Τέσσερις Κύπριοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι συμμετέχουν στα 3η AIPS Journalism Awards

“Τρεις Κύπριοι συνολικά σε πέντε υποψηφιότητες είναι μεταξύ των 473 ατόμων από την Ευρώπη που έχουν υποβάλει αίτηση για το 3ο Βραβείο Δημοσιογραφίας”.AIPS: άθλημα Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: Βραβεία:, Η οποία θα διοργανωθεί την άνοιξη από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Αθλητισμού (AIPS:)

Όπως αναφέρεται AIPS:Συνολικά 473 άτομα από την Ευρώπη υπέβαλαν 711 αιτήσεις για αξιολόγηση από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από παγκοσμίου φήμης άτομα στον τομέα της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού. Συνολικά εκπροσωπούνται 129 χώρες σε 39ένα Τα βραβεία δημοσιογραφίας του AIPS:, με 1871 δημοσιεύσεις δημοσιογράφων και φωτογράφων.

Από την κυπριακή πλευρά – συμμετοχή στην κατηγορία βίντεο ντοκυμαντέρ παρουσιάστηκε από τον δημοσιογράφο RIC Andri Kasapis για το ίδιο θέμα, το οποίο κέρδισε το 2020. Πρώτη θέση στην κατηγορία “Αφιέρωμα” των Πρώτων Βραβείων Δημοσιογράφων του Συλλόγου Αθλητικών Συγγραφέων Κύπρου τον Οκτώβριο. ,

Ο δημοσιογράφος Φάνης Μακρίδης προτάθηκε στην κατηγορία «υποψηφιότητα»Γραφή: Το καλύτερο Στήλη:Το άρθρο (“Γράφοντας την καλύτερη στήλη”) στον ιστότοπο Tothemaonline:,

Ο φωτογράφος Andreas Yakovu υπέβαλε αίτηση για την υποψηφιότητα φωτογραφία χαρτοφυλάκιο:, με μία από τις πέντε φωτογραφίες της υποψηφιότητάς του AIPS:, να είναι αυτός που τον κέρδισε την πρώτη θέση στα EAK First Journalism Awards στην κατηγορία “Photo Sport”.

Ο φωτογράφος George Vorj Papapetru έχει ορίσει δύο υποψηφίους στις υποψηφιότητες φωτογραφία χαρτοφυλάκιο: և: φωτογραφία άθλημα δράση:,

Τα βραβεία δημοσιογραφίας του AIPS: είναι ένα ίδρυμα που ξεκίνησε το 2019 υπό την ηγεσία του Προέδρου Ian Ani Merlo, η πρώτη έκδοση πραγματοποιήθηκε πριν AIPS: Στη Λωζάνη. Η2:ότι: Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε δώδεκα μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2020, στη Γενική Συνέλευση. AIPS: Στη Βουδαπέστη. Λόγω της επιδημίας, η Γενική Συνέλευση του 2021 αναβλήθηκε στο 2022, έτσι 3ένα Τα Βραβεία Δημοσιογραφίας θα πραγματοποιηθούν σε ειδική τελετή την άνοιξη.

Η συμμετοχή δημοσιογράφων και φωτογράφων από την Κύπρο επιβεβαιώνει την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποιήθηκε στον τομέα της αθλητικής δημοσιογραφίας στη χώρα μας, και τα σχετικά Βραβεία EAK Journalism ήταν επίσης μια τέτοια προσπάθεια για την αύξηση του επιπέδου της κυπριακής αθλητικής δημοσιογραφίας. Το EAK συγχαίρει τους συναδέλφους για το έργο τους.

Source