Τέλος περπατά στην εντυπωσιακή πλατεία Ελευθερά (VIDEO)

Monica Kurufexi

Πλατεία, ένα πραγματικό στολίδι για την πρωτεύουσα. Μπορεί να περάσει χιλιάδες κανάλια և καθυστερημένα για πολλά χρόνια, αλλά όπως αποδεικνύεται από τις εικόνες που έχουν εγγραφεί από την κάμερα της Alpha, η πλατεία Ελευθερίας έχει εισέλθει στην πορεία ολοκλήρωσης և το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, οι κάτοικοι της Λευκωσίας, ω, όχι, μπορούν τώρα να περπατήσουν στο χώρο στάθμευσης στην οδό Ομήρου

Πρόεδρος της Επιτροπής Οδικής Κυκλοφορίας Λευκωσίας Χρύσανθος Φάκας
Η πλατεία Freedom είναι ένας δημόσιος χώρος συγκέντρωσης, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να έρθουν και να το απολαύσουν.

Οι πολίτες έχουν δύο επιλογές μέσω της σκάλας. Είτε πηγαίνετε στο κέντρο της Παλιάς Λευκωσίας στα Λήδρα είτε πηγαίνετε στο Εμπορικό Τρίγωνο Λευκωσίας.

Ένας σύμμαχος στις βόλτες μας είναι ο νέος χώρος στάθμευσης στην οδό Homer, ο οποίος δόθηκε επίσης στο κοινό χθες, την πρώτη χρονιά. Συνολικά 147 θέσεις στάθμευσης βρίσκονται κάτω από τη λεωφόρο στην περιοχή του οδικού δικτύου, το οποίο δοκιμάζεται για πρώτη φορά. Φυσικά, ο σύγχρονος χώρος στάθμευσης δεν θα μπορούσε να μην ανταποκρίνεται στα πρότυπα των ατόμων με αναπηρία. Οι 8 θέσεις στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες αποτελούν μέρος του προγράμματος, το οποίο θα λειτουργεί δωρεάν κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Οι κάτοικοι του δήμου εξηγούν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για ποδηλάτες ή κατοικίδια, όπως εμφανίστηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Χρύσανθος Φάκας, Πρόεδρος της Επιτροπής Τροχαίας Λευκωσίας
Ολοι είναι ευπρόσδεκτοι. Και ποδήλατα, άτομα με αναπηρία, αναπηρικά αμαξίδια, μητέρες με καροτσάκια, τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα τους.

Το τέλος του έργου αφέθηκε με την ολοκλήρωση του μαρμάρινου γλυπτού κάτω από τη γέφυρα, την αίθουσα καφέ, το σνακ μπαρ, τα δύο περίπτερα, ενώ ο διαγωνισμός εστιατορίου εξακολουθεί να εκκρεμεί.

Source