Τέσσερις κεντρικοί τραπεζίτες συζητούν … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η συζήτηση μεταξύ των τεσσάρων διοικητών των κεντρικών τραπεζών της ΕΕ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον: “8թ: Banking Forum & FinTech Expo “, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021, առաջին Για πρώτη φορά, οι διοικητές τεσσάρων κεντρικών τραπεζών θα μιλήσουν σε τραπεζικό συνέδριο στην Κύπρο.

Οι τρεις ηγέτες της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρωζώνης ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση του Κύπριου ομολόγου τους Κωνσταντίνου Ηρόδοτου να συμμετάσχουν στο συνέδριο, η απάντησή τους είναι αποτέλεσμα καλής συνεργασίας :

Το φόρουμ θα αναδείξει τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, εστιάζοντας στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τραπεζικό οικοσύστημα, ενώ οι κορυφαίοι ηγέτες θα απαντήσουν σε σημαντικές ερωτήσεις όπως: Ποιο είναι το μέλλον του χρηματοπιστωτικού τομέα στην Κύπρο; Πώς μπορεί να αξιοποιήσει το δυναμικό μιας νέας τεχνολογικής εποχής և να αναζητήσει νέες δυνατότητες ως πλατφόρμα για καινοτομία և ανταγωνιστική αναγέννηση;

Συζήτηση με 4 διοικητές
Τα τέσσερα στελέχη της Κεντρικής Τράπεζας από την ευρωζώνη αναμένεται να συζητήσουν την εξέλιξη του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος τα τελευταία χρόνια, από την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση έως την επιδημία COVID-19 που βιώνουμε σήμερα. Το μικροσκόπιο θα καλύψει θέματα όπως οι κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι τράπεζες, το επακόλουθο της επιδημίας, το δυναμικό στον τομέα και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για μια επιτυχημένη εποχή COVID.

Οι συμμετέχοντες στο πάνελ είναι:

  • Κωνσταντίνος Ηρόδοτος, Κυβερνήτης της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου
  • Κυβερνήτης της Κεντρικής Τράπεζας της Ιρλανδίας Gabriel Makhlouf
  • Vitas Vasiliauskas, Κυβερνήτης της Κεντρικής Τράπεζας της Λιθουανίας
  • Ian Anis Stournaras, Διευθυντής της Τράπεζας της Ελλάδος

Ταυτόχρονα, οι προσκεκλημένοι ομιλητές θα συζητήσουν, μεταξύ άλλων θεμάτων, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι τράπεζες, τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό του τραπεζικού συστήματος, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα νέες στρατηγικές και λειτουργικά μοντέλα. Ταυτόχρονα, θα παρουσιάσουν τις εκτιμήσεις τους για το μέλλον του χρηματοπιστωτικού τομέα της χώρας μας, καθώς και τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας το 2021.

Πληροφορίες συνεδρίου:

Το φόρουμ θα διεξαχθεί στα Αγγλικά. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ

Μαζί με το φόρουμ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις με ειδικούς του κλάδου. Το Τραπεζικό Φόρουμ T FinTech Expo απευθύνεται σε όλα τα στελέχη χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της Κύπρου, COOs, CFOs, CCOs, CROs, συνεργάτες, CEOs, CEOs, CFOs και άλλα ανώτερα στελέχη.

Το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε online. Τα μέλη του Τραπεζικού Συλλόγου Κύπρου δικαιούνται έκπτωση 15%.

Διοργανωτής: IMH:
Κύριος χορηγός: Λύσεις Logicom:
Χορηγοί (μέχρι τώρα): CITR, PwC Κύπρος
Ex Dining (μέχρι τώρα): eBOS Technologies Ltd, SAS:
Υποστηρικτές (μέχρι τώρα): Alpha Bank Cyprus, AstroBank, Eurobank Cyprus, Ελληνική Τράπεζα, Τράπεζα Κύπρου:
Με την υποστήριξη: απόΒάλτε την Κύπρο
Υποστηριζόμενο από: Τραπεζικός Σύνδεσμος Κύπρου
Χορηγοί μέσων. Περιοδικό GOLD, Περιοδικό επιχειρήσεων

Επικοινωνήστε με την IMHI για περισσότερες πληροφορίες.
Τηλ.: 22505555: Φαξ: 22679820:
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [email protected]:
Δικτυακός τόπος: www.imhbusiness.com:

Source