλλά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν άφησαν άλλη επιλογή από το διαζύγιο. Η Xavi Roca θα αρχίσει να αναζητά διάδοχο, λαμβάνοντας υπόψη τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά.

Η Λυονάκα της Αθλητικής Ένωσης του Κιτίου (ΑΕΚ) ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε πρόσφατα η συνάντηση του προέδρου του συμβουλίου Άνδρου Καραπατάκη και του προπονητή της εθνικής μας ποδοσφαιρικής ομάδας Σοφρόνης Αυγούστης, και αποφασίστηκε να επιτευχθεί μια αμοιβαία συμφωνημένη λύση συνεργασίας με Κύπριος προπονητής.

Ο Sophronis Augustis συνοδεύεται από τον προπονητή φυσικής κατάστασης Joachim Joachim και τον βοηθό προπονητή / αναλυτή Adrien Hatsialexandrou.

Ευχαριστούμε τον Σοφρόνη Αυγουστή για τις υπηρεσίες և προσφορά στην ομάδα μας և Του ευχόμαστε ειλικρινά personal επαγγελματική επιτυχία.

Προηγούμενο άρθρο:Πολλοί δοκιμάζονται την Τετάρτη

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ:

Η νέα αθλητική ιστοσελίδα της POLITI

Source