Τέσσερις Κύπριοι πολίτες συμμετέχουν στα Βραβεία Δημοσιογραφίας AIPS. Super Sport FM:

Συνολικά τέσσερις Κύπριοι σε πέντε κατηγορίες συγκαταλέγονται μεταξύ 473 ατόμων από την Ευρώπη που έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα. 3ο Βραβείο Δημοσιογραφίας “AIPS Sport Media Awards”, η οποία θα διοργανωθεί από την Παγκόσμια Αθλητική Ένωση (AIPS) την άνοιξη.

Σύμφωνα με το AIPS, συνολικά 473 άτομα από την Ευρώπη υπέβαλαν 711 αιτήσεις για αξιολόγηση από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από παγκοσμίου φήμης δημοσιογράφους και αθλητικούς δημοσιογράφους. Συνολικά 129 χώρες προτάθηκαν για το 3ο Βραβείο Δημοσιογραφίας AIPS, με 1871 συμμετοχές από δημοσιογράφους και φωτογράφους.

Ο δημοσιογράφος του RIP παρουσίασε τη συμμετοχή του Κύπριου στην κατηγορία βίντεο ντοκιμαντέρ Andri Kasapi, Στο ίδιο θέμα, που κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία “Αφιέρωμα” του Βραβείου Πρώτων Δημοσιογράφων του Κυπριακού Συνδέσμου Αθλητικών Συγγραφέων τον Οκτώβριο του 2020, είναι μια συνέντευξη που δόθηκε στις ΗΠΑ από τον προπονητή αθλητισμού Πέτρος Κυπριανού.

Δημοσιογράφος: Ανεμιστήρας: Μακρίδης Υποψήφια για την καλύτερη γραφή στηλών σε ένα άρθρο στο Tothemaonline.

Φωτογράφος: Ανδρέας Ιάκωβος Προτάθηκε στην κατηγορία Photo Portfolio για μία από τις πέντε φωτογραφίες AIPS της υποψηφιότητάς του, αυτή που τον κέρδισε την πρώτη θέση στα EAK First Journalism Awards στην κατηγορία Photo Sports.

Φωτογράφος: Οπου: Παππούς παρουσίασε δύο υποψηφιότητες: χαρτοφυλάκιο φωτογραφιών ονοματολογίας և φωτογραφικές αθλητικές δραστηριότητες.

Τα βραβεία δημοσιογραφίας του AIPS: είναι ένα ίδρυμα που ξεκίνησε το 2019 υπό την ηγεσία του Προέδρου Ίαν ani Μέρλοτ“Η πρώτη ερώτηση έγινε πριν από τη Γενική Συνέλευση του AIPS στη Λωζάνη.” Η δεύτερη έκδοση των βραβείων πραγματοποιήθηκε δώδεκα μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2020, στη Γενική Συνέλευση του AIPS στη Βουδαπέστη. Λόγω της επιδημίας το 2021 Η Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε έως το 2022, οπότε τα 3α Βραβεία Δημοσιογραφίας θα πραγματοποιηθούν σε ξεχωριστή τελετή την άνοιξη.

Η συμμετοχή δημοσιογράφων και φωτογράφων από την Κύπρο επιβεβαιώνει την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποιήθηκε στον τομέα της αθλητικής δημοσιογραφίας στη χώρα μας, και τα σχετικά Βραβεία EAK Journalism ήταν επίσης μια τέτοια προσπάθεια για την αύξηση του επιπέδου της κυπριακής αθλητικής δημοσιογραφίας. Το EAK συγχαίρει τους συναδέλφους για το έργο τους.

Στοιχηματίστε στην ALFA. Παίξτε online և λάβετε μπόνους 100% έως 100 եվ στην πρώτη κατάθεση

Source