Τέσσερις τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ETF κατά την επένδυση – Τελευταίες ειδήσεις, Breaking News, Top News Headlines

Τα άτομα που αποφασίζουν να αυξήσουν τον πλούτο τους μέσω των χρηματιστηρίων μπορούν να χρησιμοποιήσουν μετοχές, κρυπτονομίσματα, εμπορεύματα και άλλα περιουσιακά στοιχεία. Εκτός αυτού, υπάρχουν ETF, οι οποίες είναι ενδιαφέρουσες επιλογές κατά την επένδυση. Βασικά είναι τα κεφάλαια όπου ομαδοποιούνται αρκετά περιουσιακά στοιχεία, τα οποία τους προσφέρουν πλεονεκτήματα και ευκαιρίες ανάπτυξης διαφορετικά από άλλα χρεόγραφα. Διαφέρουν από τα παραδοσιακά επενδυτικά κεφάλαια σε εκείνους τους τίτλους που μπορούν να διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο, σαν να ήταν μετοχές. Υπό αυτήν την έννοια, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ίδιο χαρτοφυλάκιο:

Επενδύστε σε βιομηχανικούς δείκτες

Μερικά από τα πιο δημοφιλή ETF ακολουθούν την ανάπτυξη εργαλείων όπως το S&P 500, το Nasdaq 100 ή το Dow Jones Industrial Average. Η οικοδόμηση ενός χαρτοφυλακίου που περιλαμβάνει αυτούς τους τύπους περιουσιακών στοιχείων επιτρέπει στους ανθρώπους να επενδύουν σχεδόν σε ένα ολόκληρο τμήμα της οικονομίας των ΗΠΑ. Για τους ειδικούς της αγοράς που προτιμούν μακροπρόθεσμες στρατηγικές, είναι μια πολύ ελκυστική επιλογή.

Ενεργή διαχείριση μεσοπρόθεσμα

Με την παραπάνω στρατηγική, ωστόσο, θα είναι δύσκολο να έχετε αποδόσεις στην αγορά χωρίς τη χρήση άλλων μέσων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένοι προτιμούν να επενδύουν σε εξειδικευμένα ETF και να τα προσθέτουν στο χαρτοφυλάκιό τους σύμφωνα με συναρπαστικές ευκαιρίες αγοράς. Για παράδειγμα, υπάρχουν εκείνοι που θα μπορούσαν να προσθέσουν ένα ETF με βάση τιμές που σχετίζονται με το Υπουργείο Εσωτερικών τώρα που αυτός ο τομέας αναπτύσσεται.

Επένδυση σε ETFs όπως μετοχές

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτών των περιουσιακών στοιχείων είναι ότι μπορούν να πωληθούν και να αγοραστούν με τον ίδιο τρόπο όπως και οι τίτλοι της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πιο επιθετικές και ενεργές στρατηγικές βραχυπρόθεσμα, στο στυλ των επενδυτών που πωλούν και αγοράζουν μετοχές κάθε μέρα. Αλλά αντί για εμπορικές εταιρείες, μπορούν να μετακινήσουν ολόκληρες αγορές.

Ως στρατηγική διαφοροποίησης

Αντί να κεντράρετε το χαρτοφυλάκιο γύρω από τα ETF, είναι δυνατόν να τα χρησιμοποιήσετε ως ένα ακόμη στοιχείο της συνολικής στρατηγικής διαφοροποίησης. Ακριβώς επειδή έχουν πολλά περιουσιακά στοιχεία μέσα τους, μπορούν να είναι τέλεια για τη μείωση του κινδύνου και της αβεβαιότητας μακροπρόθεσμα. Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να εισέλθετε γρήγορα και εύκολα σε άλλες ενδιαφέρουσες αγορές.

Φυσικά, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ETF, είναι απαραίτητο να έχετε πρόσβαση σε εργαλεία που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα επενδυτικό χαρτοφυλάκιο με αυτούς τους τύπους περιουσιακών στοιχείων. Μέσω των παραδοσιακών συστημάτων, δεν είναι πάντα εύκολο να εισέλθουν στην αγορά οι περισσότεροι αρχάριοι. Υπό αυτήν την έννοια, υπάρχουν πλατφόρμες όπως το eToro όπου οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν μεγαλύτερη ευελιξία μακροπρόθεσμα.

Δημιουργήστε το χαρτοφυλάκιό σας με ETF και ξεκινήστε να επενδύετε

Το eToro είναι μια ρυθμιζόμενη οντότητα, στην Ευρώπη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου και στο Ηνωμένο Βασίλειο από την FCA. Ομοίως, είναι εγγεγραμμένο στο CNMV στην ενότητα Εταιρείες Επενδυτικών Υπηρεσιών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου σε Δωρεάν Υπηρεσία. Έχει επίσης τον αυστραλιανό κανονισμό ASIC. Αυτό το περιεχόμενο προορίζεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και σκοπούς προσέγγισης και δεν πρέπει να θεωρείται επενδυτική συμβουλή ή πρόταση. Η προηγούμενη απόδοση δεν αποτελεί ένδειξη μελλοντικής απόδοσης.

Source